- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.041
Günaydınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar
Günaydınnnn Benimmm bal lokmalarımmm
Günaydınlar
Nasılsın Efulim
iyiyim kuzucum sen nasılsınn Neler yapıyorsun
Bende iyiyim kuzum gün bitirme hep Yeni gelişmeler var mı
Aynen yavrum Ayy kuzum sorma abim FBI Ajanlığına soyunup derin araştırmalara girdi
Nasıl araştırıyor kız nereden buluyor
Erkek arkdaşım Antalya da ya onun da orda büsürü arkadaşı var onlara sorup soruşturmuş bana seceresini döktü geçen gün Ayar oluyorum yaaa sanki kendileri evlencek neyini uzatıyorsunuz yani sesimi çıkarmıyorum huzur kaçmasın diye
Allah Allah demek ki güvenmek istiyor kuzum sessiz kal içi rahatlayacaksa araştırsın bakalım
Aynen kuzum sesimi çıkarmıyorum şimdilik araştırsın bakalımm bahaneler üretip duruyor adam otomotiv sektöründe tanınmış biri işi o çünkü çevrsi çok geniş bana diyoki otomobillerle ilgileniyor modifiye grubuna üye olmuş bitane bize göre değil sanki diyor Allam yarappim yaaa
Ne alakası var ki ilgi alanı iş alanı yani onunla karekterini nasıl anlayabilir kişi insanın boşver canım sadece söyler
aynen kuzum o yüzden inan hiç takmıyorumm söylesin bakalım söyleyebildiği kadar zafer benim olcak eninde sonunda
Herşey güzel olacak merak etme kuzum bu sadece bir süreç
Evet bebeğim Çabucak geçer inşallah
İnşallah canım insan sabırsızlanmıyor değil
aynen kuzucumm yaaa 3 yılı devirmişiz şu 1 yıl ağır çekimde ilerliyor sanki
Herşeyle uğraşıyorsun kolay değil düğün hazırlıklarına falan başlansa belki çabuk geçer kız
Nasilsiniz kizlar