• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Bu butik kurabiyelerden yaptirmayi dusunuyorum besiktasli falan :) sonra napsam :)

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bende doğum gününde o kurabiyelerden yaptırmıştımm :8: Çok güzel bi hediye kutusu aldım kurabiyeleri koydum sonra beninmki arabalara çok düşkün işi gereği içinde araba figürü olan bi kar küresi koydum bide en güzel fotomuzu koydum cerceveleyip ve tabi aşk dolu bi mektup :16::16: Bayılmıştı :16:

Bende doğum gününde o kurabiyelerden yaptırmıştımm :8: Çok güzel bi hediye kutusu aldım kurabiyeleri koydum sonra beninmki arabalara çok düşkün işi gereği içinde araba figürü olan bi kar küresi koydum bide en güzel fotomuzu koydum cerceveleyip ve tabi aşk dolu bi mektup :16::16: Bayılmıştı :16:

Kurabiyelerin resmi var aynisi olurmu diye supheliyim acikcasi bizimkide otomotiv sektorunde bende minyatur araba alabilirim ;)

Kurabiyelerin resmi var aynisi olurmu diye supheliyim acikcasi bizimkide otomotiv sektorunde bende minyatur araba alabilirim ;)

Canım bende öyle düşünmüştüm ama benimkiler resimlerden farklı olmamıştı hepside çok çok güzeldii :32::32:

Canım bende öyle düşünmüştüm ama benimkiler resimlerden farklı olmamıştı hepside çok çok güzeldii :32::32:

Bende arastiriyim sende resim varmi cekmismiydin bi baksamm hee nedersin :)

Kuzum özel mesaja resim ekleyemedim :9::9: Buraya yüklüyorum :9:

$1947427_10152273895692392_294542541_n.jpg

Back