• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

O zaman tazminatın yanar kuzum 3 yıla kadar çıkacaksan :31:yap hemen bebiş işte :emir_bebek::27:

Oy annesi yavrusunu yesin ya.
Böyle diyince sanki onu istemiyormuş gibi oluyor.
Benim dünyam olur onlar, kocamı ikinci plana atarım o yüzden bi kaç yıl bizim koca bebeğe ilgi göstermek gerek :27:
Kızımla oğlumun isimleri bile hazır yoksa teyzesi :16:
Kızım Ilgın Simay olacak.
Oğlum Girayhan :16:

Aaaaaa :52:
Yoksa babana söyledin onay mı verdi yoksa tam tersi enişte düşüncesinden vazmı geçti?

enişteni ikna ettim kuzucumm
herşey benim istediğim gibi olcaktı hani söz vermiştin dedim hem evlencem hiçbişey anlamadan okul stresi yaşamak istemiyorum dedim şimdi evlenirsek bizim 1 aylık gemi turu hafta sonu kaçamaklarımız yatar biliyosun dedim ben takıntılıyım zor karar veriyorum nerden gelinlik bulcam nerden düğün yeri beğencem dedim dedimde dedim:27::27:
o da tamam hatun nasıl biliyosan öyle olsun dedi:27:

herşey benim istediğim gibi olcaktı hani söz vermiştin dedim hem evlencem hiçbişey anlamadan okul stresi yaşamak istemiyorum dedim şimdi evlenirsek bizim 1 aylık gemi turu hafta sonu kaçamaklarımız yatar biliyosun dedim ben takıntılıyım zor karar veriyorum nerden gelinlik bulcam nerden düğün yeri beğencem dedim dedimde dedim:27::27:

iyi bari çözdün sorunu gözün aydın canım :)

Fenasi seniii :27:
İyi bari sevindim kuzum gereksiz stresten kurtulmuş oldun.
Bütün ahzırlıkalarını tadını çıkara çıkara yaparsın :16:

Kafayı yicem artık ya. Hergün bi skntı bi stres. Ben dün geldim ev sahibi bugün aramış evden çık diyo. Ben mayısta sordum seneye de devam ederiz demişti. Sebep ne diyorum ev batmış diyo bende ne olmuş diyorum cvp yok. Şu mübarek günde bedduamı aldı. Şimdi gidip ev bakmm lazım. Bide eşyalıydı o ev. Eşya bulmam lazım:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yuppiiii:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

menüm bile hazırrr

mercimek çorbası
islim kebabı
üzümlü pilav
zeytinyağlı sarma
salata
patatesli börek
meyve tabağı
içecekler...

tatlıyı sevgilim getircek fıstıklı kadayıf babamın en sevdiği tatlı belki artı puan kazanırız
şimdi menüm nasıl ekstra bir şeye gerek var mı?
sevgilim zaten tatlı getircek ama bizde yapalım mı?:52:

menüm bile hazırrr

mercimek çorbası
islim kebabı
üzümlü pilav
zeytinyağlı sarma
salata
patatesli börek
meyve tabağı
içecekler...

tatlıyı sevgilim getircek fıstıklı kadayıf babamın en sevdiği tatlı belki artı puan kazanırız
şimdi menüm nasıl ekstra bir şeye gerek var mı?
sevgilim zaten tatlı getircek ama bizde yapalım mı?:52:

maşalla. borek fazla değilmi.

Back