- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.121
İyiyim canımcım sen nasılsın
Sana prova oluyor işte ne güzel canım hazırlıklısın, biz yandık
Gönderelim canımayy azcık burayada gönderin yaa buharlaşcaz burda biz az kaldı :18::18::18: Şimdilik ses yok kuzumm
Sağol kuzum sana da kolay gelsinİyi ol tatlım kolay gelsin
Iyiyim bende kuzummm :)
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Eki Görüntüle 1213377 Eki Görüntüle 1213376 sizce hangisi kızlar:26:
Siyah tabii kii :)
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Siyah canım
elektrikli aletleri alıcam ama fazlasıyla kararsız kaldım
Beyaz canm siyah kir ve toz çok gösterio haberm olsun canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım mutfağındaki eşyaların rengine göre bir karar ver. Rengarenk bir mutfağa siyah yakışmaz mesela..
elektrikli aletleri alıcam ama fazlasıyla kararsız kaldım
Neden takım yapmaya çalışıyorsun kuzum her markanın belli ürünleri güzel oluyor zaten beyaz tercih edeceksen her markanın vardır siyah gri tercih edeceksen yine aynı böyle böyle yine aynı renklerde takım oluşturabilirsin ben tüm takımlara karşıyım hangi markada ne iyiyse onu tercih ederim elektriklilerde özellikle çok önemli bence seri olmasına gerek yok mesela bana ben gri siyah yapacağım birini gri alırım tamamen birini siyah ya da gri siyah bak hepsi takım
şaşkınn
aynı seri olayından vazgeçmiştim zaten ama bunlar yan yana çok tatlı duruyo
o yüzden biliyorum napıyım bunları alınca tost makinesi ve blendr seti kalıyor almam gereken çayı kahveci narenciye sıkacagı filan istemiyorum:44:
tost makinesi ve blendr seti için ne önerirsin canım
Blender braun kesinlikle canım grili beyazlı seriden de olabilir yeni çıkan kablosuz gri siyahlı olanda kafamda onlarda çok güzel ben blender ayrı alacağım braundan mikseri ayrı alacağım tekli olarak tefalden tefalin mikserinin ucu daha kalın braunun ki ince sıçratıyor azıcık öteki daha kullanışlı olur diye düşünüyorumTost makinesini evde kullandığımız Arzumdan almayı düşünüyordum ama o makine çok satıldığından sanırım şuanda stoklarda yok eğer gelirse ondan alacağım yoksa korkmaz ya da philips tercih edeceğim canım diğer ürünler hakkında da bilgi verebilirim ütü kattle kahve makinesi falan ne ihtiyacın varsa
Blender braun kesinlikle canım grili beyazlı seriden de olabilir yeni çıkan kablosuz gri siyahlı olanda kafamda onlarda çok güzel ben blender ayrı alacağım braundan mikseri ayrı alacağım tekli olarak tefalden tefalin mikserinin ucu daha kalın braunun ki ince sıçratıyor azıcık öteki daha kullanışlı olur diye düşünüyorumTost makinesini evde kullandığımız Arzumdan almayı düşünüyordum ama o makine çok satıldığından sanırım şuanda stoklarda yok eğer gelirse ondan alacağım yoksa korkmaz ya da philips tercih edeceğim canım diğer ürünler hakkında da bilgi verebilirim ütü kattle kahve makinesi falan ne ihtiyacın varsa
Braunun setinde mikser teli çok ince olduğu için ben tefalin yeni çıkan 4 kesicili modelini tercih ettim blender setinde inşallah iyidir. Tost makinemi arzum aldım ben de kırmızıÇaycım da arzumun çelik olanından, kahve makinem arçelik telve
tamam blendr seti braun yada tefal not aldım
ekmek kızartma makinesi ve kettleda şu an bunlara karar verdim görüntülerine aldanıyo olabilirim 220 tl tutuyo ikisi:44:
tost makinesi aynı zamanda ızgara olanlarda varmış tost makinesinde neye dikkat edilir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?