Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kizlar benim sozum iptal cenazemiz var, dedem hakkin rahmetine kavustu

Kızlar benim de bu yaz nişanım olabilir. Neler gereklidir, nişan alışverişinde neler alınır, liste yapan varsa ve nişan konusunda bilgisi olanlar benimle de paylaşabilir mi?

Kızlar benim de bu yaz nişanım olabilir. Neler gereklidir, nişan alışverişinde neler alınır, liste yapan varsa ve nişan konusunda bilgisi olanlar benimle de paylaşabilir mi?

hoşgeldin aramıza:)
söz nişan bir mi olcak yoksa ayrı mı:)
beni gibi ayrıntılara çok takılıyorsan liste uzar gider ama sade olsun dersen kısa ve öz oluyor

Canım çok skkın kızlar. Yine sabah sabah annemle atıştık. O böyle yapınca benim eve gitmek gelmiyo içimden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar hayırlı haftalar herkese bende yemek yarışmasına katılmış bulunmaktayım bakın bakalım beğenecek misiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728326&p=35750681&posted=1#post35750681
günaydın hatunn ayyy baktım olsada yesemmm
Canım çok skkın kızlar. Yine sabah sabah annemle atıştık. O böyle yapınca benim eve gitmek gelmiyo içimden

günaydın canım sıkma canını alttan al annen sonuçta :)

Canlarımmmmmm size bomba haberlerle döndüm.
Dün sözde aile büyüklerimiz yemek yiyecekti beraber.
Babam bana sürpriz yapmış Havuzbaşını çok sevdiğim için nişanıma havuzbaşı bi yer tutmuş.
Ee bugüne kadar hep evde isteme ile nişan bir olur demiştik ama işler değişince dün isteme gerçekleştiii
Yyüzükler takıldı.
Ayy halimizi görseydiniz şoka girerdiniz.
Ben Sözlüm onun kuzeni araba ile bi çıktık koştur koştur çikolata yaptırdık tepsi ayarladık çiçek hazırlattık.
Hepimöiz ayrı yerlere dağıldık herşey şaka gibiydi valla. Çok komikti.
Ama sonunda çok sevimli ufacık bi törenle sözlendikkkkk.
Artık ben sözlü bir bayanım öhöm öhöm

inanamıyoruuummmmmmm
ayyyyy düşüncesi bile şaka gibi
maşallahhh

günaydın canım sıkma canını alttan al annen sonuçta :)

Ya öylede artık bende kaldıramıyorum. Hergün aradığımda bi laf söyleyp kapatıyo. Babamla dün o kadar soğuk konuştuk ki anlatamam. Yani kardeşlerimle ve babamlada aramı bozdu

Canım niye atıştınız git olur mu hiç annelerimiz kıyamaz bize bizde onlara konuşarak çözersiniz inşallah
Bir dilimini ayırırım kuzum gel

Özgem çok çok sevindim ne kadar güzel bir süpriz olmuş o öyle maşallahböyle bir anda olması daha çok mutlu etmiştir sizi koşuşturma olsa da tatlı telaşlar çok güzel olmuştur herşey eminim nişanında zaten belli harika geçecek Rabbim tamamına erdirsin canım benim artık sözlü bir hatunsun :132::119:

Evet ya sözlüyüm bennn ayyyy
Tek kötü yanı erkek arkadaşım çok rahatsızdı.
Reflüsü vardı.
Bide cır cır olmuş söyemesi ayıp 5 dk da bi lavaboya girdi

İşin kötü tarafı evlilik teklifi almadan sözlendim ya içimde bi ukte olarak kalacak
Vakit yoktu etmeye falan dedi bende dedim ki vakit çoktuda sen bulamadın dedim.
Şaka maka çok üzüldüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…