• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 Gelinlerinin Çeyiz Hazırlığı...

Bugün aldığım küçük parçaları paylaşayım sizlerle gelinciklerrrr.. :16:

Günlük kahve fincan takımımız. :16:

Günlük çay bardaklarımız. (Benim aldığımda daha az desen var):16:

Kahvaltıda süper gideceğini düşündüğüm kulplu bardaklarımız.:16:

Yağlık ve sirkeliğimiz. :16:

Kahvaltı için aldığım dörtlü saklama kaplarımız. :16:
*Fotoğraflar alıntıdır..

*Fotoğraflar alıntıdır..

Simgem masallah canım ne güzel şeyler almışsın böyle baya hızlandın nazaar degmesin :32:

*Fotoğraflar alıntıdır..

Canımm benim güle güle mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16:
Ne kadar güzell şeyler almışsın öyle :nazar:
Günlük kahve fincanların çay bardakların çok şık gerçekten.
Kahvaltıda kullanacağın kulplu bardaklarınıza zaten :16: Kesinlikle ilerde almak istediğim bir model.
Kahvaltı saklama kaplarında çok tatlılar canım :16::16:

*Fotoğraflar alıntıdır..

Çok güzel hepsi simgem.Saklama kaplarından bende alıcaktım aynısından kapak renkleri çok hoşuma gitmişti.

*Fotoğraflar alıntıdır..

Simgeemmm güle güle kullan tatlım. Ben kahvaltılık saklama kaplarına bayıldım :)

Kızlar bunlar da benim misafirler için aldığım tek kişilik pike ve havlu takımları..
$havlu seti.webp

$havlu 2.webp

$tek pike.webp

Simgem masallah canım ne güzel şeyler almışsın böyle baya hızlandın nazaar degmesin :32:
Edacımm teşekkür ederim canımm, hastalık oldu valla almadan duramıyorum. :1:
Canımm benim güle güle mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16:
Ne kadar güzell şeyler almışsın öyle :nazar:
Günlük kahve fincanların çay bardakların çok şık gerçekten.
Kahvaltıda kullanacağın kulplu bardaklarınıza zaten :16: Kesinlikle ilerde almak istediğim bir model.
Kahvaltı saklama kaplarında çok tatlılar canım :16::16:
Gizemimm beğenmene çok sevindim canım benimm çok teşekkürler. :16:İnşallah hepimiz mutlu günlerde kullanalım aldıklarımızı. :16:

Çok güzel hepsi simgem.Saklama kaplarından bende alıcaktım aynısından kapak renkleri çok hoşuma gitmişti.
Kuzummm teşekkür ederimm beğenmene çok sevindimm :) Ben de renklerine vuruldumm:16:

Simgeemmm güle güle kullan tatlım. Ben kahvaltılık saklama kaplarına bayıldım :)

Teşekkür ederim canım benimm hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanalım, mutlulukla inşallah. :16:

Kızlar bunlar da benim misafirler için aldığım tek kişilik pike ve havlu takımları..
Ne kadar şıklar canım güzel günlerde kullanın inşallah.

Gizemimm beğenmene çok sevindim canım benimm çok teşekkürler. :16:İnşallah hepimiz mutlu günlerde kullanalım aldıklarımızı. :16:

Kuzummm teşekkür ederimm beğenmene çok sevindimm :) Ben de renklerine vuruldumm:16:

Teşekkür ederim canım benimm hepimiz aldıklarımızı güle güle kullanalım, mutlulukla inşallah. :16:

Amin canım bende renklerine vuruldum klasörümde özellikle kayıtlı almak istediğim olarak :)
Canımm o ördek sürahini sevsinler ne kadar tatlı :)
Baya Kolaylamaya başladın cnm sen ya Maşallah :nazar:

kızlarrrr maşallah diyorum hepinize ben bu aralar ara verdim çeyiz alışverişine amaa içim gidiyor :ssz: :ssz: :ssz:

kızlarrrr maşallah diyorum hepinize ben bu aralar ara verdim çeyiz alışverişine amaa içim gidiyor :ssz: :ssz: :ssz:

Olsun canım bende ara verdim bir iki ayda alabileceğimi sanmıyorum :)
Ama bizim kızlar Maşallah hepsine ne güzel şeyler alıyorlar diymi :nazar:

evet canım maşallah hepimize ama çok güzel oluyor sanki başkası da alsa kendi çeyizime bakar gibi sevgiyle bakıyorum :16::16:

ozaman kizlar bunlarda benden uzun zamandir begendigim english home 4 tane nevresim ve bunlarin 4 tane ikili yastik kiliflari toplam 184 tl

Ne kadar şıklar canım güzel günlerde kullanın inşallah.

Amin canım bende renklerine vuruldum klasörümde özellikle kayıtlı almak istediğim olarak :)
Canımm o ördek sürahini sevsinler ne kadar tatlı :)
Baya Kolaylamaya başladın cnm sen ya Maşallah :nazar:

Kuzumm teşekkür ederimm hepimizin çeyizlerine maşallah:nazar::16:
Bence de kuzumm sen de denk gelirsen al fiyatı da 4,45 baya uygun, en çok saklama kaplarına ihtiyacımız olucak zaten bence:))
Yok kuzumm ya daha kolaylayamadım valla, ama yavaş yavaş alıyorum bütün ıvız zıvırlar, küçük parçalar bitsin en sona en büyük parçalar kalsın onları da toplu alayım diye düşünüyorum, öğrenci olmasaydık ah ahh. :1: Allah kolaylıklar versin cümlemize canım benimm.:16:

ozaman kizlar bunlarda benden uzun zamandir begendigim english home 4 tane nevresim ve bunlarin 4 tane ikili yastik kiliflari toplam 184 tl

Güle güle kullan canımm, çok güzeller, English Home'un ürünleri süper zaten. :16:

Hepsi çok şık canım güle güle kullan inşallah :16:
perimm tesekkur ederim tatlim :16:
Güle güle kullan canımm, çok güzeller, English Home'un ürünleri süper zaten. :16:

simgecim sagol tatlim cokk tesekkur ederim bende hep begeniyordum almak simdi kismet oldu :16:

kizlar buda hepsiburadadan 50 tl lik hediye cekimle aldigim nevresim takimim kargo dahil 15 tl ye geldi ben cok begendim umarim sizde begenirsiniz :16:

perimm tesekkur ederim tatlim :16:

simgecim sagol tatlim cokk tesekkur ederim bende hep begeniyordum almak simdi kismet oldu :16:

kizlar buda hepsiburadadan 50 tl lik hediye cekimle aldigim nevresim takimim kargo dahil 15 tl ye geldi ben cok begendim umarim sizde begenirsiniz :16:

Ayy çok ciciymiş bu canımm ya:16: Modelini çok beğendim, sana da çok uyguna gelmiş ne güzel, güle güle mutlu günlerde kullanın inşallah canımm. :16::16:

Ördek sürahimiz. :16:

Simgem ya ne kadar güze bu sürahinizde :nazar::16:
Süper gidiyorsun nazar degmesin :16:

Olsun canım bende ara verdim bir iki ayda alabileceğimi sanmıyorum :)
Ama bizim kızlar Maşallah hepsine ne güzel şeyler alıyorlar diymi :nazar:

Kuzummm sen daha ne alacaksın sen elektrikli ev aletlerini bitiridin maşallah :nazar: hatırlatıyım :9: önce taksitler :32:

Back