- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.681
Varsa alma canım çok fazla olur kimbilir evlendikten sonra neler çıkacak bekle ve görBen bulurum kesin yemek tariflerime sararım temizlik listelerine bebiş olaylarına falan
biz o zamanda kendimize bişey buluruzz Eki Görüntüle 1192969 mesela şu an bu takımla aşk yaşıyorumm ama kahvaltı takımım var
ayyy o zaanda bebişlerle ilgili plan yaparızvalla ben yengemden alışkınım kullandığı deterjanı bile değiştirmişti bebek olunca
Aklınız karıştırma kız vazgeçirmiştim
hahahaaaZaten kullanımı zor olur bunun
Ayyy bencedeeeçok ciciymiş bu
biz haftasonu için anlaştık sadece pazar kahvaltıları ondan valla yumurtayı sevmem ama benim odun mükemmel yapıyo sadece o yapınca yiyorumBebiş olunca tüm hayatımız değişecek canım günlük yemek düzenin bile o yüzden bebiş gelmeden rutin ben her hafta belli bir yemek planı yapmayı düşünüyorum onun bile planı var 2 gün sebze-2 gün beyaz veya kırmızı et-2 gün bakliyat-geriye kalan bir günde hamur işi,hamburger pizza,kahvaltılık tarzı olabilir her besini almamız gerek
Aklınız karıştırma kız vazgeçirmiştim
biz haftasonu için anlaştık sadece pazar kahvaltıları ondan valla yumurtayı sevmem ama benim odun mükemmel yapıyo sadece o yapınca yiyorum
tam vazgeçmiştimmm
Bende yumurtayı çok severimhenüz yapmadı erkek arkadaşım kendi elleriyle bir şey inşallah evlenince isterim insanın sevdiceği elinden yemesi de çok zevklidir hep biz mi yapacağız
Sen görmemiş gibi yap o alıntıyı
valla çok zevkli cannım bol bol yaptır
görmemezlikten gelemedim ama annem verdi ağzımın payını sagolsunn
Günaydın kızçeler :)
çok şükür bin şükür seni bana verene....
Günaydın kızlar
Günaydınlar herkese hayırlı haftalar
Günaydın yavrular.
Bugün nişanlanalı tam 1 ay oldu.
Daha dün gibiydi dimi ya
Darısı bizlerin başına :) Benimkine de çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?