- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hisardan misafirlik çkb takımımı 750tl ye aldım indirim yaptırdım bırazcık bide kampanya vardı florida modeli..birde gunluk olarak milano modelini aldım o da 500 e düştü..tencere takımım 300 cezve ve çaydanlıkta 100er tl kampanyaları takıp etmenı oneririm çunku çok düşüyor fiyatlar..
Kızlaaarr :)
Bunlar da benim arkadaşımın hediyesi tupperlarım :)
Eki Görüntüle 679180
Eki Görüntüle 679181
Eki Görüntüle 679182
çok güzelmiş ebiscim bunlarda benden
Eki Görüntüle 679263 Eki Görüntüle 679264
bayılıyorum böyle büyük kupalarda su, süt içmeye
Merhaba kızlarr maşallah çeyizlerinize güle güle kullanın.
Uygun bir zamanda bende eklicem inşallah.
Mutella hala indirim varmı english home da ?
Var tatlım 14 nisan sonuna kadar.
Mutfak setlerinde de var, alıp almama konusunda kararsız kaldım ama erken daha bana çünkü. İhtiyacın varsa bak bence. Acele et ama bitiyor hemen
Bakayım ozaman canımm mutfak önlükleri vs çok güzel oluyor onlar. Bulursam kapayım hemen. Sizin ne zamandı ki düğün ?
Bize daha çok
Normalde seneye düşünüyorduk ama sınavlara ağırlık vermek istediğim için 2015 mart nisan mayıs artık kısmet
Ben bugün de gidip yedek yastık falan alacağım sanırım, 2 yastık 6.45'e mi ne geliyor
Kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var
Misafir yemek takımlarımı almayı planlıyorum buaralar şimdiden karar vermeye çalışıyorum genelde beğendiklerim bernardo dan
Ama o kadar güzellerki seçim yapamıyorum
Sizlerden öneriler bekliyorum birde şimdiden kusuruma bakmayın düğünüme kadar yardımlarınızı esirgemeyin benden çünkü çok kararsız bir insanım
Eki Görüntüle 682304
Eki Görüntüle 682306
Eki Görüntüle 682308
Eki Görüntüle 682309
Eki Görüntüle 682310
Eki Görüntüle 682312
Eki Görüntüle 682313
Eki Görüntüle 682315
Daha eklemediklerim bile var napcam ben ya
Kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var
Misafir yemek takımlarımı almayı planlıyorum buaralar şimdiden karar vermeye çalışıyorum genelde beğendiklerim bernardo dan
Ama o kadar güzellerki seçim yapamıyorum
Sizlerden öneriler bekliyorum birde şimdiden kusuruma bakmayın düğünüme kadar yardımlarınızı esirgemeyin benden çünkü çok kararsız bir insanım
Eki Görüntüle 682304
Eki Görüntüle 682306
Eki Görüntüle 682308
Eki Görüntüle 682309
Eki Görüntüle 682310
Eki Görüntüle 682312
Eki Görüntüle 682313
Eki Görüntüle 682315
Daha eklemediklerim bile var napcam ben ya
İlk takımı beğendim bende. Yuvarlakmı düşünüyorsun peki?
Bernardoda çok güzel kare takımlarda var. Eklemediklerini de görmek lazım
Kare takımı bi tek ben sevemedim herhalde yaa
Bende çok beğeniyorum Neden sevmiyosun canımm çok zarif modelleri var gerçekten.
Kare takımı bi tek ben sevemedim herhalde yaa
Bilmiyorum çok kaba geliyor bana, geleneksel kafalıyım biraz herhalde Modası geçer diyorum Müstakbel sözlüm de sevmiyor kare takım, ondan herhalde. Ama güzel tasarımlar var gerçekten. Sizlerin sofrasında görürüz inşallah
Anladım canım zevk meselesi tabii Bizde yuvarlakları sizde görürüz artık ben onlarıda beğeniyorum gerçi.
Hani şu üçgen gibi olanlar var ya bir onları sevmiyorum çok sevimsiz geliyor bana
Gerçekten kötü ama onlar da, kendini aşmış gereksiz ve şık olmayan bi tasarım şahsi kanaatimce
Amiiin inşallah bi yuvam olsun da