Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Giderim belki kız dur anlatma hep merak etmişimdir ailemden dolayı o saate kalamıyorum inşallah evlenince nasipse öyle bir kaçamak yapacağız
yap kızz arkandayım evlenince kim tıutar seni
ayy tamam anlatmıyorum hiç romantik film yoktu bu arada

Bak biri Balböceğini azarlamış iş yerinde. Aklıma sen geldin dedim bizim deli kız olsa onunda kafasında bardak kırardı ahahahah

bardak kırmakda ne az gelir öyle öküzlere
lisede stajdayken adamın üstüne tepsiyi devirmiştim
eline koluna diline sahip olcaklar benim tepemin tasını attırmıycaklar:113::113::113:

Anneee :18::18::18::18:

Ahahhahah
Yaparsın bilirim
Bu arada yeni bi konu açtım önerilerinizi bekliyorum nişan yaklaştıkça bu durumdan korkar oldum.

Ayyy hhahahaaa Nerden buluyorsun kız bunları Valla gelebilsem keşke sabah regl sancısıyla uıyandım hiç bişey yiyemedimm

Bir site var oradan beğendiklerimi kaydettim buraya ekliyorum işim yok işte Geçmiş olsun canım senin için daha zor bugün neyse az kaldı hafta sonuna inşallah dinlenirsin o sancıyı bilirim birini boğazlamak istiyor insanAhahaha resmen bittim

Son düzenleme:

Sorma canımm yaa nasıl lanet birşey . İlaç içtim etki etmeye başladı Allahtan Aynı o durumdaydım bende hihihih Bazı kişilerin ne güzel ağrısız sancısız geçiyor ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorma canımm yaa nasıl lanet birşey . İlaç içtim etki etmeye başladı Allahtan Aynı o durumdaydım bende hihihih Bazı kişilerin ne güzel ağrısız sancısız geçiyor ya

Benim ilk 3 gün hep sancılı dayanılmayacak gibi değil ama var bazen hastalık boyunca sürüyor sanırım fazla üşütüyoruz kendimizi sıcakta tutmuyoruz ondan

Benim ilk 3 gün hep sancılı dayanılmayacak gibi değil ama var bazen hastalık boyunca sürüyor sanırım fazla üşütüyoruz kendimizi sıcakta tutmuyoruz ondan

olabilir canım Alanya gibi bi yerde de yazın kendimi sıcak tutmaya çalışşam kriz geçirirm heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…