- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.441
Canım microsoft word de şekillerden dikdörtgeni seçiyosun. İçine istediğini yazıyosun. Aynı şeyi yanyana alt alta istediğin kadar yapıyosun. Sonrada çıktı alıp kesiyosun. Şişelerine yapıştırıyosun. Hatta renkli yazabilirsin ya da renkli kağıda çıktı alabilirsin:) ben bilgisayarda incelemeden yazdım. Sen istesen daha fazlasını bulursun wordde:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
huhuuuuuu aradığım panzehir sensinnn
Dene bakalım olacak mı:)
diyorum kiiii acaba senn yardımcı olabilir misin
Canım ben deneyim bilgisayarı açınca. Bugünlerde yoğunum biraz en kısa zamanda bakayım bi :)
Bizim de
Hangi ay düşünüyorsunuz yavrum?
Ağustos inşallah canım bakalım nasip kısmet tabi kiSizin var mı kafanızda bir ay
Onunla uyumak uyanmak ilk ve son onu görmek film izlemek yemek yemek temizlik yapmak her şey güzel
Kır düğünü isteğimi sırf bu yüzden gözden geçiriyorum acayip yağmur bastırabiliyor bir anda Ağustosta bile belli olmaz diyoruz artık havalar değiştiSevdiceğim Mayıs yada Haziran istiyor kuzu ama seneye Mayıs Haziranda bu seneki gibi olursa asla havuzbaşı hayalimi gerçekleştiremem.
Belki temmuza kadar bekelrim
bu topik bugun yoğun aşka maruz kalmış
Kır düğünü isteğimi sırf bu yüzden gözden geçiriyorum acayip yağmur bastırabiliyor bir anda Ağustosta bile belli olmaz diyoruz artık havalar değişti
Aşk hep yoğun bizde kuzum ahahha
Kır düğünü isteğimi sırf bu yüzden gözden geçiriyorum acayip yağmur bastırabiliyor bir anda Ağustosta bile belli olmaz diyoruz artık havalar değişti
Aşk hep yoğun bizde kuzum ahahha
Şansımıza artık kuzucum ya
İşte biz çok şansa bırakmayabiliriz bu kadar pahalıyken mekanlar o gün moralimizin bozulmasını istemiyoruz o kadar para verip kuzum
siz mekan belirledinizmi canım?
nasıl bir düğün düşünüyorsunuz
İşte biz çok şansa bırakmayabiliriz bu kadar pahalıyken mekanlar o gün moralimizin bozulmasını istemiyoruz o kadar para verip kuzum
Aynen öyle yavrucum dünyanın parası.
Bizim ki şimdiden soruşturuyor 12000 demişler.
Mecbur tutacağız çünkü çok istiyorum
Evet kır düğünü de aynen o fiyata çıkıyor hatta daha fazla da 300-400 kişi için2-3 saat için vermeye kıyamıyorum bir yandan ev eşyaları balayı her şey var sonuçta bir yandan hayaller bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?