- Konu Sahibi Minikkelebk
http://goo.gl/Obi4hR Sınavlara az kaldı arkadaşlar isterseniz inceleyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sukur bu donemde yuksek onurla bitti...Arkadaslar ggeçmişolsun hepimize notlar nasıl yazan da olmamis
A.s canimS.a. Arkadaslar ..
Bilginiz varsa Size bir sorum Olacak .
Acikogretim İlahiyat icin Kaç tercihimiz var ? Erzurum ve Eskisehir den baska ilahiyat onlisans bolumu olan universite varmi ? Birde sadece bu 2 tercigimi yaptiniz baska ek tercihleriniz oldumu ? İlahiyat disinda ...
Simdiden tesekkur ederim ?
Puanin kacti cesminaz ?A.s canim
Ben tek tercih yapmistim
Anadolu üni...
Ama ne olur ne olmaz...
Istersen 2 sinide yazarsin...
Baska var mi bilmiyorum ama..
aöf tercihinizi öne alin yani birinci tercih yapin cunku kitap veriyorlar ataturkte oyle bir meteryal yok o yuzden .bu puanla girersin birde işletme yerine aöf cocuk gelisimi yaz bu yil acildi .Puanin kacti cesminaz ?
Duz lise mezunumuydun ?
Puanim 258 .
Erzurum ataturk ve eskisehir anadolu olmak uzere 2 tercih yazdim .
Birde ne olur olmaz bosuna sinava girmis olmayim diye anadolu isletmeyi yazdim .
İlk siraya anadolu yu yazayim yani oylemi ? .aöf tercihinizi öne alin yani birinci tercih yapin cunku kitap veriyorlar ataturkte oyle bir meteryal yok o yuzden .bu puanla girersin birde işletme yerine aöf cocuk gelisimi yaz bu yil acildi .
İlk siraya anadolu yu yazayim yani oylemi ? .
Erzurum ataturk tutmaz zaten 400 puan .. Anadolu 2. Tercih oyle olunca yinemi kitap vermezki ? Yani tercih siralamasina goremi kitap veriyorlar ?
Canim hedefim calismak degil ama aile sirketimiz var o yuzdennisletmeyi tercih ettim ama insallah zaten gerek kalmaz ilahiyat cikar ...[ erzurum kitap vermiyor o yuzden once eskisehir yazin sonra tedbir olarak erzurum yazin birde eskisehir kurumsallasmis bi
Cok tesekkurler ..eskisehir yazmanin cok fazla avantaji var kitap sinav sistemi buro cagri merkezi vs vs o yuzden oncelik eskisehir olsun
Canim senin icin actim baktim..Puanin kacti cesminaz ?
Duz lise mezunumuydun ?
Puanim 258 .
Erzurum ataturk ve eskisehir anadolu olmak uzere 2 tercih yazdim .
Birde ne olur olmaz bosuna sinava girmis olmayim diye anadolu isletmeyi yazdim .
İnsallah canim .aeben canim ataturk unisi sana özel kitap vermemezlik yapmaz
Kitap basimi yok..netten cikartip calisiyolar .
Ne kadar yuksek tutmus puanini öyle ya
Hadi uerlesirsen haber et...
Birlikte calisiriz seneye
ins
Yerlestiniz mi?Cok tesekkurler ..
Evvvetttt ilk tercihim anadolu geldiiii . Cok mutlu oldum rabbim utandirmasin .Yerlestiniz mi?
Evvvetttt ilk tercihim anadolu geldiiii . Cok mutlu oldum rabbim utandirmasin .
Cok tesekkur ediyorum sizlerede
Kayit tarihleri kafami kurcaladi kizlar ????
Bizim kayitlar normal unilerin kayit gunlerinde olmuyor dimi ?