• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Kızlar herkese merhaba:) Hepiniz iyisinizdir hersey yolundadır umarım:) Bizde 2015 ocak gibi nişan yapalım diyoruz evde istiyoruz..belki daha çok erken ama fikir edinme amaçlı gözüm sade abiye kıyafetlere kayıyor :1: Sizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor:)????

Kızlar herkese merhaba:) Hepiniz iyisinizdir hersey yolundadır umarım:) Bizde 2015 ocak gibi nişan yapalım diyoruz evde istiyoruz..belki daha çok erken ama fikir edinme amaçlı gözüm sade abiye kıyafetlere kayıyor :1: Sizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor:)????

Merhaba canım hoşgeldin :16::16: Bizimde bu yaz olcak Allah nasip ederse. Aynen canım sadelik herzaman güzeldir güzel sade bir balık model olabilir :16:
Bende çeyizi yapmaya başladım yavastan :23::21:

Merhaba canım hoşgeldin :16::16: Bizimde bu yaz olcak Allah nasip ederse. Aynen canım sadelik herzaman güzeldir güzel sade bir balık model olabilir :16:
Bende çeyizi yapmaya başladım yavastan :23::21:

Hoşbulduk canım:) sizinde evde aile arasında mı olacak? bende çeyizleri almaya başladım anca olur diye düsünüyorum..yemek takımıdır çatal kaşıktır:1:
Allah kullanmayıda nasip etsin inşallah

Kızlarr Selamlarrr ,

Bizde Kasım 2014 söz Nisan 2015 nişan düşünüyoruz hatta önümüzde bir engelde kalmadı şuan askerde biticek az kaldı .

Ama bende bir hareket göremediğini söylüyor ..

Acaba benden ne hareketi bekliyor ki:4:

Son düzenleme:
Kızlarr Selamlarrr ,

Bizde Kasım 2014 söz Nisan 2015 nişan düşünüyoruz hatta önümüzde bir engelde kalmadı şuan askerde biticek az kaldı .

Ama bende bir hareket göremediğini söylüyor ..

Acaba benden ne hareketi bekliyor ki:4:

Canım merhaba hoşgeldinn :16::16:

Erkek arkadaşın heycanlandığını hissetmek istiyor olabilir daha doğrusu heycanlımısın ve bunu ona yansıtıyomusun?Hyaller kuruyomusun onnla ilgili onnla paylaşıyomusun :16: Çeyizini hazırlamaya başladın mı bide ailennin haberi varmı ayh çok soru sordum ama erkek için önemli şeyler :34:

Kızlar beyaz eşyalarımızı alacağız, arçelik ve beko düşünüyoruz. Biz arçelik, teyzem beko kullanıyor bizde memnunuz teyzem de memnun ama yine de kafam karıştı fikirleriniz nelerdir beko ile ilgili özellikle, biliyorsunuz arçelikle aynı, hatta fiyatı bile sadece birinde arçelik birinde beko yazıyor.. :26:

yeni arçelikler nasıldır bilmem ama annemlerin Allah izin verirse yarın 31. yıllarını kutlayacaklar evliliklerinde ve hala annemin çeyizlik arçelik bulaşık makinesini, arçelik robotlarını vs kullanıyoruz tertemiz ve iyi çalışıyor maşallah.

Hoşbulduk canım:) sizinde evde aile arasında mı olacak? bende çeyizleri almaya başladım anca olur diye düsünüyorum..yemek takımıdır çatal kaşıktır:1:
Allah kullanmayıda nasip etsin inşallah

Aynen kuzumm bende çeyiz seti nevresim takımları flan ufaktan başladımm :31: Bu çeyiz dediğin şeyde evlendiğin güne kadar bitmiyorki anam :9::9: Evet kuzum bende evde olsun istiyorumm :16:

yeni arçelikler nasıldır bilmem ama annemlerin Allah izin verirse yarın 31. yıllarını kutlayacaklar evliliklerinde ve hala annemin çeyizlik arçelik bulaşık makinesini, arçelik robotlarını vs kullanıyoruz tertemiz ve iyi çalışıyor maşallah.

Eskiler gerçekten çok sağlam evet ama yeniler için aynı seyi söyleyemicem çevremdeki yeni alınan arçeliklerden pek memnun olan yok ki bizde bulaşık makinesini değiştrdk yeniledik bnde memnun değilim :50: Bosch almayı düşünüyorum ben :34:

Canım merhaba hoşgeldinn :16::16:

Erkek arkadaşın heycanlandığını hissetmek istiyor olabilir daha doğrusu heycanlımısın ve bunu ona yansıtıyomusun?Hyaller kuruyomusun onnla ilgili onnla paylaşıyomusun :16: Çeyizini hazırlamaya başladın mı bide ailennin haberi varmı ayh çok soru sordum ama erkek için önemli şeyler :34:

herkes birbirini tanıyor artık aileminde haberi var bize gelip gider de hayaller kurma kısmına gelince kuruyorum ama onunla paylaşmıyorum sanırım :17:

Çeyiz hazırlığına başlamadım nerden başlasam bilemiyorum ki:26:

herkes birbirini tanıyor artık aileminde haberi var bize gelip gider de hayaller kurma kısmına gelince kuruyorum ama onunla paylaşmıyorum sanırım :17:

Çeyiz hazırlığına başlamadım nerden başlasam bilemiyorum ki:26:

Canım dediğim gibi o senin heycanını hissetmediğin hazırlıklara başlamadıgın için böyle düşünüyordur . gelecek planlarını konuşun bunu şöyle yapalım böyle yapalım kararlar alın fikirler verin birbirinize

Canım dediğim gibi o senin heycanını hissetmediğin hazırlıklara başlamadıgın için böyle düşünüyordur . gelecek planlarını konuşun bunu şöyle yapalım böyle yapalım kararlar alın fikirler verin birbirinize

Belki de canım sen çeyiz hazırlıklarına başladın mı ? Başladıysan nereden başladın yani ne önerirsin ?

Ayrıca daha evlilik teklifi bile yok ki ortadaa :2:

Belki de canım sen çeyiz hazırlıklarına başladın mı ? Başladıysan nereden başladın yani ne önerirsin ?

Ayrıca daha evlilik teklifi bile yok ki ortadaa :2:

Evet canım başladım ben ilk olarak hisarın çeyiz setini aldım ve kütahyadan misafir yemek tekımımı flan aldım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=514740 burdan bakabilirsin canım çeyiz topiğime :16: o kadar çok araştırma yaptımki hersey hakkında birşey sormak istersen yardımcı olabilirim canım :16:
Evlilik teklifi olur elbet bu senn için hazırlıklara başlaman için engel değil :16::16:

Evet canım başladım ben ilk olarak hisarın çeyiz setini aldım ve kütahyadan misafir yemek tekımımı flan aldım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=514740 burdan bakabilirsin canım çeyiz topiğime :16: o kadar çok araştırma yaptımki hersey hakkında birşey sormak istersen yardımcı olabilirim canım :16:
Evlilik teklifi olur elbet bu senn için hazırlıklara başlaman için engel değil :16::16:

canımm ne kadar güzel şeyler aşkla kullan inşallah :16:

yardımların için teşekkürler bende karar verdim bu ay başlamaya ama küçük parçalardan başlıcam :114:

canımm ne kadar güzel şeyler aşkla kullan inşallah :16:

yardımların için teşekkürler bende karar verdim bu ay başlamaya ama küçük parçalardan başlıcam :114:

Allah kolaylık versin canım çok teşekkür ederim çok zor işlermiş ben bunu anladım kırk defa düşünüyosun omu olsun bumu olsun diye Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin :16:

:16: 2014/2015 Yılında sözlenecekler ஐ nişanlanacaklar bu topikte toplanıyoruz:16:
:123:Heyecanımızı , aşkımızı , hazırlıklarımızı , çeyizimizi hep beraber paylaşalımm :123:

:124: Tarihlerimizi paylaşalım , geri sayım başlasın :124:​

merhabaa bende varım :3:
21 yaşındayım 3. sınıf ögrencisiyim :)
1 yılı geçkin süredir beraberiz 3. ayda elenme teklifi aldım :31:
Aileler biliyor ama henüz arada bir resmiyet yok sadece anneler konuşuyor:1:
Sevgilim bu sene haziranda mezun :)
Eylülde istemeye gelecekler 3 ekimde sözümüz olacak inşallah:)
Çok fazla planım var söz günü için hatta hediyeliklerim bile hazırlama aşamasında :)
Eee tabi çeyiz hazırlıklarımda başladı :):1:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705101 buda çeyiz topiğm aldıklarımın hepsi burada :)
umarım hepimiz hayallerimizi yaşar çok mutlu oluruz :)

merhabaa bende varım :3:
21 yaşındayım 3. sınıf ögrencisiyim :)
1 yılı geçkin süredir beraberiz 3. ayda elenme teklifi aldım :31:
Aileler biliyor ama henüz arada bir resmiyet yok sadece anneler konuşuyor:1:
Sevgilim bu sene haziranda mezun :)
Eylülde istemeye gelecekler 3 ekimde sözümüz olacak inşallah:)
Çok fazla planım var söz günü için hatta hediyeliklerim bile hazırlama aşamasında :)
Eee tabi çeyiz hazırlıklarımda başladı :):1:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705101 buda çeyiz topiğm aldıklarımın hepsi burada :)
umarım hepimiz hayallerimizi yaşar çok mutlu oluruz :)

Çeyizlerin çok hoş canım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah :29: Hoşgeldin bu arada :16::16:

Back