• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Braun blender mikser tefal :32:Güzel eğer karar verdiysen ama kettle az su almaz mı kız bunlar sonra yetersiz kalmasın:52:Evet öyle özellikli var benim istediğim o şekilde değil aslında Tefal yine iyi bu konuda ama çok pahalı ve büyük tost-ızgara makinesi aynı işlemi korkmaz ya da philips ürünlerinde biraz daha uyguna bulabilirsin canım:32:

1,7 lt. hacmi varmış yettiği kadar artık:27:
en iyisi korkmaza bakıyım birazda valla çok zormuş bu işler neye baksam aynı görüyorum:52:

Bende nasipse yakın tarihlerde alacağım şu sözü falan halledeyim de bir çeyizime alamadım kaç aydır bir şey :31:
alırsın canım zamanla oluyo valla herşey Allah yardımcımız olsun:31:
Ben anneler günü indiriminde hallettim bir ütüm ve elektrikli süpürgem kaldı. Ütüyü müstakbel nişanlım alacak:52:

Anneler günü çok iyi olmuştur keşke benimde aklıma gelseydi o zaman:1:

alırsın canım zamanla oluyo valla herşey Allah yardımcımız olsun:31:

Amin canım benim her şey zor bari onlar bitsin diyorum yoksa mobilyalar beyaz eşyalar geliyor düğün yeri kına kıyafetlerimizi hiç hesaplamıyorum bile ahh şu dişlerime tekrar bi 4 bin rahat ödemek zorunda olmasam neler yapardım o parayla :14:

Amin canım benim her şey zor bari onlar bitsin diyorum yoksa mobilyalar beyaz eşyalar geliyor düğün yeri kına kıyafetlerimizi hiç hesaplamıyorum bile ahh şu dişlerime tekrar bi 4 bin rahat ödemek zorunda olmasam neler yapardım o parayla :14:

diş tedavin bitmiyomuydu canım ben mi yanlış hatırlıyorum:44:
evet onlarca masraf var insan artık bi yerden rahatlamak istiyor:43:

diş tedavin bitmiyomuydu canım ben mi yanlış hatırlıyorum:44:
evet onlarca masraf var insan artık bi yerden rahatlamak istiyor:43:

Tel tedavim bitiyor onların ücreti bitti zaten 4 bin ödedim şimdi köprü ve diş koyulacak canım zirkon kaplama olacaklar çok zor bir vakayım sağlıklı olacağım güzel görüneceğim diye ikinci el uydurma bir araba alırdım vallahi:31::60:

Tel tedavim bitiyor onların ücreti bitti zaten 4 bin ödedim şimdi köprü ve diş koyulacak canım zirkon kaplama olacaklar çok zor bir vakayım sağlıklı olacağım güzel görüneceğim diye ikinci el uydurma bir araba alırdım vallahi:31::60:

sağlık herşeyden önemli canım ama diş konusuda baya pahalıymış:9:

Anladım kuzum bir tarih verildi mi yoksa ortalık dinene kadar bekleyelim mi dediniz sıkma canını ama herşey bizler için sonuçta istemenin ertelenmesi planlarınızı aksatmaz ki yine istediğiniz tarihte düğün olur sadece biraz daha hızlı hareket etmeniz gerekir canım benim :16:

yok canım tarih filan yok ortada valla..zaten benim babamın haberi de yok daha..düğün büyük ihtimal seneye kaldı:31:

Son düzenleme:
yok canım tarih filan yok ortada valla..zaten benim babamın haberi de yok daha..düğün büyük ihtimal seneye kaldı:31:

Canım tabi babanın haberi yoksa bu sene yetişmesi biraz zor olabilir aileler hazırlanıyor sonuçta biraz olursa da yağmur zamanlarına kış ortasına anca denk gelir o da zorlar gibi sizi ama hakkınızda hayırlısı olsun canımcım canını sıkma vardır herşey de bir hayır elbet :16:

Canım tabi babanın haberi yoksa bu sene yetişmesi biraz zor olabilir aileler hazırlanıyor sonuçta biraz olursa da yağmur zamanlarına kış ortasına anca denk gelir o da zorlar gibi sizi ama hakkınızda hayırlısı olsun canımcım canını sıkma vardır herşey de bir hayır elbet :16:

aynen canımm hepimizin hakkında hayırlısı..:16:

Back