- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.881
eylül ekim gibi inşallah canım :) dahada erken olursa sürpriz ben teklifi aldım ama iş ailelerde
aaa hadi ne mutlu sananasıl oldu bekliyo muydun ediceğini
yok canım ne beklemesi 3. ayda galata kulesinde teklif etti :)
ben ahh istanbul ayaklarımın altındasın diye dalga geçiyorum o sırada o da diz çöktü teklif etti ben yüzüğü filan taktıktan sonra olaya idrak edebildim hatta biz naptık diye sordum
gÜzel bide yemek yiyip kutladık işte
ne güzel olmuş beklemediğin anda gelmeli yabizimki baya yıl oldu işte okul bitsin işe girelim derken anca yani bu yaz olmalı yani ondan böyleyim
ne zamndır berabersiniz ki o teklif etmezse sen et canım
ya benimsin ya kara toprağın
ben senin keyfini bekleyemem adam deee
5 sene oldu canım yok kııız der miyim hiçç o edicek paşa paşa beklediğimide biliyo yani de işte bakalım nasıl olur mutlu olurum inşallah bu kadar beklemeye yemeğe çıkarıpta ederse hiiç mutlu olmam yani
valla bende diyorum 1 yıl oldu bi teklif daha isterimm
nasıl tanıştınız:)çalışıyo musun canım
otelde tanıştık canım :)
o inşaat mühendisi oluyor haziranda mezun :)
bende seneye mezunum
siz nasıl tanıştınız
Günaydınlar
günaydın hatunnnn lazer epilasyonunu sen mi yaptırıyodun
Evet tatlım yüz bölgesi 7 sene lazere gittim artık o beni bıraktıtüyler inceldi lazer etkili olmuyordu şuan 3 aydır iğneli epilasyona başladım ah keşke daha önceden bıraksaydı en kesin çözüm iğneliymiş yaşadığın onca acı harcadığım para boşa gitmiş gibi hissediyorum bir de bilindik tvlere çıkan kaliteli bir yerde yaptırdım aptal kafamEki Görüntüle 1127776 Tabi şöyle bir şey var pko hastasıyım ben o yüzden tüylenme oluyor bende belki de o yüzden bitmemiştir ama oradaki doktorlarda avuç içi gibi temiz olmaz lazerde kalır muhakkak demişlerdi korkumdan başlamadım oysa daha az acıymış
bende pko hastayım bendede tüylenme var...
alıp başımı gidesim var...
özel bi hastanede yaptırıyım diyorum lazeri... alexandriteymiş cihazları koltuk altından başlasam seansı 50 tlymiş:44:
İğneli epilasyona geç derim lazer bitirmiyor tatlım bende alexde oldum senelerdir evet siyahlar seyreldi inceldi az kaldılar ama yaydı yüzüme ve bıraktığımda 2-3 aya normal hallerine döndüler en kesin çözüm iğneli ve daha az acıyor biraz daha fazla para veriyordun ama maksimum 2 sene diyorlar bitecek inşallahinanmak istiyorum artık
ignelinin seansı ne kadar ki canım?
Ben dakikası 2,5 TL ye yaptırıyorum canım bir polklinikte belki daha uygun yapan yerler vardır dakika çalışılıyor 1 saat 150 TL mesela ama tüy yoğunluğuna göre değişiyor ilk başlarda bayağı azaltmak için ayda 1 saat falan çalışıyoruz azaldıkça düşecek bu saat tabi ki bence en iyisi ama önemli estetisyen uzmanı işinin ehli olması gerekir yaptıracak önemli uygun yer diye gidersen daha uzun sürer ve iz kaldığını da duydum
valla benim istediğim güvenilir bi yer ve beni memnun edicek sonuç canım...
ama nereye güvencem nasıl emin olcam bilmiyorum ki
iğneli yaptırmaya karar verdim
kıl köklerine savaş açıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?