Merhaba kızlarrr
Hepinizin çeyizcikler süper süper süper bayıldım güle güle mutlulukla huzurla kullanmak nasip olsun inşallah bende birkaç şey aldım evimizde yer olmadığı için ablamın evinde biriktiriyoruz
bunların haricinde aldığım ama resmini ekleyemediklerim
pudra rengi gelinlik yatak örtüsü
2 pike takımı
2 nevresim takımı
1 battaniye
çeyiz seti diye bişey aldım içinde nevresim pike bornozu var kırık beyaz
günlük karaf
ekmek sepeti
yumurta fırçası
banyo çamaşır makinasının üstü için sepet pembe tonlarında süslü bişey aynı modelin küçüğü yatak odası aynasının önüne takı tokalar için
havlular
tülbentler
şimdilik bu kadar devamı gelir inşallah
Kizlar size ufak bir sorum olacak...yardimci olursaniz cok sevinirim ben kararsiz kaldim su iki model arasinda
tek kelime ile bayıldım bayıldım çok beğendim amaaaaaaa
Canım ne kadaar güzel şeylerin var. Maşallah.
Bardaklarının rengide çok tatlıymış.
Bende mor hastası olarak bu bardakların morunu istiyorumm
Güle güle kullan canım.
Çok teşekkür ederim canım morunu bende aradım ama bulamadım pembeyide çok severim diye pembe aldım
Canım ben 2. model diyorum.
Nedeni ise porselende çay daha geç soğuyor diye düşünüyorum.
Biz mesela Porselen demlikli çaydanlık kullanıyoruz
Çok teşekkür ederim canım çok sağolasın.
Daha güzelleri senin olsun
kesinlikle ilk model kardeşime aynısını aldım çok güzel
tek kelime ile bayıldım bayıldım çok beğendim amaaaaaaa
Kuzucuklarım yeniden selamlaaaar :) Bende çeyizime yeni eklediklerimi -azcıkta olsa var yeni cicilerim- sergilemek istedim
Eki Görüntüle 718984 Eki Görüntüle 718985 Eki Görüntüle 718986 Eki Görüntüle 718988 Eki Görüntüle 718987
Sırasınedir bilmiyorum da kıskeçelerim karaca home'dan nevresim takımı aldım ekstra olarak. Bir de Verda çbk takımı. Bir kaç parça da var ama onların resimlerini çekemedim netten de bulamadım. Şimdilik çok ama çok az çeyizim. Sandık içi herşeyim tam ama bu ıvıır zıvırlarım az hatta yok gibiAnnem diyor ki hele nişan olsun da gerisi gelir Ehh inşallah ne diyelim
Perim ne güzel ceyizlerin varda bize göstermiyorsun dimiii
Güle güle kullan hepsini canım
Kızlar ne zamandır girmiyordum topiğe, geçmişe çok bakamadım. Çeyizleriniz hayırlı olsun diyorum topluca.
Perim o tepsiye aşık oldum. Ortaköy benim en çok sevdiğim yerdir. Ben baktım baktım bu manzarayı bulamadığım için almadım bu tepsilerden. Güle güle kullan tatlımcım.
Canım benimmm. Beğendiğine çok memmun oldum.
Valla onu geçen yaz almıştım. Keşke şimdi olsa alsam, yollasam.
Tekrar çok teşekkür ederim canım
Canımmm gerçekten sen mi yaptın bunu, HARİKA olmuş yaa ellerine sağlık.
Birde takım yapıyorsun sanırım anahtarlığı, çay kutusu, bardak altlığı ve kapı önü posta kutusu.
Harika olucak eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?