- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Evett yaaa çok uzagımm sizeeeBizde geliriz o halde
Çeyiz hazırlıkların nasıl gidiyor
Sen baya uzakmışsın
Şahıs şirketindeyim canım, sen?
Genel muh. sinir oluyorum, fatura gtürüyorum her ay. gitmemek için cebelleşiyorum resmen, çok gıcıklarEvett yaaa çok uzagımm sizeeeBende aynen canımmm Genel muhasebe katlanılamaz bnm için
Tatlım şidmilik sadece geziyoruz bakıyoruz bi fiyat karşılaştırması modundayız.
Nişandan sonra almaya başlayacağım herşeyi.
Zaten bi çok eşya kafamda şekillendi, şunu alırım bunu alırım diyebiliyorum.
Ya bizim normalden fazla masraf olacak.Erkek arkadaşımın burada oturduğu evi satın aldı evde bi ton tadilat yapılacak.
Kapılar değişecek, yerler laminant, mutfak dolabı, fayanslar, duvarlar boyanacak, kartonpiyer olacak.
Bi ton şey ..
Genel muh. sinir oluyorum, fatura gtürüyorum her ay. gitmemek için cebelleşiyorum resmen, çok gıcıklar
Burda öenmli olan maddiyat. Paran varsa herşeyi tkır tıkır alabiliyosun zaten almak mesele değil bence.
Bizimde aynı şekilde. Oturacağımız evde kiracı var şuanda. O çıkacak bu yaz. Tadilat olcak bi dünya.
aynen kuzucumm yaaa ama napalım çare yoksa zevk almaya bakcaz
Genel muh. sinir oluyorum, fatura gtürüyorum her ay. gitmemek için cebelleşiyorum resmen, çok gıcıklar
Burda öenmli olan maddiyat. Paran varsa herşeyi tkır tıkır alabiliyosun zaten almak mesele değil bence.
Bizimde aynı şekilde. Oturacağımız evde kiracı var şuanda. O çıkacak bu yaz. Tadilat olcak bi dünya.
Günaydınnn
İdealim ev hanımı olmak
10 a kadar yatıp sonra kendime güzel bir khvaltı hazırlayıp salonda Müge Anlı keyfi yapmak istiyorum
Kızlar ya size birşey sorcamm Erkek arkdaşımın annesine anneler günü dolayısıyla bi hediye almak istiyorum sizce ne oalbilir
aynenn aynenkesinlkle ve genel muhasebe ofislerine girdiğimde bana daral geliyo havasız tavana kadr dosyalar
Canım alacağın şeyler Koçtaş'dan al bi çok şey çok uygun gittik bi fiyat araştırması yaptıkta.
Erkek arkadaşımın 50 Bin Tl si var yeter mi acaba diye kara kara düşünüyor
O sana aldı mı hediye kuzum hiç ?
aynenn aynen
odası buram buram fatura kokuyo
koçtaş'ta değişik şeyler var. banyo seti bakmıştım ordan ama eve göre alıcam.
bi kız düğün yapacaksa cebinde 20 Bin'i olması lazım. Damat için 50 Bin yeterli olur mu bende bilemedim :44:
Kaba taslak hesaplasak. Takısı var sadece bi 15.000
Mobilyası var, halısı perdesi var, tadilatı var, düğün salonu var , var da var
Evet kuzum benimle tanışmaya geldiklerinde hediyesiyle geldi :78: Sonra erkek arkdaşım yanıma gelirken sevdiğim şeylerden yollamış hep eli çok lezzetlideHer hafta arar halimi hatrımı sorar benim Ben ona daha hiç bişy almadım 3 senedir telefonda kutluyorum bu sene içimden birşeyler almak geliyor
Anladım canım o zaman al . Ben geçensene canlı çiçek almıştım
Var da var kuzum gerçektennBazen düşününce işin içinden çıkamıyorum o var bu var şu var
Aynen canım bende küçük ama güzel birşey olsun istiyorum
aynenn aynen
odası buram buram fatura kokuyo
koçtaş'ta değişik şeyler var. banyo seti bakmıştım ordan ama eve göre alıcam.
bi kız düğün yapacaksa cebinde 20 Bin'i olması lazım. Damat için 50 Bin yeterli olur mu bende bilemedim :44:
Kaba taslak hesaplasak. Takısı var sadece bi 15.000
Mobilyası var, halısı perdesi var, tadilatı var, düğün salonu var , var da var
Senin nasıl gidiyor çeyiz telaşın peki, aldın mı bişeyler?
Eee bu işler böyleBizim ki yandı valla
Evet kuzum bi dönem üstünde çok durmutşum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=514740 çeyiz topiğim burdaGeçen sene biraz ara verdim şimdiden tekrar ısınma turlanrındayımm
Allah hepimizin aldıklarını güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah
Baya bi araştırma yapmıştım ozaman hersey hakkında yardımcıda olabilirim size sormak istediğiniz birşey olursa
Eee bu işler böyleDiyorum ya herşey paraya bakıyo Finançı Hanımcım
Hemen bakıyorum tatlım
Evet kuzum bi dönem üstünde çok durmutşum
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=514740 çeyiz topiğim burdaGeçen sene biraz ara verdim şimdiden tekrar ısınma turlanrındayımm
Allah hepimizin aldıklarını güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah
Baya bi araştırma yapmıştım ozaman hersey hakkında yardımcıda olabilirim size sormak istediğiniz birşey olursa
Canım 2. tencere takımına bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?