• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Güle güle kullanın, internetten alamıyorum ancak burdan sordum 850 dediler en son. Bardaklar da çok güzel bulursunuz benzerini.
Emsanın setini almayı düşünüyorum dünden bu yana:1: bu yüzden bu takım başka bahara kaldı:31:

o bahara kadar inş. istediğin fiyata kadar düşer :31:

merhaba aranıza yeni katıldım, paylaşımları gördükçe bende heyecanlandım ne güzel hayaller kuruyoruz, hazırlık sürecini musmutlu bir şekilde tamamlarız inşallah,aldığımız cicileri güle güle güzel günlerde kullanmak dileğiyle
$cerceve.jpg $coklu cerceve.jpg $çatal kaşık seti.jpg $çerceve.jpg $doğrayıcı nacir.jpg $dondurma kaselerim.jpg $fırın tutucu.jpg $kahve mk.jpg $kaselerim.jpg $kek kabı.jpg $kek kalıplarım.jpg Eki Görüntüle 791341 $maşa setim.jpg $mini kek kalıbı.jpg $mini saat ısıtıcı.jpg $mini saat tava.jpg $nevresim kırmızı kelebek.jpg $pasta tk.jpg $sos tavam.jpg $tava seti 3 lü.jpg $uzun kek kalıbı.jpg $yastık kılıf.jpg $yastık kılıfı.jpg $yastık kılıfım.jpg

ben yeni başladım çeyiz sürecine bir kaç parça aldım yavaş yavaş içime sine sine almak istiyorum cicilerimi :)

çok güzel cicilerin var canım heleki o yastıklara ve kalpli kek kalıbına bayıldımmm ki :1:

Nerden aldın?

Düğün zamanın da yakınmış hayırlısı olsun canım

çok güzel cicilerin var canım heleki o yastıklara ve kalpli kek kalıbına bayıldımmm ki :1:

Nerden aldın?

Düğün zamanın da yakınmış hayırlısı olsun canım

teşekkür ederim canım beğendiğine çok sevindim isim vermek doğru mu bilmiyorum ama trendyol, markafoni, limangodan aldım canım
düğün evet yakın yaa nasıl yetişecek bu kadar şey bilmiyorum :\

Güle güle mutlulukla kullan hepsini tatlımmm:)

Kızlar bu kutuları dün aldım güzellermi 3ünü 30 tlye aldımm

Eklentiler

• $1255513_436005426517016_1571720342_n.jpg
    $1255513_436005426517016_1571720342_n.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 58
bu foruma baktığımda cok begendıgım şeyler oldu ceyız hazırlıkları hem cok güzel hemde cok yorucu ama tatlı telaşlar burada çeyızlerını yayınlayan arkadaşlar sayesında bızde eksıklerımızı gorup alıyoruz

Burası neden sessiz böyle....
Ben biraz son demde alıp da elimde resmi bulunan çeyizciklerimi paylaşayım da keyfimiz yerine gelsin:52::9:
Çok değil ama onlar benim için kıymetli:nazar::1:

İşte benim şeker mi şeker sabunluğum, görünce nasıl atladım bilemezsiniz.:9: Benimki moru...
Eki Görüntüle 813815

Bunlar da salata kaselerim....
$IMG_2820.jpg

ve gülen yüz kavanozlarım...
$gülen.jpg

Ben orta boyundan da iki pembe bir sarı alarak tatlı bir altılı set yaptım...

Son düzenleme:
nihancım ne şeker cicilere sahip olmuşsun öyle,

güle güle kullan mutlu günlerde.

nihancım ne şeker cicilere sahip olmuşsun öyle,

güle güle kullan mutlu günlerde.

Teşekkür ederim canım,daha güzelleri senin olsun:16: Resimleri yüklemem baya zahmetli oldu ama sonunda başarılı oldum, güzel değil mi çeyizciklerim pek mutlu oldum beğenmene :17::17:

Burası neden sessiz böyle....
Ben biraz son demde alıp da elimde resmi bulunan çeyizciklerimi paylaşayım da keyfimiz yerine gelsin:52::9:
Çok değil ama onlar benim için kıymetli:nazar::1:

İşte benim şeker mi şeker sabunluğum, görünce nasıl atladım bilemezsiniz.:9: Benimki moru...
Eki Görüntüle 813815

Bunlar da salata kaselerim....
Eki Görüntüle 813751

ve gülen yüz kavanozlarım...
Eki Görüntüle 813806

Ben orta boyundan da iki pembe bir sarı alarak tatlı bir altılı set yaptım...

Aaa gülen yüzlü kavanoz kardeşi olmuşuuz :1:

Back