• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

edaaaaaaaa çok güzeller yeni cicilerin canım güle güle kullan:16::16::16:.
Bardakların da çok kibar, hepsi çok güzel canım.
Masa örtüsünde neden takım iyi değil peki canım:26:
ben tekli de düşünüyorum ama bir tane şık takımım olsun diyordum:44:

Sağol Nihanım benim :16:
Aslında bu kullanmaya baglı canım :44: ben evde kullanmadıgım birsey kalsın istemiyorum malum :1: bu hep aklımdaydı gecen gün sagolsun perime danıstım sonra onunda fikrini alınca net kararımı verdim :16: bizim çevrede ben hic görmedim kullanan :44:alsam bende taş çatlasa 3-4 defa ömrümce kullanırım bunuda biliyorum çünkü rengarenk pecetelerle süslemek istiyorum ben sofrayı inşallah :16: bu yüzdende bosa o kadar para vermiyim dedim bide sonradan keske almasaydım çöpe atamıyorum diye dert yanmak istemedim :1: ama işte bu kişiye baglı kimide cok kullanır o zaman şart olur öyle bi takım :16: sen nasıl peki kullanırım diyormusun canım ? eger kullanırsan hic kafanı karıstırma al :16: ama yok sadece merak diyorsan sende bizim gibi yap :1: ben bide siyah renk alacaktım ama çok kararsız kaldım :1: dedim neyse o şimdilik kalsın :1:

Aslında bu kullanmaya baglı canım :44: ben evde kullanmadıgım birsey kalsın istemiyorum malum :1: bu hep aklımdaydı gecen gün sagolsun perime danıstım sonra onunda fikrini alınca net kararımı verdim :16: bizim çevrede ben hic görmedim kullanan :44:alsam bende taş çatlasa 3-4 defa ömrümce kullanırım bunuda biliyorum çünkü rengarenk pecetelerle süslemek istiyorum ben sofrayı inşallah :16: bu yüzdende bosa o kadar para vermiyim dedim bide sonradan keske almasaydım çöpe atamıyorum diye dert yanmak istemedim :1: ama işte bu kişiye baglı kimide cok kullanır o zaman şart olur öyle bi takım :16: sen nasıl peki kullanırım diyormusun canım ? eger kullanırsan hic kafanı karıstırma al :16: ama yok sadece merak diyorsan sende bizim gibi yap :1: ben bide siyah renk alacaktım ama çok kararsız kaldım :1: dedim neyse o şimdilik kalsın :1:

Aslındaaaaaaaaa o kumaş peçeteleri filan ben de kullanmam canım:31: bizim peçetelerimiz var:9::9: ama işte takımların da örtüleri güzel oluyor şık güpürler, danteller filan seviyorum :9: sıf örtüsü için alırım alsam da. Şimdi kararsız kaldım ama ben. :9: Belki anneme diktiririm bilmemki. :27: ben de renkli bir kaç masa örtüsü istiyorum valla edoşum, beyaz tabaklarla filan ne hoş olur. Tabi istediğim renkleri anneme sayınca açgözlülük olmaz mı dedi:53::9::9: ama napim aklımda çok hoş sofralar var:31::31:

Aslındaaaaaaaaa o kumaş peçeteleri filan ben de kullanmam canım:31: bizim peçetelerimiz var:9::9: ama işte takımların da örtüleri güzel oluyor şık güpürler, danteller filan seviyorum :9: sıf örtüsü için alırım alsam da. Şimdi kararsız kaldım ama ben. :9: Belki anneme diktiririm bilmemki. :27: ben de renkli bir kaç masa örtüsü istiyorum valla edoşum, beyaz tabaklarla filan ne hoş olur. Tabi istediğim renkleri anneme sayınca açgözlülük olmaz mı dedi:53::9::9: ama napim aklımda çok hoş sofralar var:31::31:

:1: annen dikiyorsa bence cok daha hos olur canım :16: ayy ne güzel rengarenk diker işte :16: kaç tane istiyosun ki canım :23: ahh ahh bende o beyaz tabaklar ve pecetelerle ne hayaller kuruyorum :1:

:1: annen dikiyorsa bence cok daha hos olur canım :16: ayy ne güzel rengarenk diker işte :16: kaç tane istiyosun ki canım :23: ahh ahh bende o beyaz tabaklar ve pecetelerle ne hayaller kuruyorum :1:

bakayım diker inşallah:1: kırmızı, mor, pembe, mürdüm, fıstık yeşili diye saydım gidiyodum tatlım :9::9::9: kaçı elime geçer bilmiyorum:31: bir an önce adam akıllı şeyler alayım diyorum ama:31: Bu arada hayırlı bayramlar canım:16::16:

bakayım diker inşallah:1: kırmızı, mor, pembe, mürdüm, fıstık yeşili diye saydım gidiyodum tatlım :9::9::9: kaçı elime geçer bilmiyorum:31: bir an önce adam akıllı şeyler alayım diyorum ama:31: Bu arada hayırlı bayramlar canım:16::16:

Masallah canım sende baya bi istiyormussun :9:aldın yine canım güzel basladın devamıda gelir inşallah :16: sağol canım hayırlı bayramlarr :54:

kızlar iyi geceler,

bende bu ay içerisinde aldıklarımı ekliyeyim.

$borcam.jpg $images.jpg $kaseler.jpg $kupa.jpg

kupaları şarköyden aldım migrostan 2 adet:) bir de magnet aldım kalpli ,bir ara resmini çekip koyarım kızlar:)

Sevdalinka bende bu eko şişelerden almak istiyorum pembe ile mavilisini, güle güle kulllan.

canım gule gule kullan kupalarını cok begendım bende.eko şişelere gelınce gercekten tavsıye ederım benım şuanda da kullandıgım bir tane var elımde ogretmen oldugum ıcın derste sureklı tasıyrm hem cok kullanıslı hem çok saglıklı hemde cok şık. bunları da çeyız ıcın aldım , 2 tane de 1lt lık alıcam dolaba su koymak için çok ıyı olur dıye dusunuyrm mavısı ve bırde moru var oda çok hoşş

canım gule gule kullan kupalarını cok begendım bende.eko şişelere gelınce gercekten tavsıye ederım benım şuanda da kullandıgım bir tane var elımde ogretmen oldugum ıcın derste sureklı tasıyrm hem cok kullanıslı hem çok saglıklı hemde cok şık. bunları da çeyız ıcın aldım , 2 tane de 1lt lık alıcam dolaba su koymak için çok ıyı olur dıye dusunuyrm mavısı ve bırde moru var oda çok hoşş

migrostan aldım tanesi 7,90 tl canım , bir bak istersen.

Yengemde kullanıyor gerçekten çok hoş görünümü var. dışarı çıkarken sıcak havalarda eş adayım ile kendim için yanımızda bulundurmaya ideal diye düşünüyorum . 1 litre.

ben buzdolabına su koymak için $FO,11803,52,pasabahce-kapakli-cam-su-sisesi-surahi-sise-pasabahce-cam.jpg

misafir geldiğinde masada da şık durur diye açıkçası canım. mavisi çok hoşuma gidiyor morunu görmedim canım mor renginede bakarım.

migrostan aldım tanesi 7,90 tl canım , bir bak istersen.

Yengemde kullanıyor gerçekten çok hoş görünümü var. dışarı çıkarken sıcak havalarda eş adayım ile kendim için yanımızda bulundurmaya ideal diye düşünüyorum . 1 litre.

ben buzdolabına su koymak içinEki Görüntüle 776240

misafir geldiğinde masada da şık durur diye açıkçası canım. mavisi çok hoşuma gidiyor morunu görmedim canım mor renginede bakarım.

aslında cok dogru dolap için bu cam su şişeleri de cok mantıklı hemde cok daha ekonomık aklımda olsun mıgrosa yolum duserse bakıyım bende mutlaka.

aslında cok dogru dolap için bu cam su şişeleri de cok mantıklı hemde cok daha ekonomık aklımda olsun mıgrosa yolum duserse bakıyım bende mutlaka.

canım ben migrostann kupaları almıştım.

Bu cam şişesini heryerde bulabilirsin 1 milyoncularda ,real markette felan var fiyatı 5,90 ucuzda ..

Dolapta cam şişe bulundurmak daha sağlıklı diye düşünerekten bunlardan aldım 2 tane. 1 tane yetmez yaz mevsiminde diye canım.

26 cm krep tavam bugun aldim
7.99 tl hemde :))

Eklentiler

• $P111.jpeg
    $P111.jpeg
    11,7 KB · Görüntüleme: 50

Maşallah canım herşeyin çok güzel :nazar: Güzel, mutlu günlerinizde kullanmak nasip olsun.

26 cm krep tavam bugun aldim
7.99 tl hemde :))

Güle güle kullan canım.

kızlar iyi geceler,

bende bu ay içerisinde aldıklarımı ekliyeyim.

Eki Görüntüle 776211 Eki Görüntüle 776212 Eki Görüntüle 776213 Eki Görüntüle 776214

kupaları şarköyden aldım migrostan 2 adet:) bir de magnet aldım kalpli ,bir ara resmini çekip koyarım kızlar:)

Sevdalinka bende bu eko şişelerden almak istiyorum pembe ile mavilisini, güle güle kulllan.

Maşallah canım, çeyiz bitiyor işte böyle böyle :)
Bittiği zamanlarıda görmek nasip olsun :)
Mutlulukla kullanmak nasip olsun canım :16::16:

kızlar bende englısh home gittim annecikle dün ,bunlarıalıdm:)

English Home Ev Tesktil Ürünleri | LAVENDER IPLIGI BOYALI YÜZ HAVLUSU 50X90 LILA yüz havlusu

English Home Ev Tesktil Ürünleri | HORTENSIA NAKISLI YÜZ HAVLUSU 50X90 LILA hem yüz hem el havlusu

English Home Ev Tesktil Ürünleri | MARE ÖNLÜK 70x85 MAVI önlüğüm

English Home Ev Tesktil Ürünleri | MARE POSET TORBALIGI 22X50 MAVI poşet torbası

English Home Ev Tesktil Ürünleri | MARE TUTAÇ 20x20 MAVI tutaç

indiirmden yararlanmış oldum artık mesajla haber verecekler girecekleri indirimde cevahirde hiçbr şey kalmamış , bende sadece bunları alabildim kızlar:)

Bunlarda benden haftasonu kârı:))

Paşabahçe 6 dondurma kasesi su bardakları linens pamuk saten nevresim takımı

Eklentiler

• $7556_kucuk.jpg
    $7556_kucuk.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $51068.jpg
    $51068.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $20130726172212564.jpg
    $20130726172212564.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 42