Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Acil çıkmam gerekti mesaj attım mesaj kutusu doluydu.
Biev MArkası Kendi sitesinde de satışı var.
Canım Acil çıkmam gerekti mesaj attım mesaj kutusu doluydu.
Biev MArkası Kendi sitesinde de satışı var.
Bu topikte yeniyim herkes çok güzel şeyler almış tüm arkadaşların mutlu günlerde kullanmalrını diliyorum, çeyiz alışverişi bi aşk sankı son gunlerde en zevk aldığım şey:) yakında bende cicilerimden paylaşıcam, fikirlerini çok merak ediyorum kızlar
Bu topikte yeniyim herkes çok güzel şeyler almış tüm arkadaşların mutlu günlerde kullanmalrını diliyorum, çeyiz alışverişi bi aşk sankı son gunlerde en zevk aldığım şey:) yakında bende cicilerimden paylaşıcam, fikirlerini çok merak ediyorum kızlar
Ama bunlar çooook güzeeeeeelll
Nerden aldın bunlarııı
son parca karaca catal bıcak takımım, buarda hep karısmış resimleri eklemeyı basaramamısım sanırım mazur gorun kızlar
Neslidesign.com'dan aldım hayatım daha çok şeyler var incele derim :)
Maşallah canım bayağı çeyizin var seninde, İnşallah mutlulukla kullanmak nasip olsun hepsini [/QUOTE
canım çok teşekkur ederim allah hepimize sevdiğimizle ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallahh..
kızlar aklıma bişi takıldı. şu cafcaflı abiye yatak ördüleri var ya gelinlik gibi olan. onlarda çeyizimizde olmak zorunda mı? nolur olmasın sermem ki ben onu alsam bile
kızlar aklıma bişi takıldı. şu cafcaflı abiye yatak ördüleri var ya gelinlik gibi olan. onlarda çeyizimizde olmak zorunda mı? nolur olmasın sermem ki ben onu alsam bile