iyi günlerde kullanirsini z insallah.
bu mor ve turkuaz sepetli havlulari nereden aldiniz yada bir markasi var mi cok begendim?
kızlaar böceğime kavuşmama son 2 gün var deli gibi heycanlıyım2 aydır hiç göremedim 3 gün kalacağım yanında aaaaaaa delircem heycandan sığamıyorum hiçbiryere
Babamın kaza durumunu biliyorsunuzdur. bi süre o yüzden giremedim, üstüne ben işten istifa ettimKısa süreli bi fuar işi vardı çalıştığım. bi süre de o yüzden giremedim. Orda da fuar çadırı çöktü, tehlike atlattım. Yaralananlar oldu falan. Okul da var malum. Üzerimizde dolaşan bişeyler var ama hayırlısı diyorum. Tek renk almayı düşünmedim çünkü evim yok da, mutfağım da yok haliyle Ne renk olur bilemediğim için. Bi de renk seviyorum ben. Keşke mor olsaydı. Mor-pembe-krem olurdu ama di mi?
Mutella yalnız, teşekkür ederim fikriniz için
Ya canım 2 tane az olmaz mı ama? 3 tane olsun diye kırmızıyı ekledim ben.
2 renk yapsam kaç tane almalıyım peki?
2 tane az geldi gözüme de. O zaman tek renk yapıp krem mi alsam?
Kafam karışık
Canım bende de o heyecan var, sevdicek geliyor cumartesi günü, bir gece kalacak, dönecek. Seni çok iyi anlıyorum :)
Canımcım baban nasıl şimdi?
2 tane az diyorsan, pembe ve kremden ikişer tane al, 4 tane olsun. Sen bunları ne için kullanmayı planlıyorsun?
Bugün tekrar ameliyat için test yaptırmaya gittiler.
Parmağı kopmuştu onu dikmişlerdi yerine. Doku oluşsun diye de karnının içine dikmişlerdi.
O parmağı kurtarmaya çalışıyorlar ama çok zahmetli oluyor, acı çekiyor tüm eli dikişli çünkü kolu sabit, yoruluyor.
İnşallah değer bu kadar çektiği çileye.
Rabbim kaza beladan korusun valla insan kaybedince, kaybeden birini görünce tüm uzuvlarımızın değerini anlıyor.
Sanırım pembe krem 4 tane alacağım dediğin gibi canım ya.
Böyle lüzumsuz bir mevzuyu bile olay haline getirip kendime dert ettiğim için kendimi tebrik ediyorum ayıca
Canım ben aslında tezgah üstü şekerleme, çikolata vs. koymak için düşünüyordum. Çok işlevsel değiller çünkü, baharat için falan sağlam değil o kadar kapakları. Bi de bi arkadaş yazmıştı, metalik gri olanını almış, yıkayınca paslanmış.
Aslında bunlar da metal ama dışında plastik bi kaplama var. Dekorasyon amaçlı düşündüm ben.
ahh sağol canımmmDoyamıyorum nevresimlere Daha var aslında beğendiğim bi kaç model napıcam bilemiyorum
Sağol canımmmmAmin inşallahhh tatlım Hepimiz aşkla mutlulukla sevdiceğimizle birlikte kullanalım inşallaaahhhh
Eki Görüntüle 664335 kızlar sizce nasıl bi model ?
Canım ben böyle sade modelleri çok beğeniyorum. Benim çeyizime aldığımda buna benziyor.
bu ay çatal bıçak kaşık seti sırası sıra ona geldide ben hep sadelikten yanayım çok desenli şeyler pek hoşuma gitmiyor :) Bunuda çok beğendim sade olması çok hoşuma gitti düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim sende bütün aldıklarını ağız tadıyla kullan inş. :)
Ne demek canım :) Hepimiz mutlulukla, aşkla kullanalım
yemek takımın nasıl canım ? :)
Yemek takımım da çok sade canım, bernardonun bridal modelini aldım. Sen aldın mı yemek takımını?
bende bend edoyamıyorum nevresimlere :)ablam haziranda evlendiği için aldığım tüm nevresimleri ona veriyorum sıfırdan eçyize başlıcam ,annem derdi bu kadar nevvresimi napcan kafaı mı yedin der hep birde havlulada takıntılıyım ben ya:)
modeller nasıl koysana görelim canım
tabi canım hemenValla nevresim üzerine yatıcam Dolabı açıyorum nevresim kutuları düşüyo Beğendiğim modelleri eklim belki fikir olur
Eki Görüntüle 664431 Eki Görüntüle 664435 Eki Görüntüle 664436 Eki Görüntüle 664443
şimdilik bunları çok beğendim ve almak istiyorum amaaaa amaaa çok fazla nevresimim var uuffffff
Eki Görüntüle 664335 kızlar sizce nasıl bi model ?
ayyyyy harikalar bunlar ya...markası ne bunların canım ya
1. sarev saten nevresim
2. özdilek ranforce nevresim
3. taç ranforce nevresim
4. cotton box ranforce nevresim
Almak istiyom ama yaaaa
Perimmmmmm çok güzeller valla çok kullanışlı görünüyorlar
Bende düşünüyorum bunlardan
Güzel günlerde kullanırsın inşallahhhh
iyi günlerde kullanirsini z insallah.
bu mor ve turkuaz sepetli havlulari nereden aldiniz yada bir markasi var mi cok begendim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?