- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
- #6.061
İnşallah çabucak bırakır Eki Görüntüle 1212150Ayy evet kuzum yaa bekliyorum bakalımm fbı ajanı işine ne zman son vercek
Nasilsiniz kizlar
Ne oldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çabucak bırakır Eki Görüntüle 1212150Ayy evet kuzum yaa bekliyorum bakalımm fbı ajanı işine ne zman son vercek
Nasilsiniz kizlar
noldu kuzum sana
Kızlar canım çok sıkkın. Yeni muhit değiştirdik kuaför bakayım dedim hiçbir yeri de bilmiyorum. Girdim evime yakın bir kuaföre nişanım var demez olaydım, makyaj ve topuza 250 tl istedi adam. prova istersem 125 tl daha alırmış. Düşünsenize sadece bana 375 tl, ee daha yanımda gelenler de olacak... İyi mi yapar kötü mü yapar bilinmez. O kadar paraya yazık... BDV de de konu açtım kimse cevap vermediOnun dışında görümcemle de sorun oldu. Nişan tarihini değiştir izin alamıyorum dedi bana
Canım nişan sonuçta duvak falan takılmayacağı için acaba düğüne gideceğim diyip yaptırsaydın bir abiye saçı kesin çok farkederdi eğer kafana yattıysa indirim iste tabi ama başka kuaföre sorduğun zaman normal saç yaptıracakmış gibi sor nişanın olduğunu söyleme düğünde mecbur söyleniyor ama nişanda kimse anlamıyor yanındada arkadaşların hep beraber ailecek yaptırıyorsunuz farketmez yani sonuçta zaten indirim yapmıyor heryer kişi başı çalışıyorGörümcende ne tuhaf 9 gün kalmış nasıl değiştireceksin ki evde mi mekanda mı olacaktı herkes biliyor sonuçta dimi bir daha tarih değiştirdik diye haber mi verilecek yani
Kızlar canım çok sıkkın. Yeni muhit değiştirdik kuaför bakayım dedim hiçbir yeri de bilmiyorum. Girdim evime yakın bir kuaföre nişanım var demez olaydım, makyaj ve topuza 250 tl istedi adam. prova istersem 125 tl daha alırmış. Düşünsenize sadece bana 375 tl, ee daha yanımda gelenler de olacak... İyi mi yapar kötü mü yapar bilinmez. O kadar paraya yazık... BDV de de konu açtım kimse cevap vermediOnun dışında görümcemle de sorun oldu. Nişan tarihini değiştir izin alamıyorum dedi bana
Nilim provasız nasıl olacak? Ya güzel yapamazlarsa? Ama başka çarem yok düğüne gideceğim diyeceğim başka bir kuaföre. Evde olacak nişan ama dış mekan çekimi ayarladık. Hediyelerime etiket bastırdım, il dışından gelecek akrabalarım var ertesi günü işe gidecekler değiştirirsek o zaman onlar gelemez sen izin almaya çalış değiştiremem dedim...
Nilim provasız nasıl olacak? Ya güzel yapamazlarsa? Ama başka çarem yok düğüne gideceğim diyeceğim başka bir kuaföre. Evde olacak nişan ama dış mekan çekimi ayarladık. Hediyelerime etiket bastırdım, il dışından gelecek akrabalarım var ertesi günü işe gidecekler değiştirirsek o zaman onlar gelemez sen izin almaya çalış değiştiremem dedim...
Kuzum benim bi arkdaşım da nişanım var diyerek telefon açtı 300 tl fiyat aldı sonra aynı kuaföre akrabamın düğünü var otelde dedi 100 tl ile çıktı . Sonuç aynı yani Biraz araştır illaki bulursun
Görümcen neden izin alamıyorki başka şehirdemi oturuyor o kuzum anlamadım ben
kuzum seyfi sağlam diye bir kuaförün netteki yorumları çok iyi
https://tr.foursquare.com/v/seyfi-sağlam-kuaför-ve-güzellik/4dc4f37bfa76d685cdd44d7c
Yok canım aynı ilde oturuyoruz ama iş yeri izin vermiyormuş... Ne yapsın etsin alsın kardeşinin nişanına gelemez mi insan. Başka bir yeri aradım şimdi makyaj 50 tl topuz 50 tl dedi. Nişan demeden aradım :)) Akşama gidip modeli göstereceğim...
Efulim studio diye de kuaför varmış. Onun yorumları da iyi baksana bi...
https://tr.foursquare.com/studiokuafor
Porselen makyaj yapmıyorlarmış. Normal makyaj 50 tl topuz 50 tl dedi akşam gidip modeli göstereceğim...aynen kuzum buda çok iyiye benziyor bi araştır telefon açıp fiyat al bnce kuuzumm
oValla ben de anlamadım.. Bir de telde nasıl bağıra bağıra konuşuyo anlatamam hiç cevap vermedim. Sevgilim sonra diyeceğini demiş ama çok üzdü beni...nası bi iş yerymiş orası kardesnn nişanına izin vermemiş ya bnde yurt dısından fln gelck sandım
oValla ben de anlamadım.. Bir de telde nasıl bağıra bağıra konuşuyo anlatamam hiç cevap vermedim. Sevgilim sonra diyeceğini demiş ama çok üzdü beni...
bu süreçlerde oluyor böyle şeyler kuzum sen kafanı takip huzurunu kaçırma gör bak nasıl gelicek
Bir yanım diyo ki annesini ara benim ne suçum var izin vermemelerinde neden bana bağırıyo benimle derdi ne de diyo... Bu ilk vukuatı değil. Ramazanda iftara çağırdılar beni zaten saat 10 da eve geldi surat 5 karış. Bir nasılsın diye zor dedi. Ben gittikten sonra babası da kızmış sen neden surat asıyosun diye. başka bir şeye kızmış olabilir ama misafir gelmiş zaten beni 6 yılda sayılı görmüşsün öyle mi yapman gerekir... Bilmiyorum canımı çok sıkıyor kişisel bir problememiz olmadı oysaki...
Allah allah kuzum garipmiş gerçekten önceden de böyleyse bence bunu da bilerek yapıyordur. Ki sana bagırmaya hiçbir hakkı yok . Acaba çekemiyormu seni hiç sezdinmi öyle birşeyler ne garip. Baktın aynen devam ediyor evlennce mesafeni koyarsın. Bence annesinide arayıp birşey deme büyüklük send ekalsın erkk arkdşaın gerekeni yapmış zaten
Valla canım dengesiz galiba biraz. Ne zaman erkek arkadaşım bana evlenme teklfi etti ondan sonra başladı bu hareketleri. Kardeşini kıskanmaya başladı sanırım. Ama ben onların hayatında 6 yıldan fazladır varım yeni ortaya çıkmadım nedir ki bu... Üzüyor beni. Bana bağırmaya hakkı yok. Erkek arkadaşım kıza neden öyle konuştun demiş. O da ben ona izin vermediklerini söyledim canımın sıkkınlığını söyledim neden üzerine alınıyor demiş Erkek arkadaşım da o senin kardeşin değil senin tribini çekmek zorunda değil deyince kız suratına kapatmış. Aradan 5 dk geçti sonra bana mesaj attı çok zor bir gün geçiriyorum üzerine alınma kusura bakma diye... Önemli değil abla dedim yine yuttum yani. Ben de bilirim onun canını okumasını da kötülük olsun istemiyorum annem babaannemle hiç anlaşamamış 26 yıldır aynı terane dönüyor evde ben de öyle olmak istemiyorum susuyorum. Ama artık iyice azıtmaya başladı normalde zaten arayıp sormuyorum ama özel günlerimde bari canımı sıkmasa
Amin canım benim inşallahSenin suratın düşük gibi hayırdır bir şeye mi canın sıkkın:26:
bizim isteme durumu biraz ertelendi de..sevdiceğimin anneannesinin vefatından dolayı..