- 2 Temmuz 2013
- 6.142
- 770
- 173
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.861
nişanı nasıl düşünüyosun canım biz akşam yemeği tarzında istiyoruz 1 ocakda :)
ya galata dedik ama ciddi park sorunu var:26:
piyerlotide olabilir :)
avrupa yakasındayız biz :)
en iyisi evde yapmak aslında o kadar paraya bide istediğin yer olmazsa...
YAKIN AKRABALAR ARASINDA ÇOKKK BÜYÜK OLMAYAN Bİ KUTLAMA OLSUN DİYORUM BEN AMA henüz detaylı olarak şu şöyle olsun bu böyle olsun diye düşünmedim açıkçası... piyerloti çok güzelllll bak çok severim orayı ama orada kutlama tarzı olabilir mi.. yani yüzükler kesilecek falan neresidne olur o... bak oralara kadar hiç düşünmedim ben hoş oralar uzak bizim taraflarda olsun diyoruz biz bahçelievler bakırköy tarafları
Eki Görüntüle 1126773 aziyade burası canım piyerlotide :) ben burayı düşünüyorum akşam yemegi olur belki fasıl grubu eklenir yüzükler takılır :)
bayıldımmmmmmmmmmmmmm çok güzellllllllllll
olursa burası olsun yoksa evde olsun
burası bana çoktur bence
toplu bi fyat almak lazım aslında bide pazarlığı iyi bilen biri varsafloryo da ucuz canım... menüden fiyat belirliyolar sonuçta...
Eki Görüntüle 1126920 Eki Görüntüle 1126921
Sırt detayı istiyorum bunlardan daha güzel olanı çok kabarık olmayan uzun kuyruklu sade bir gelinikahhh
Çok güzeller canım çok hoşmuş ilk modeldeki gelinlik sırt detayına da bayıldım
Sade ve şıkk :97:
Napıyon lilimmm gel bakim özele sen bii :89:
kızlar bende geldimmmazıcık kendi kendime gelingüvey oluyorum ama bu yaz bi evlilik teklifi bekliyorum yazında ağustosta isteme olur gibi sanki ama olmazsa var ya
olur canım olur niye olmasın
olsun yani demi ama o zaman bak böyle olurumama olmazsada böyle söyleyin o yareee
ayyyy güldürdün benii
senin ne zaman canım kısmetse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?