Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Söz mendilimi koyacağım kutuyu kendim yapmak istedim , daha bitmedi nasıl desen veririm diye dün akşam deneme yaparken çektim bitmiş halini de tekrar paylaşıcam .
Yüzük yükseltimi de kendim yaptım ama altına yapıştrdım inciler pek hoşuma gtmedi yeniden alıp sadece taşlı yapmayı düşünüorum.
Makasımı çok sevdim sade ve şık oldu

İsteme için aldığım elbise hatunlar üstü nar çiçeği tonlarında duruşu çok güzel üstüme dikilmiş gibi kemeriylede etek ayrı giymiş gibi gözüküyor. Sizce nasıl elbisem ???

Son düzenleme:

Elbise guzelmis kuzu yakismis ama kolyesi cok tuhafima gitti ya :s

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Yüzük yükseltimin ortalarına da isim yazdırtmayı düşünüyorum

Canım kutun makasın flan çok hoş olmuş hepside çok tatlılar bence

Elbisende çok hoş isteme için çok uygun hem sade hem şık Yalnız kolyeyi okdr sarkıtma bnce daha sık tak yada başka kolye tercih et canım Güzel günlerde giyersin inş

Elbise guzelmis kuzu yakismis ama kolyesi cok tuhafima gitti ya :s

Sağol canım . Kolyeyi ben kendim aldım gördüğüm bazı elbiselerde bunun gibi kendinden takılıydı çok hoşuma gidiyordu bnde bu kolyeyi görünce hemen atladım :26: olmamış mı ?

Çok teşekkür ettim önerini dikkate alıcam . Bende kolyede kararsız kalmıştım ben tekrar bi gidip bakim :18:

Sağol canım . Kolyeyi ben kendim aldım gördüğüm bazı elbiselerde bunun gibi kendinden takılıydı çok hoşuma gidiyordu bnde bu kolyeyi görünce hemen atladım :26: olmamış mı ?

Elbise tam oturmus guzel durmus ama kolyede guzel ama kolye cok ayriksi geldi bana kupe taksan daha iyi olur sanki kahve falan verirken sallanicak vs.

Elbise tam oturmus guzel durmus ama kolyede guzel ama kolye cok ayriksi geldi bana kupe taksan daha iyi olur sanki kahve falan verirken sallanicak vs.

Dimi ya ben gideyim değiştireyim onu altınlı demirli kare kare oluo ya görmüşsünzdr onlardan heryerde gayet şıklar onlardan alim bari. Sallanan küpe hiç takamıyorum elbisede kolye gerekio çnkü çok sade:26:

Evet canim degistir yada onu farkli seyde kullanirsin baska bak al bizede goster :)

Evet canim degistir yada onu farkli seyde kullanirsin baska bak al bizede goster :)

Tamam canım ben gidim bakim . Üzerinde elbse olmadan bakınca kararsız kalıo insan . Giyim mağzasndan almıştım ben gdim elbse gyip ordki tüm takıları elden geçireyim bi

Tamam canım ben gidim bakim . Üzerinde elbse olmadan bakınca kararsız kalıo insan . Giyim mağzasndan almıştım ben gdim elbse gyip ordki tüm takıları elden geçireyim bi

Evett :) cok yakismis elbisen ama tam kiz istemelik elbisesi :)) hihi

Herkes hazırlıklarını paylaşsınnn :118:
çok meraklıyımdır ben paylaşın ama bak yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…