• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Aaaa resim varmı Zeynom?
Siyah mı aldın, kolları dantel mi yoksa normal uzun mu?

Normal uzun kuzum o yüzden basit diyorum ya sadece yakasında kolye gibi bir şey var ipekyoldan almıştım düz elbise aslında ve siyah başka rengi yoktu da :27:Resmi yok kuzum eski koleksiyonundan bulamıyorum bir türlü netten resmini bunun gibi ama yandan yırtmacı yok arkasında yırtmacı var ve bu kızda güzel durmamış boyu daha uzun yere değiyor bu kıçı yamuk gibi durmuş :60:

$2014-ipekyol-elbise-modelleri-ve-fiyatlari1.jpg

Normal uzun kuzum o yüzden basit diyorum ya sadece yakasında kolye gibi bir şey var ipekyoldan almıştım düz elbise aslında ve siyah başka rengi yoktu da :27:Resmi yok kuzum eski koleksiyonundan bulamıyorum bir türlü netten resmini bunun gibi ama yandan yırtmacı yok arkasında yırtmacı var ve bu kızda güzel durmamış boyu daha uzun yere değiyor bu kıçı yamuk gibi durmuş :60:

Eki Görüntüle 1209619

Hoş bir elbise yavrucum.
Evet eteğin alt kısmı kızda yamuk gibi durmuş.
Saç ve makyajla patlatabilirsin kıyafeti bebeğim düğündüğün bir saç modeli varmı?

Benimde üstü dantelliydi ama dediğin gibi çok ama kuzum napim başka da ucuz yoktu ki :26:

Bşver tatlım ya 1 kere alıyorsun sonuçta.
Para yerine gelir ama o anılar falan gelmez.
En azından içine sinen birşey aldın.
Çokta güzel olmuş böcüğüm.
Teyzeminde nişanı var, dümdüz hiç detaysız elbiseye 700 tl verdi:1:

Hoş bir elbise yavrucum.
Evet eteğin alt kısmı kızda yamuk gibi durmuş.
Saç ve makyajla patlatabilirsin kıyafeti bebeğim düğündüğün bir saç modeli varmı?

300 TL gibi bir rakam ödedim değmiş mi peki :26:Takılarla patlatacağım nasipse kuzum böyle koluna kelepçe gold sarısı bileklik düşünüyorum boynundaki gibi düz yuvarlak ya da değişik şekilde küpe düşünüyorum saçımı aslında kollarında vatka var ve boynundaki ortaya çıksın diye dağınık topuz düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü bana olmuyor ya yapamıyorlar ya da saçım az ve ince hoş durmuyor o yüzden arkaya doğru dağınık yarı toplu bir saç düşünüyorum hem hepten toplanmamış olur hemde elbisenin önünü falan kapatmaz ne dersin :30:beğendin değil mi gerçekten bende böyle durmuyor bu elbise :17:
$wedding-hairstyles-18-01152014.jpg $DuvakCesitleriEnsedenDuvaklar_Poster.jpg
Bunlar gibi birşey deneyeceğim gibi gibi tam anlatamasam da kafamdakini aslında böyle saçıma güzel bir aksesuarda yakışır ama çok fazlamı olur bilemedim :44:

Son düzenleme:
Bşver tatlım ya 1 kere alıyorsun sonuçta.
Para yerine gelir ama o anılar falan gelmez.
En azından içine sinen birşey aldın.
Çokta güzel olmuş böcüğüm.
Teyzeminde nişanı var, dümdüz hiç detaysız elbiseye 700 tl verdi:1:

Dine göre ticarette bi hesaplama var sadece o kadar fazlası ile satabiliyorsun ama bizde herkes soyguncu yoluyorlar bildiğin maliyeti taş çatlasın 200tl

300 TL gibi bir rakam ödedim değmiş mi peki :26:Takılarla patlatacağım nasipse kuzum böyle koluna kelepçe gold sarısı bileklik düşünüyorum boynundaki gibi düz yuvarlak ya da değişik şekilde küpe düşünüyorum saçımı aslında kollarında vatka var ve boynundaki ortaya çıksın diye dağınık topuz düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü bana olmuyor ya yapamıyorlar ya da saçım az ve ince hoş durmuyor o yüzden arkaya doğru dağınık yarı toplu bir saç düşünüyorum hem hepten toplanmamış olur hemde elbisenin önünü falan kapatmaz ne dersin :30:beğendin değil mi gerçekten bende böyle durmuyor bu elbise :17:
Eki Görüntüle 1209629 Eki Görüntüle 1209630
Bunlar gibi birşey deneyeceğim gibi gibi tam anlatamasam da kafamdakini aslında böyle saçıma güzel bir aksesuarda yakışır ama çok fazlamı olur bilemedim :44:

kuzum o kadar para vereceksin kesinlikle prova iste saç için , ben prova yaptırmadığım için çok pişmanımmm :14:
Sonra çok gergin geçio gün ya

kuzum o kadar para vereceksin kesinlikle prova iste saç için , ben prova yaptırmadığım için çok pişmanımmm :14:
Sonra çok gergin geçio gün ya

Kuzum o parayı üste eklediğim elbise için ödedim :27:saçımı tanıdık yapacak o yüzden abartı olmadan böyle doğal bir saç istiyorum üsteki elbiseye uygun mu diye sormuştum gerçi o kızda elbise güzel durmuyor ama :60:dalgın hatun :52:

Kuzum o parayı üste eklediğim elbise için ödedim :27:saçımı tanıdık yapacak o yüzden abartı olmadan böyle doğal bir saç istiyorum üsteki elbiseye uygun mu diye sormuştum gerçi o kızda elbise güzel durmuyor ama :60:dalgın hatun :52:

Göz attım kuzum toparlanıyoruz birazdan çıkıcam ya onun dalgınlığına ver , sevinçten :9::9::9:
Sırt detayına bayılırım kuzum , kızda ki de çok hoş ama önemli olan senin beğenmen ve gözünün beğendiği değil üstünde güzel olanı beğen :54::16:

Göz attım kuzum toparlanıyoruz birazdan çıkıcam ya onun dalgınlığına ver , sevinçten :9::9::9:
Sırt detayına bayılırım kuzum , kızda ki de çok hoş ama önemli olan senin beğenmen ve gözünün beğendiği değil üstünde güzel olanı beğen :54::16:

Kız elbisede sırt detayı yok ki yakayı diyor olmayasın:60:Sağol kuzum inşallah hepsi gönlümüze göre olur :17:

Ben orda gelinlik gördüm :26: ona yorum şey ettiydim kuzu hatlar mı karıştı acaba ? :8:
Yok kuzum saçların üstünde yine Özgeyle bir konuşmamızda siyah uzun elbise eklemiştim hatta yazdım oradaki elbiseyle farklılıklarını ona göre saç takı olaylarını konuşuyorduk:17:Sen neden pasit oldun ki :53::31:
nehirimm nişan ne zamann:29:

Şekerim henüz belli değil ama nasipse Eylül gibi :nazar::17:

Yok kuzum saçların üstünde yine Özgeyle bir konuşmamızda siyah uzun elbise eklemiştim hatta yazdım oradaki elbiseyle farklılıklarını ona göre saç takı olaylarını konuşuyorduk:17:Sen neden pasit oldun ki :53::31:

Şekerim henüz belli değil ama nasipse Eylül gibi :nazar::17:

ee hadii hayırlısı:31:

Günaydın kızlar kendimi yalnız hissediyorum heyecanımı sizlerle paylaşmak istiyorum aranıza katılmak istiyorum heyecanımı tek başıma yaşayamıyorum bizim tahminen tarihimiz allah kısmet ederse 15 Kasım 2014 İsteme+ Nişan olucak ailem nasıl desem sevgililik olaylarına karşı o yüzden 21 yaşıma kadar sevgililkten aşktan uzak durdum ama 2010 Yılının Aralık ayında arkadaşımın zorlamasıyla tanıştım onunla ilk başlarda heves dedim ama zaman geçtikçe aşık olduğumu daha çok anladım ona her bakışımda içim eriyor bir an önce kavuşmak istiyorum 4 senemiz doldu aileme hiç belli etmeden ailesiyle tanıştım şu aralar gizli gizli bohça hazırlıyorum aslında aileme açıkladığımdada hazırlayabilirim ama ne bilim içimden geliyor her ay maaşımı aldığımda bebeğime bişeyler almak umarım sizde benim kadar mutlu olursunuz :16:

senin durum da benimkine benziyo :) Allah gonlune versin canim

Back