Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

1 yil nisanli kalicaz askere gidicek aslinda eglencede yapmak istiyorum ama bilemedim cok kararsizim.
Bide nisanimda degisik bisi yapmak istiyorum hediye olarak

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

merhaba canım :)
bende hediye kısmını çok düşündüm :)
eger sözüm ve nişanım ayrı olursa (öyle planlıyoruz)
sözümde tepsi yerine yastık kullanacağız söz yastığımın minyatürlerini misafirlerime hediye olarak dağıtacağım :)
nişanımda 1 ocak da düşünüyoruz o zamanda içinde gelin damat olan kar küreleri dağıtalım diyorum aile arasında bir akşam yemeği gibi olacak zaten :)

benim sözde hediye dağıtmak hiç aklıma gelmemişti Aydınlatın lütfen beni

benim sözde hediye dağıtmak hiç aklıma gelmemişti Aydınlatın lütfen beni

tabi canım paylaşırım tüm fikirlerimi :)
Aklımda olanları sana söyliyim belki fikir olur :)
renk olarak moru seçtim bide renklerin anlamlarına takıldım ve bu rengi seçtim :)
tepsi değil yastık kullanacagım ben söz hediyelerimide küçük yastıklar olarak düşündüm ama küçük bir detay var bu yastıklar benim yüzük yastığımın minyatür halleri olcak :)
makas süslenicek
kadehler çatal ve bıçaklar süslenicek herşey uyum içinde olucak sandalyelere ve kapı kollarına tül baglıycam :)
bugüne özel kapı süsü olucak :)hediyelerimin sunumu için mor tüllerle süslenmiş beyaz hasır sepet tercih edicem :)
çocuklarıda ayrıca düşündüm onlar içinde minik süslenmiş renkli kovalarda çikolata topları vericem :)
konuşma balonları ve çerçeve hazırlıycam fotoğraflar içinde :)
serviside açık büfe olarak düşünüyorum beyaz örtü mor ortancalar bi vazoda bizim bi resmimiz yüzen mumlar mor serpme boncuklar mor peçeteler ve bardaklar olarak planladım

evlenme teklifi mi aldın :84::84::84:

Aboww sen benden daha bi süslü çıktın anam nittin sen

Azcık abartmış olabilirim ama olsun bi kere olcak

Bende dün yükseltimi ve makasımı süsledim , aynalı tepsi alıcam , ahşap kutu süsleyim söz mendilini içine koyup vericem, hediyeliğe karar vermedim :44: başka bişi yapmıorum ben seninki çok hoşuma gitti ama

yap canım sende söz mendili nasıl oluyo kendin mi yaptın ayy bende çok ayrıntı var fiki var hepsini yazmadım bile en basiti söz şerbetini unutmuşum

Yapar mı dersin
Bir kaç kere dürttüm ben onu belki yapmaz diye ama hala tık yok bende bozuluorum teklif almadan pat diye sözlenicem yoksa

yapar hatta niye bekliyosun sen yap güzel bi anı olur
bi sevgili kitabı vardı son sayfasında benimle evlenir misin yazıyo

Söz verdiğine dahil mendil verilirmiş erkek tarafına eskiden ege bölgesinde şimdi kalkmış o adet ama ben yine de yapıcam . Evet kendim yapıcam canım mendile isim işlemeyi düşünüorum .
Nebilim ya beni evlenme meraklısı sanmasın sonra ben yapamam ona çnkü ben bekliyorum ondan tektaşı kapıp beyaz atıyla gelsinnn ahhh

ahh ahh :) bende yapıcam söz mendlini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…