Kızlar bernardonun sitesinden resimleri indiremediğim için çeyizlerimi yükleyemiyorum yahuuu, çok üzüldüm
Sadece aşağıdakileri alabildi..
ilk dün aldığımız ekmek kızartma makinesi, ikincisi kahvaltı takımın, üçüncüsü de aslında 4lü takım olan döküm tencerelerim.
Ebiss im kahvaltı takımın çok tatlı.
Olsun açıldıkça eklersin canım.
Ekmek kızartma makinesi tam sevdiğim renkleDün alsak mı dedin vazgeçtik.
Mutlulukla kullanın inşallah
[/QUOTE]bence elektronik eşyalar en son alınmalı garanti süresini öldürmemek adına ve yeni modeller cıktıgında üzülmemek adına o yüzden ben henüz almadım
Ebiss im kahvaltı takımın çok tatlı.
Olsun açıldıkça eklersin canım.
Ekmek kızartma makinesi tam sevdiğim renkleDün alsak mı dedin vazgeçtik.
Mutlulukla kullanın inşallah
sanırım benimde alacağım kahvaltı takımı bu olacak =)
Teşekkür ederim periimm, daha iyisi sizin olsun :)
Ben çok severek aldım canım, bi de piyasada eyfel kuleli mutfak eşyaları çok bulunuyor bu aralar, rahatlıkla kombine edebiliriz
1 hafta girmedim neler olmuş neler
yeni ciciler aldım hem buraya hem topiğime eklicem akşam... bende 2014 yada 2015 de dünya evine giricem
kizlaar kahvalti takimimi almistim ama biraz sogudum kirmizi oldugu icin modasi gecicek gibi duruyo bide bu beyazida cok begendim sizce hangisi guzel degistirne imkanim var yardim lutfen
tatlım walla değiştirme imkanın varsa bence beyaz daha güzel duruyor ve gerçekten hoş ve modern bir takımmış kırmızı da kötü değil ama
kizlaar kahvalti takimimi almistim ama biraz sogudum kirmizi oldugu icin modasi gecicek gibi duruyo bide bu beyazida cok begendim sizce hangisi guzel degistirne imkanim var yardim lutfen
canım beyaz olan daha şık bence bende mutfağımda pembeler morlar kullanıyorum:) ve o tonlara beyaz daha yakışır kırmızı güzel ama mutfakta kırmızıdan hoşlanmıyorum ben
walla tatlım beğendim açıkçası ben tabakta koyu renkleri sevmiyorum içinde yemek konulduğunda görüneceko zaman sofra daha şık görünüyor tabii senin gönlünden hangisi geçiyorsa onu al ama masa örtüsüyle falan beyazı kombinlemen daha kolay olur ve her renkle kombin yapabilirsin
Beyazı cok begendim markası nedir ?? bu arada değiştirme imkanı varsa beyazı al =)
karaca canim ona karar verdim bende begenmene sevindim fiyati 280 tl porslen canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?