Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

huhuuuuuu aradığım panzehir sensinnn

Sevdiceğim Mayıs yada Haziran istiyor kuzu ama seneye Mayıs Haziranda bu seneki gibi olursa asla havuzbaşı hayalimi gerçekleştiremem.
Belki temmuza kadar bekelrim
Kır düğünü isteğimi sırf bu yüzden gözden geçiriyorum acayip yağmur bastırabiliyor bir anda Ağustosta bile belli olmaz diyoruz artık havalar değişti
bu topik bugun yoğun aşka maruz kalmış

Aşk hep yoğun bizde kuzum ahahha

siz mekan belirledinizmi canım?

nasıl bir düğün düşünüyorsunuz

Hayalim hala kır düğünün de ama oldukça pahalı ve bir yağmur da her şey bitti o yüzden düğün salonlarına kayıyor gibiyiz henüz belirli değil canım ama çok uzatmıycaz nasipse bir karar verebilirsek

İşte biz çok şansa bırakmayabiliriz bu kadar pahalıyken mekanlar o gün moralimizin bozulmasını istemiyoruz o kadar para verip kuzum

Aynen öyle yavrucum dünyanın parası.
Bizim ki şimdiden soruşturuyor 12000 demişler.
Mecbur tutacağız çünkü çok istiyorum

Aynen öyle yavrucum dünyanın parası.
Bizim ki şimdiden soruşturuyor 12000 demişler.
Mecbur tutacağız çünkü çok istiyorum

Evet kır düğünü de aynen o fiyata çıkıyor hatta daha fazla da 300-400 kişi için 2-3 saat için vermeye kıyamıyorum bir yandan ev eşyaları balayı her şey var sonuçta bir yandan hayaller bilemiyorum

Evet kır düğünü de aynen o fiyata çıkıyor hatta daha fazla da 300-400 kişi için 2-3 saat için vermeye kıyamıyorum bir yandan ev eşyaları balayı her şey var sonuçta bir yandan hayaller bilemiyorum

Ya evet bebeğim ama para yerine geliyor hayaller bi daha gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…