• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

tabi canımm
dün annesini aradım anlattım böyle böyle dedim sonra odunu aradımm başladım saydırmaya önce sen beni istemiyosun dedi bende herşeyin seninle tam olmasını istiyorum dedim bunun düğünü eşyası evin tadilatı balayı dış çekimi nişanı kınası bohçası var dedim :27:
gözünü korkuttum:24:

İyi yapmışsın canım öyle düşündüğü gibi kolay değil bu işler anlamış oldu :27:

Ayrıldık diyince bende en kötüsünü düşündümm:1:

herkese günaydınnnnn
benim odunla aramızdaki sorunu şükür hallettik kasımda düğün mü olur yaa:27::27:

Günaydın kuzu. Korkutmuşum herkesi:) dün onun evine gittik ama ben 7saat yoldan sonra kafm kazan gibi bişe anlamadım:) 2abisi 2ablası 2yengesi vardı:)teyzesi amcası vardı bide yeğenleri vardı:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar kuzenimin nisaninda giydigim kiyafeti eklemedim dimi ekliyimde yorum yapin :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

ben bu süreç içinde sinir hastası olur çıkarım
abisi demiş ki sen git iftarını yap sonra onları ailece bize davet et
akıl mantık işi mi bu sorun bende mi
o tek gelince benim ailem öldürsem gitmez
ailesiyle gelsin dedim
bu defada annem ilk tanışma ailesiyle olur mu diyo:43::43:

Kuzular napiosunuzz.
Ay giremez oldum buraya ya bi nette sorun oluyor bi is oluyor.
Cildirmama az kaldi doktorum nerdeeeeeee :D:sly::sly::eek:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım herşeyin çok güzel kokoş seni yine bu güzellikler de de döktürmüşsün bayıldım canım :16:

Kuzum benim çok sağolll :16:
Tipik aslan burcu kadınıyım gösterişi şatafatı seviyorum ama kıyafetimde mümkün olduğunda sade olmayı tercih ettim :16:
Ayrıca beğenmene çok sevindiiim

ene valla mı?
Ne kadar veriyolar acep?

İnşallah bitanemmm :16::54:

Tam olarak bilmiyorum canım ama çalıştığın yıla ve meblaya bakar sanırım kesinlikle düşünüyorsan nikahtan sonra 1 yıl içerisinde çık ama evlilik dolayısıyla çıktığını belirtiyorsun ve evlilik cüzdanını falan gösterip onay alıyorsun sanırım:52:

Tam olarak bilmiyorum canım ama çalıştığın yıla ve meblaya bakar sanırım kesinlikle düşünüyorsan nikahtan sonra 1 yıl içerisinde çık ama evlilik dolayısıyla çıktığını belirtiyorsun ve evlilik cüzdanını falan gösterip onay alıyorsun sanırım:52:

Anladım bebeğim.
Allahın izniyle 3 yıl kadar bebiş düşünmüyoruz evliliğimizin tadına varalım diye :16:
Sanırım hamile kaldığım an itibari ile bırakırım :27:

Back