Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Varsa alma canım çok fazla olur kimbilir evlendikten sonra neler çıkacak bekle ve gör Ben bulurum kesin yemek tariflerime sararım temizlik listelerine bebiş olaylarına falan

ayyy o zaanda bebişlerle ilgili plan yaparız valla ben yengemden alışkınım kullandığı deterjanı bile değiştirmişti bebek olunca

ayyy o zaanda bebişlerle ilgili plan yaparız valla ben yengemden alışkınım kullandığı deterjanı bile değiştirmişti bebek olunca

Bebiş olunca tüm hayatımız değişecek canım günlük yemek düzenin bile o yüzden bebiş gelmeden rutin ben her hafta belli bir yemek planı yapmayı düşünüyorum onun bile planı var 2 gün sebze-2 gün beyaz veya kırmızı et-2 gün bakliyat-geriye kalan bir günde hamur işi,hamburger pizza,kahvaltılık tarzı olabilir her besini almamız gerek

Son düzenleme:
çok ciciymiş bu
Ayyy bencedeee
biz haftasonu için anlaştık sadece pazar kahvaltıları ondan valla yumurtayı sevmem ama benim odun mükemmel yapıyo sadece o yapınca yiyorum
Aklınız karıştırma kız vazgeçirmiştim

tam vazgeçmiştimmm

biz haftasonu için anlaştık sadece pazar kahvaltıları ondan valla yumurtayı sevmem ama benim odun mükemmel yapıyo sadece o yapınca yiyorum

tam vazgeçmiştimmm

Bende yumurtayı çok severimhenüz yapmadı erkek arkadaşım kendi elleriyle bir şey inşallah evlenince isterim insanın sevdiceği elinden yemesi de çok zevklidir hep biz mi yapacağız

Sen görmemiş gibi yap o alıntıyı

valla çok zevkli cannım bol bol yaptır
görmemezlikten gelemedim ama annem verdi ağzımın payını sagolsunn

Günaydın kızçeler :)

çok şükür bin şükür seni bana verene....

Günaydınn Ballarr Güzel musmutlu haftalar hepimize. Dün sevdiceğimleydim bütün gün acayip enerjik bi giriş yaptım haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…