- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #4.061
İstediğin dilim olsun canımcım sen gel bir kaç dilim var geride bu akşama daha güzel olur zati dün azıcık almamıştı kendinibir dilim mi
bir dilim bana yeter mi:84:
Evet ya sözlüyüm bennn ayyyy
Tek kötü yanı erkek arkadaşım çok rahatsızdı.
Reflüsü vardı.
Bide cır cır olmuş söyemesi ayıp 5 dk da bi lavaboya girdi
İstediğin dilim olsun canımcım sen gel bir kaç dilim var geride bu akşama daha güzel olur zati dün azıcık almamıştı kendini
]
İstediğin dilim olsun canımcım sen gel bir kaç dilim var geride bu akşama daha güzel olur zati dün azıcık almamıştı kendini
Halay çekelim o vakit ne duruyoruz teytey
Geçmiş olsun canım reflüde kötüdür yanlış bir zamanlama olmuş ama bak geçmiş gitmiş stresten olmuştur insan heyecandan yerinde duramaz
Ay hiç sorma bebeğim
Bu arada hava durumu bu haftayı full yağışlı gösteriyor valla depresyona girme sebebim
Ay hiç sorma bebeğim
Bu arada hava durumu bu haftayı full yağışlı gösteriyor valla depresyona girme sebebim
galiba ben lanetliyim ne zaman eminönüne gitmek istesem o hafta hava bozuyor
Canım hava belli olmuyor sıkma hemen canını bakıyım bence bu hafta hava güzel olacak gökyüzünden belli ara ara atan yağmurun bir farkı olmaz artık bunlar yaz yağmurudur
Valla bugün içinde yağışlı gösteriyordu kuzum ama birşey yok.
inşallah olmazda valla.
Alışverişimizi falan hep bu hafta yapacağız ya
etti gitti hatun seni mi kırcam
Yağmıyor bak öyle göründüğüne bakma zaten görünse de her yere yağmıyor dua edelim sizin bulunduğunuz mekanlara yağmasın inşallah
Canım niye atıştınız git olur mu hiç annelerimiz kıyamaz bize bizde onlara konuşarak çözersiniz inşallah
Bir dilimini ayırırım kuzum gel
Özgem çok çok sevindim ne kadar güzel bir süpriz olmuş o öyle maşallahböyle bir anda olması daha çok mutlu etmiştir sizi koşuşturma olsa da tatlı telaşlar çok güzel olmuştur herşey eminim nişanında zaten belli harika geçecek Rabbim tamamına erdirsin canım benim artık sözlü bir hatunsun :132::119:
Ortada bi sebeb yok bugün ama annem sadece ben bu kızı nasılsa bu oğlana vercem biraz huzursuzluk çıkarayım diyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım hiç sorma ama heşeyim acelede olsa çok tatlı aldımmmm.
Çiçeğim çikolatam çok cicilerdi herkes bayıldııı
İşin kötü tarafı evlilik teklifi almadan sözlendim ya içimde bi ukte olarak kalacak
Vakit yoktu etmeye falan dedi bende dedim ki vakit çoktuda sen bulamadın dedim.
Şaka maka çok üzüldüm ama
Ayy ne güzel :) çok sevindim senin adına canım :) darısıda bize inşallah:)
Benimki sen et teklifi diyo ya ne adam ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?