How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

pratk tencere takımım ve havlum

Eklentiler

• $20130802_091026.jpg
    $20130802_091026.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $20130729_141550.jpg
    $20130729_141550.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar yaa iki tepsi beğendim evmanyada, aynı desen ama iki farklı boy 26ya geliyor, 4 lira da kargo desek 30 pahalı mı sizce?

Bence iyi canım ya.
Dışarıda da 10 15 Tl arası bir tepsi...
İyi geldi bana :44:

Ayyy perim seni görmem çok iyi oldu, özlemişim dee:16::16:
Alayım değil mi canım yaa... Çok seviyorum desenini. Gidip gelip bakıyordum, indirime girmişken alayım en iyisi.

Ayyy perim seni görmem çok iyi oldu, özlemişim dee:16::16:
Alayım değil mi canım yaa... Çok seviyorum desenini. Gidip gelip bakıyordum, indirime girmişken alayım en iyisi.

Bende çooook özledim kiiii :16:
Bana iyi geldi fiyatı. Hem beğenmişsin içinede sinmiş :16:

Yeni aldığım güzellikleri paylaşayım :69:
Küçük şeyler ama bana verdiği mutluluk paha biçilemez:1::1::nazar:
Bernardo da %50 indirim olunca uzun süredir beğendiğim tepsileri alayım dedim
resimler alıntı...

bu büyük boy...
$bernardo tepsim.jpg

bu da küçük...
$bernardo leylak tepsim.jpg

bu da servis tabaklarım... her şeyle uyumlu olabilir dedim... iki takım alıp 6lı yaptım.

$luks-3lu-kayik-servis-seti.jpg

resimler alıntı...

bu büyük boy...
Eki Görüntüle 771871

bu da küçük...
Eki Görüntüle 771872

bu da servis tabaklarım... her şeyle uyumlu olabilir dedim... iki takım alıp 6lı yaptım.

Eki Görüntüle 771873

ayy harika, harika! Çok ciciler bunlar nihanım yaa, bir bernardo hayranı olaraktan tepsilerine de hayran kaldım.:69: Servis tabakların da dediğin gibi hem herşeye uyumlu olabilecek tarzda hem de çok şık.:16: Kaça aldın peki tatlım?

ayy harika, harika! Çok ciciler bunlar nihanım yaa, bir bernardo hayranı olaraktan tepsilerine de hayran kaldım.:69: Servis tabakların da dediğin gibi hem herşeye uyumlu olabilecek tarzda hem de çok şık.:16: Kaça aldın peki tatlım?

Büşüm ayy nasıl sevindim sen böyle beğenince.....:16::16::16:
Çok daha güzelleri senin olsun tatlım :16::16::16:
tepsilere kaç zamandır bakınıyordum canım yaa...
Büyüğü 16.25, küçüğü de 9.75di ikisi 26ya geldi yani canım.
ve biliyor musun gittiğimde mağaza boşalmıştı resmen, çoğu şey bitmişti :53::53:
Şu küçük leylaklı tepsiyi başka şubesine koşup gidip aldım :52::9::9:
güzel kupalar da vardı hala aklımda kaldılar:9: bir alayım dediiimm bir de aşk kupa sevmez pek dedim almadım ama 7 liraydı onlar da.:31:

Servis tabaklarımı da başka bir yerden aldım. normalde 25 liraydı. İnternette 15e düştüğünü görmüştüm.
ama ben 3lüsünü 10 liraya aldım bayram indirimine girmiş.:52::52::52::52:
Bu modelin 2 katlı kurabiyeliği de vardı alsa mıydım sence büşüm:26:
Pek büyük değildi, fiyatına da bakmadım.:31:

Not: Ne kadar yazdım, sorduğuna pişman olmuşsundur:9::9::9:

Son düzenleme:

Büşüm ayy nasıl sevindim sen böyle beğenince.....:16::16::16:
Çok daha güzelleri senin olsun tatlım :16::16::16:
tepsilere kaç zamandır bakınıyordum canım yaa...
Büyüğü 16.25, küçüğü de 9.75di ikisi 26ya geldi yani canım.
ve biliyor musun gittiğimde mağaza boşalmıştı resmen, çoğu şey bitmişti :53::53:
Şu küçük leylaklı tepsiyi başka şubesine koşup gidip aldım :52::9::9:
güzel kupalar da vardı hala aklımda kaldılar:9: bir alayım dediiimm bir de aşk kupa sevmez pek dedim almadım ama 7 liraydı onlar da.:31:

Servis tabaklarımı da başka bir yerden aldım. normalde 25 liraydı. İnternette 15e düştüğünü görmüştüm.
ama ben 3lüsünü 10 liraya aldım bayram indirimine girmiş.:52::52::52::52:
Bu modelin 2 katlı kurabiyeliği de vardı alsa mıydım sence büşüm:26:
Pek büyük değildi, fiyatına da bakmadım.:31:

Not: Ne kadar yazdım, sorduğuna pişman olmuşsundur:9::9::9:

Ahh canıımm ne pişman olmasııı, şu an çıkıp bernardo bernardo dolaşasım geldiii:52:
Ne kadar kazançlı bir alışveriş yapmışsın kuzum yaa, bu güzelliklere bu fiyatlar aşırı uygunnn. Yarın ben de kardeşimle bayramlık bakmak için alışverişe gidecektim. Ben bayramlık değil çeyizlik bakayım en iyisi.:9::9:
Ama bulamam diye de korktum şimdi, internetten de alabiliyoruz sanırım di mi canım. En kötü ihtimalle öyle yaparım.
Şeytanın bacağını kırıp bu sefer çeyizlik bir şey alacağım sanırım.:21::16:
Sen de güzel, musmutlu günlerde kullan nihanım, bu güzelliklerle kocişine servis yapacağın günler tez zamanda gelir inşallah:16:

aşkınihan ne güzelmiş aldıkların canım. güle güle kullanmak nasip olur inşallah:16:
çok özeniyorum böyle çeyizlere de hiç almıyorum da üşengeçliğimden:3
0:

resimler alıntı...

bu büyük boy...
Eki Görüntüle 771871

bu da küçük...
Eki Görüntüle 771872

Eki Görüntüle 771873

nihanıım harika bunlarr:nazar:
büyük boy tepsiye bitttiim resmenn:nazar::16:
çok çook huzurla kullanın inşallah canım benim:nazar:

Ahh canıımm ne pişman olmasııı, şu an çıkıp bernardo bernardo dolaşasım geldiii:52:
Ne kadar kazançlı bir alışveriş yapmışsın kuzum yaa, bu güzelliklere bu fiyatlar aşırı uygunnn. Yarın ben de kardeşimle bayramlık bakmak için alışverişe gidecektim. Ben bayramlık değil çeyizlik bakayım en iyisi.:9::9:
Ama bulamam diye de korktum şimdi, internetten de alabiliyoruz sanırım di mi canım. En kötü ihtimalle öyle yaparım.
Şeytanın bacağını kırıp bu sefer çeyizlik bir şey alacağım sanırım.:21::16:
Sen de güzel, musmutlu günlerde kullan nihanım, bu güzelliklerle kocişine servis yapacağın günler tez zamanda gelir inşallah:16:

:9::9::9::9:
Bence de çık dolaş tatlım ve imkanın varsa birkaç şubeye bak. İkinci gittiğim şubede daha çok şey vardı ama vaktimiz hiç yoktu, tepsiler için uğrayıp alıp çıktım sayılır maalesef:50: gezemedim doya doya ona yanarım:9::9::9: Kazançlı oldu çok şükür inşallah her şey böyle olur :31: Sen bulursun belki ama İnternette de var canım aynı oranda indirim. kredi kartım olmadığından zor oluyor bana işte:31:
Bi adım at bak, seçmek karar vermek çok zor ama inanılmaz keyif verici:16::16::16: her zaman beğendiğin şeyler çıkmıyor insanın karşısına. Güzel dileklerin için sağ ol büşüm, inaşallah hepimize nasip olur.
senin çeyizlerini de bekliyorum sabırsızlıkla:16::16::16:

aşkınihan ne güzelmiş aldıkların canım. güle güle kullanmak nasip olur inşallah:16:
çok özeniyorum böyle çeyizlere de hiç almıyorum da üşengeçliğimden:3
0:

renginacım çok teşekkür ederiiiiiiimmm:16::16: Çok mutlu etti yorumun.
ben de daha yeni yeni bakınıp alıyorum canım. beğendiğin şeyler olursa al derim:34:

Back