- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
-
Tamam koss :) hazirliyorum sofrayii
Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...
Kızlar herkese merhaba:) Hepiniz iyisinizdir hersey yolundadır umarım:) Bizde 2015 ocak gibi nişan yapalım diyoruz evde istiyoruz..belki daha çok erken ama fikir edinme amaçlı gözüm sade abiye kıyafetlere kayıyorSizin hazırlıklarınız nasıl gidiyor:)????
Merhaba canım hoşgeldinBizimde bu yaz olcak Allah nasip ederse. Aynen canım sadelik herzaman güzeldir güzel sade bir balık model olabilir
Bende çeyizi yapmaya başladım yavastan
Kızlarr Selamlarrr ,
Bizde Kasım 2014 söz Nisan 2015 nişan düşünüyoruz hatta önümüzde bir engelde kalmadı şuan askerde biticek az kaldı .
Ama bende bir hareket göremediğini söylüyor ..
Acaba benden ne hareketi bekliyor ki
Kızlar beyaz eşyalarımızı alacağız, arçelik ve beko düşünüyoruz. Biz arçelik, teyzem beko kullanıyor bizde memnunuz teyzem de memnun ama yine de kafam karıştı fikirleriniz nelerdir beko ile ilgili özellikle, biliyorsunuz arçelikle aynı, hatta fiyatı bile sadece birinde arçelik birinde beko yazıyor.. :26:
Hoşbulduk canım:) sizinde evde aile arasında mı olacak? bende çeyizleri almaya başladım anca olur diye düsünüyorum..yemek takımıdır çatal kaşıktır
Allah kullanmayıda nasip etsin inşallah
yeni arçelikler nasıldır bilmem ama annemlerin Allah izin verirse yarın 31. yıllarını kutlayacaklar evliliklerinde ve hala annemin çeyizlik arçelik bulaşık makinesini, arçelik robotlarını vs kullanıyoruz tertemiz ve iyi çalışıyor maşallah.
Canım merhaba hoşgeldinn
Erkek arkadaşın heycanlandığını hissetmek istiyor olabilir daha doğrusu heycanlımısın ve bunu ona yansıtıyomusun?Hyaller kuruyomusun onnla ilgili onnla paylaşıyomusunÇeyizini hazırlamaya başladın mı bide ailennin haberi varmı ayh çok soru sordum ama erkek için önemli şeyler
herkes birbirini tanıyor artık aileminde haberi var bize gelip gider de hayaller kurma kısmına gelince kuruyorum ama onunla paylaşmıyorum sanırım
Çeyiz hazırlığına başlamadım nerden başlasam bilemiyorum ki:26:
Canım dediğim gibi o senin heycanını hissetmediğin hazırlıklara başlamadıgın için böyle düşünüyordur . gelecek planlarını konuşun bunu şöyle yapalım böyle yapalım kararlar alın fikirler verin birbirinize
Belki de canım sen çeyiz hazırlıklarına başladın mı ? Başladıysan nereden başladın yani ne önerirsin ?
Ayrıca daha evlilik teklifi bile yok ki ortadaa :2:
Evet canım başladım ben ilk olarak hisarın çeyiz setini aldım ve kütahyadan misafir yemek tekımımı flan aldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=514740 burdan bakabilirsin canım çeyiz topiğimeo kadar çok araştırma yaptımki hersey hakkında birşey sormak istersen yardımcı olabilirim canım
Evlilik teklifi olur elbet bu senn için hazırlıklara başlaman için engel değil
canımm ne kadar güzel şeyler aşkla kullan inşallah
yardımların için teşekkürler bende karar verdim bu ay başlamaya ama küçük parçalardan başlıcam :114:
Allah kolaylık versin canım çok teşekkür ederim çok zor işlermiş ben bunu anladım kırk defa düşünüyosun omu olsun bumu olsun diye Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
2014/2015 Yılında sözlenecekler ஐ nişanlanacaklar bu topikte toplanıyoruz
:123:Heyecanımızı , aşkımızı , hazırlıklarımızı , çeyizimizi hep beraber paylaşalımm :123:
:124: Tarihlerimizi paylaşalım , geri sayım başlasın :124:
merhabaa bende varım
21 yaşındayım 3. sınıf ögrencisiyim :)
1 yılı geçkin süredir beraberiz 3. ayda elenme teklifi aldım
Aileler biliyor ama henüz arada bir resmiyet yok sadece anneler konuşuyor
Sevgilim bu sene haziranda mezun :)
Eylülde istemeye gelecekler 3 ekimde sözümüz olacak inşallah:)
Çok fazla planım var söz günü için hatta hediyeliklerim bile hazırlama aşamasında :)
Eee tabi çeyiz hazırlıklarımda başladı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=705101 buda çeyiz topiğm aldıklarımın hepsi burada :)
umarım hepimiz hayallerimizi yaşar çok mutlu oluruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?