- 1 Kasım 2014
- 202
- 119
- 38
anca gelebildin ne hasretmişşşşşş:)Ben kocisimi yolladim geldim kızlar buradayim artik :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anca gelebildin ne hasretmişşşşşş:)Ben kocisimi yolladim geldim kızlar buradayim artik :)
anladın sen onuuuu:)Aynen valla :)
Sende anladin bence :)anladın sen onuuuu:)
anlarım ben öp bakim beni yanaktan:) eşin yok artık benimle takılacan mecbur gelene kadarSende anladin bence :)
anlarım ben öp bakim beni yanaktan:) eşin yok artık benimle takılacan mecbur gelene kadar
Muck Muck öptüm kocaman :) tamam seninle takilcam :)
aferin sana benden de mucukkk artık gecici kocan benim:)Muck Muck öptüm kocaman :) tamam seninle takilcam :)
aferin sana benden de mucukkk artık gecici kocan benim:)
asıl ben seviyorum seni kalk bana bi kayfe koy gelin kızım:)Ayyy alem kadınsın valla :) seviyorum seni :)
asıl ben seviyorum seni kalk bana bi kayfe koy gelin kızım:)
Hahahyy olur gel hadi koydum kahveyi :)
gelecem kafamda sen merak etme senle daha mangal yapcaz bak ciddi diyorum şaka degil
bencedeeeee:) sen künefe yapmayı biliyorsundur daha ben öğrenemedim geldigm de künefe de isterim ayyy ne kadar masraflıyım yahuBiliyorum aklimda canim merak etme :) çok güzel olacak :)
bencedeeeee:) sen künefe yapmayı biliyorsundur daha ben öğrenemedim geldigm de künefe de isterim ayyy ne kadar masraflıyım yahu
bende öğrenecem hırs yaptım:)Valla eşimin yengeleri çokggüzel yapiyo o günekadar ööğrenir yaparim sana merak etme:)
fotoyuda kaldırdım kuzu seni dinlicem artıkbende öğrenecem hırs yaptım:)
tarif süperde yapacak kadınnn nerde ben beceremem o dedigini zor iş beni de götür beraber yiyek:)Aslında gördüğüm kadarıyla basit duruyor. Zaten künefe kadayifi ve peyniri hazir satiliyo tapsiye yay kadayifi üstüne peyniri serp tekrar kadayıf la üstünü kapat ocakta çevire çevire pişir sonra ters Cevir diğer taraf pissin pişince üstüne ilik serbet dök ohh miss gibi :) biliyormuşum kiz yapmaya yazarken anladim :) ayy hataya gideyim de yiyelim yaa :)