- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #2.521
yap kızz arkandayım evlenince kim tıutar seniGiderim belki kız dur anlatmahep merak etmişimdir ailemden dolayı o saate kalamıyorum inşallah evlenince nasipse öyle bir kaçamak yapacağız
Bak biri Balböceğini azarlamış iş yerinde. Aklıma sen geldin dedim bizim deli kız olsa onunda kafasında bardak kırardı ahahahah
yap kızz arkandayım evlenince kim tıutar seni
ayy tamam anlatmıyorum hiç romantik film yoktu bu arada
bardak kırmakda ne az gelir öyle öküzlere
lisede stajdayken adamın üstüne tepsiyi devirmiştim
eline koluna diline sahip olcaklar benim tepemin tasını attırmıycaklar:113::113::113:
yap kızz arkandayım evlenince kim tıutar seni
ayy tamam anlatmıyorum hiç romantik film yoktu bu arada
İnşallah tatlımBiz genelde kafa dağıtmak için özellikle aksiyon ya da komedi tercih ediyoruz canım Eki Görüntüle 1123850 romantik filmleri paşa tercih etmiyor pekEki Görüntüle 1123851
hihiii ifadeler çok güzelmiş. Nasılsın canımm
Gel beraber kahvaltı yapalımİyiyim canım sen nasılsın
Çayı da koydum bak Eki Görüntüle 1124596Bende geldim çok sıkıcı ya hafta sonu gelsin
Ayyy hhahahaaaNerden buluyorsun kız bunları Valla gelebilsem keşke sabah regl sancısıyla uıyandım hiç bişey yiyemedimm
Bir site var oradan beğendiklerimi kaydettim buraya ekliyorum işim yok işteEki Görüntüle 1124599 Geçmiş olsun canım senin için daha zor bugün neyse az kaldı hafta sonuna inşallah dinlenirsin o sancıyı bilirim birini boğazlamak istiyor insan Ahahaha resmen bittim
Sorma canımm yaa nasıl lanet birşey . İlaç içtim etki etmeye başladı AllahtanAynı o durumdaydım bende hihihih Bazı kişilerin ne güzel ağrısız sancısız geçiyor ya
Benim ilk 3 gün hep sancılı dayanılmayacak gibi değil ama var bazen hastalık boyunca sürüyor sanırım fazla üşütüyoruz kendimizi sıcakta tutmuyoruz ondan
olabilir canımAlanya gibi bi yerde de yazın kendimi sıcak tutmaya çalışşam kriz geçirirm heralde
Alanya ah Alanya çok güzel bir yer
Geldin mi buralara hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?