- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Kadınlar Klübü dünyasının dünyalar güzeli bayanları !
Uzun bir zamandır kafamda bi düşünce vardı. Bernardo dan aldığım Cherry modeli kahvaltı setini değiştirmeyi düşünüyodum. Sevmediğimden değil, daha çok sevdiğim modeller olduğu için. Son olarak onumu yapsam bunumu yapsam hiç değiştirmesem mi diye düşüne düşüne son olarak kararımı verdim ve uyguladım :)
Bernardo Kahvaltı takımının içerisinde kullanmayacağım parçalar olduğu için onu verip yerine 199 tl lik mutfak araç gereci aldım. Kahvaltı seti olarak kullanmak içinse, English Home'dan 19 Parça Audrey Çay Seti, 6 adet servis tabağı ve katlı kurabiyelik aldım :)
Böylece hem gereksiz parçalardan kurtuldum, hem çok istediğim seriden aldım, hemde mutfak araç gereci edindim :)
Aldıklarımın görselleri :
Bernardo 3lü vakumlu saklama kaplarım, satıcı bayan çok kullanışlı olduğuna dair yorum aldıklarını söyledi
Eki Görüntüle 783259
Bu 3 güzel kutuların içerisinde de English Home'dan aldığım Çay Seti, Servis tabakları ve katlı kurabiyelik var
Eki Görüntüle 783256
Eki Görüntüle 783255
Eki Görüntüle 783254
Bernardo Rosy Kek Fanusum
Eki Görüntüle 783253
Bernardo Günlük ÇKB Setim (bunula beraber kırmızı ve pembe oldular )
Eki Görüntüle 783251
Bernardo Rosy Kahve Fincan Setim
Eki Görüntüle 783248
Buda dağılmış halim
Eki Görüntüle 783247
Bernardo Çelik 2li sahan setim Özellikle 2 adet oldugu için aldım. Setler genelde 3lü oluyor. Bana fazla gelir 2 yeter
Eki Görüntüle 783246
Eki Görüntüle 783245
Buda Kirli Kaşıklığım
Eki Görüntüle 783260
Bu aksesurarı ise kendime hediye ettirdim English Home da İğnelik yapıcam insallah yada giriş kapımızın koluna asıcam
Eki Görüntüle 783258
Sizce iyimi yapmışım yoksa kahvaltı takımını değiştirmesemiydim :18:
ayyy benim peçeteliğimden hayırlı olsunnn
Canım Bence değiştirmekle çok iyi yapmışsın bende o takımdan alıyordum Beğenmiştim ama son anda çocuksu olduğu için vazgeçtim sonra iki takım bernardo butterfly çay seti Aldım. Reçelliklerini de aldım. Hem çay seti olarak hem kahvaltı seti olarak kullanıcam bunu. tabaklarını da bazen servis tabağı olarak kullanmayı düşünüyorum çok beğenerek aldım.
Eki Görüntüle 783310
Senin cicilerinde süpper :)
Kullanışlı olduğu söyleniyor ama bana biraz pahalı geliyor tupper :18:
Evet çok pahalı normalde bu kadar fazla almazdım ama bi hata yaptım üye oldum ucuza alayım diye.. üye olunca 500 tl lik sipariş yapman gerekiyormuş bunun karşılığında hediyeler ve kit çantası Eki Görüntüle 783318 bu 75 TL inrdirimle geliyo. Bulaştım bi kere anlayacağın mecbur kaldım pahalı ama Napimmmm
İkeanın girişine koymuşlardı girer girmez aldım elime aslında hepsini kucaklıyım götürüyüm dedim de, sonra dedim Büşra kendine gelayyy benim peçeteliğimden hayırlı olsunnn
Olsun ama belkide o bi vesile olmuştur Bende alıcam insallah en azından ufak bi parça alır kalitesine bakarım sonrada diğer parçalar kısmetse Gerçi bana kalsa tüm saklama kaplarımı cam alırım ama iste hem agır hemde plastiğe göre daha pahalı :18:
İkeanın girişine koymuşlardı girer girmez aldım elime aslında hepsini kucaklıyım götürüyüm dedim de, sonra dedim Büşra kendine gel
Ben bim peçetelerine de bayılıyorum çok güzel desenleri var çok başarılı
Canım bende cam seviyorum ama bunlar cam kalitesinde normal plastik değil o yüzden içim rahat. Kullanan Herkes tavsiye ediyo çok memnunlar mesela kalan yemekler hep aynı tazelikte kalıyormuş Peçeteliğe geline Bende İkea'dan almıştım beğendim ama çokmu yüksek ne
O paraya zaten kötü bişe olsaydı alan olmazdı
Umarım bende denk getiririm ve alırım bebegim :)