Birkaç resimde benden.Annemin zorlaması olmasa daha bunlar bile yoktu ortadaşimdi ise iyi ki almışım diyorum bakalım beğenecek misiniz kızlar :)
Eki Görüntüle 788847 Eki Görüntüle 788848 Eki Görüntüle 788849 Eki Görüntüle 788850
Birkaç resimde benden.Annemin zorlaması olmasa daha bunlar bile yoktu ortadaşimdi ise iyi ki almışım diyorum bakalım beğenecek misiniz kızlar :)
Eki Görüntüle 788847 Eki Görüntüle 788848 Eki Görüntüle 788849 Eki Görüntüle 788850
Güzel günlerde kullan çok güzel eşyaların canım özellikle büyük parçaları almış olman güzel yemek takımı çkb takımı gibi...
canım işte bu lafı duymayı çok seviyorumiyiki almışım gelde bizim evdekilere anlat bunu çatal kaşıkta sade düz model sevdiğim için bişey diyemicem tencere takımı kırmızısı benimde var yemek takımın güzel nevresimde aynı şekilde kısacası güzel günlerde kullan
canım bende tencere takımının rengini son anda değiştirdim. aslında kırmızı olsun istiyordum ama diğer mutfak gereçlerinin çoğunu kırmızı düşündüğümü varsayarsak boğmasın istedim. bakalım evleninceye kadar değişmezse tabi ki fikrim
Aynı korku bende de var.Satıcının "şimdiye kadar bununla ilgili bir şikayet almadık" sözüne kandım aldım.Bakalım tecrübe edince inş. pişman olanlardan olmayızbeyazda çok şık ama dışı yanar mı yanmaz mı bilemedim bu şekilde dışı boya çelik tencere ilk ben kullanıcam bakalım nasıl bişey olucak
Aynı korku bende de var.Satıcının "şimdiye kadar bununla ilgili bir şikayet almadık" sözüne kandım aldım.Bakalım tecrübe edince inş. pişman olanlardan olmayız
Bu yemek takımına bayılmıştım, aylar önce gördüm sevemedim başka modelleri ama çok pahalıydı diye hatırlıyorumSiz ne kadara aldınız. Güzel günlerde kullanın hepsini.
ay ne tatlı bunlar,güle güle kullan, nerden ne kadara aldığını sorsam:26:
kızlar kampanya paylaşımı topiğinde de yazdım buraya da aynını kopyalıyorum.. Bahsettiğim ütü kk da çok popüler olduğu için almaya karar verip 2 yıldır fiyat takibi yapıyordum, bu fiyata inanılmaz!!
n11 sitesinin dağıttığı 50tl lik çeklerden satın alarak philips gc 4870/22 marka ütümü 155tl ye, anneme de fissler 6lt vitaquick modeli 165tl ye almış oldum.. çekler hala forumlarda satılıyor almak isteyenler acele edin son geçerlik tarihi 31 ağustos
Eki Görüntüle 789500 Eki Görüntüle 789501
Ha ayrıca çek bulamazsanız o sitede yine 31ine kadar 185tl bu ütü
Canım ütüyü gerçekten çok iyi fiyata almışsın bende aynı ütüden hemde n11den 203 tlye aldım
Evet canım benim aldığım gün de 203 tl idi ki o bile bu ütü için iyi bir fiyat, çekin alt limiti 200tl olduğu için kullanabildim bu sayede 155 e gelmiş oldu. bence ütü almayan müstakbel gelincikler kaçırmasınlar derim!! dün fiyatı 185e düşmüştü ama bugun yine 203 olmuş.
Düdüklü ise 265tl ye çıkmışşş!!
Aynen ütü süper bende beğendim elime geçince :) Fissler düdüklü nasıl peki? Tefal mı fissler mi acaba düdüklü de :26:
her forumda en iyi düdüklünün fissler olduğunu söylüyorlar canım hem kibar görnüm olarak tefal gibi kaba ve ağır bir kapağa sahip değil hem de kısacık sürelerde yemeği hazır ediyormuş. benim istediğim comfort modeli. bu satın aldığım ise daha eski modeli ve çok ucuza geliyordu ben de anneme hediye alayım dedim. yarın eline ulaşır deneyince yazarım yorumlarını..
Bu yemek takımına bayılmıştım, aylar önce gördüm sevemedim başka modelleri ama çok pahalıydı diye hatırlıyorumSiz ne kadara aldınız. Güzel günlerde kullanın hepsini.
cıcılerıme yenı eklenenler::)Eki Görüntüle 790342 Eki Görüntüle 790343 Eki Görüntüle 790344 Eki Görüntüle 790345 Eki Görüntüle 790346 Eki Görüntüle 790347 Eki Görüntüle 790348 Eki Görüntüle 790349 Eki Görüntüle 790350 Eki Görüntüle 790351 Eki Görüntüle 790352 Eki Görüntüle 790353 Eki Görüntüle 790354 Eki Görüntüle 790355 Eki Görüntüle 790356 Eki Görüntüle 790357 Eki Görüntüle 790358
Öncelikle çok teşekkür ederimBirde resimdeki gibi bir bardak takımı bulaydım iyiydi Ben yemek takımını indirimli fiyatı ile 750'ye aldım.Porselen Sepetinde de aynı fiyata bakabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?