Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Keşke sizinle bütün nişan resimlerimi paylaşabilsem ama malum fesat insan kaynıyor çalarlar falan mazallah.
Bakın bu kestiğimiz nişan pastamdı

Eki Görüntüle 1169645

ayyy çok güzelmiş bende kendimizi paylaşmıycam ama tüm detaylarımı göstericem hediyelikler açık büfe tepki makas işte ıvır zıvır ne varsa

Ya bide haberlerde dahada sicak olucak dedi artik denge degisti ya kac gun yagmur dolu yagdi ssimdi kavuruyor bide oruc geldi

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Havanın sıcaklığı tamda ramazan arefesinde oldu ya

sen nerelerdesin hatunn

seni şaşkın süsleme için kullanıcam bunu kristal tül diye geçiyor adı

süsleme için kullanıcam canım sandalyelere kapı kollarına sepete hediyelere

canım ne kadara aldın eni ne kadar boyu ne kadar ? Bende bir hesap kitap yapıyorum nişan kaça gelecek bize diye tülleri hesaplayamadım hiç fikrim olmadığından dolayı bilgi verirsen sevinirim :)

Kızlar sevdiceğimle ayrıldık bugün çok ağladım ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eni 85 cm boyu 5 metre canım 7,5 liraya almış annem :)

peki kaç sandalye yapmayı düşünüyorsun canım tahminen ne kadar sandalye süsleyebilirsin bir de 85 cm olarak mı kullanacaksın bölecek misin ? Ya ben 100 sandalye yapmayı düşünüyorum ben 1 sandalyeye 1 metre kullansam diye düşündüm öyle baya pahalıya patlayacak eninden 85 cmi 42-43 cm olarak ikiye ayırsam maliyetim yarı yarıya iner öyle de sönük mü kalır tül bilemedim

6 yada 7 sandalye olcak canım bide 2 kapı koluna:) rahatlıkla ikiye bölebilirsin :) öyle sönük kalma gibi bi durumu olmaz yeterse bide açık büfedeki saksıları süslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…