Evet aynen öyle canım benim yok demiyorum zaten her hafta dolu dolu geçiyor:)Öyle oldu valla :))
Bu ara senin durum da aynı ben gibi olmuş canım. Her hafta her hafta git gel bir yerlere yorucu oluyor evet.Yok kız bir saat falan farketmez, sürekli git gel yorar tabi bünyeyi.Neyse monoton bir hayatım var demezsin
Evet canım daha çok biz gidiyoruz.Onlar da geldi ama hiç kalmadılar daha.Kalmalarını teklif edicem bu sefer.Yok onlar geldi mi 3-4 kişi geliyor.Otobüsle zor olur onlara, kaynımın izin günü denk gelmesi lazım ki arabayla getirsin onları.Ama yarın diycem eşime iş çıkışı getirsin , pazar geri götürürüz artık.
Ahhh tatlım doktor kız mı dedi, MaşAllah bu sene kız senesi heralde ama açılışı erkek oldu :)
Anahtar olayına bende çok kızdım yaa, herkesin bir hayatı var artık hani ne bileyim benimde anahtarım dedemlerde ama asla girmezler evime, bizim ev yağmurdan su alıyor kontrol amaçlı verdik yağmur yağdığında baksınlar diye yine de gerek duymadık yani.. Birde sen yatarken girmiş eve, insan bi arar, kızım nerdesin ben eve bişey getiriyorum bırakacağım diye.. Allah sabır versin canım ama anahtarı kaybettin sizdekini alabilir miyim demen biraz daha mantıklı sanki, kilidi değiştirmek yerine o ağırlarına gidebilir
Amin canım İnşAllah, kesinlikle öyle olurdu, zaten duygusal alıngan bir insanım daha perişan olurdum:) Bu arada MaşAllah yolun yarısını geçmişsiniz:)Siz şu tempoyu atlatın Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım. Bence her şey de bir hayır vardır, ilk zaman hamile kalmış olsaydın, bu tempo sana daha zor gelirdi inan, evde yalnız kalıyorsun bir de , duygusallık falan, zor olurdu.Rabbim bilir en iyi zamanını
Öyle gerçekten mayısa girdik mi 6 ay bitiyor inşallah, şaka gibi :)Amin canım İnşAllah, kesinlikle öyle olurdu, zaten duygusal alıngan bir insanım daha perişan olurdum:) Bu arada MaşAllah yolun yarısını geçmişsiniz:)
Amin canım amin..Ama benim sana hala inanasım gelmiyor.Niyetine girdiğinde bile şaşırmıştım, hala da inanamıyorum. Birkaç sene bekleme potansiyeli vardı sanki sende. :))) Maşşallah diyeyim genç anne adayına. :)
Neyse bulursunuz inşallah bir çaresini.
Aynen öyle canım, sonuçta düşünülmesi lazım bunlar yeni evli, e çocuk da geliyor, ona göre özel vakit geçirmek isterler belki diye ama tek sıkıntımız bu olsun diyorum ki sıkıntıdan da sayılmaz hoş :)
Oyyy yavrum yaa 22 de anne, ne güzel. Kuzucuğun 18 deyken sen daha 40 olucaksın ne hoş :))
benı düşün birde, doğru tahmin etmişsin, normalde hemen cocuk istemiyodum ama çevremden etkılendım sanırım, eşiminde yaşı ilerliyordu, dedim bırak korunmayı tutku hayırlı zamanı ne zamansa olur zaten.
hanii illa olsun olsun diye takmadım, 2 ay sonra kaldı zaten.
nasipse ağustosta 22 oluyorum, genç annelerede imrenirdim hep.
hayırlı zamanı buymuş demekki.
Ahh canım benim sağlıklı olsunda...aynen teyzesii kız dedi
kuzen çocuklarıı olarak 11.kız nasipse benimki.
tabi kesin değil daha
mantıklı düşünen bir insan bunu yapmaz zaten canım, bu kadar içli dışlı olmak neyın nesı anlamadım.
ben kendı annemın bıle orayı burayı karıstırmasını sevmıyorum, ben nebıleyım eve gırıyolarsa nerelerı karıstırıyolar.
okulda sanmış benı kp o yuzden zıle bıle basmadan anahtarla girmeye çalışmış.
Allahtan biraz uğraştı açmaya, anahtarı bulduramamış, yoksa dalardı içeri.
neyse varmış herşeyde hayır, banada ders oldu. bundan sonra daha dikkatli olurum.
adetine kaç gun var canım, yokmu belirti melirti
ben burda okumuştum hanı ilişkiden sonra sağ tarafına yatılıyor diye.
dedim Rabbim bilir ama yinede deneyeyim.
ordamı hamıs kaldım bilmem ama bebişimde sağ tarafımda.
onu daha geç yaptım sanyorum ama yanılıyor olabilirim.
deniyor işte insan
Oyyy yavrum yaa 22 de anne, ne güzel. Kuzucuğun 18 deyken sen daha 40 olucaksın en hoş :))
Evet aynen öyle canım benim yok demiyorum zaten her hafta dolu dolu geçiyor:)
Güzel düşünmüşsün canım benim, her ne kadar misafirinde olsa evinde olmanın huzuru paha biçilemez:)
Canım benim neden kendini üzüyorsun ki ilk deneyişin değil mi? hem yarım kilocuk yapmışsın birşeycik olmaz ondan, bir dahakine biraz az kaynatırsın canımın içi öyle herşeye üzülme hevesin de kaçmasın...Kizlarr gecmisi birazdan okuyacagim...off aglamak istiyorum denemek icin yarim kilo cilek aldim dun ama cilekler minik.minik tat harika heh dedim guzel.olacak koyu olsun istiyodum.kaynat kaynat kaynat sonuc koyu renkli bir agdaaa.Cok mutsuzum cok..sinirden su koyup tekrar kaynattim oyle ki kavanozdan geri bosalmiyo kalip.gibi kara renkli cilekle alakasi yok gibi cokda yiyemedim gerci habire tadina baktim. Cok uzuldum yaa tummm hevesim kacti hic bir daha alipta yapasim yok almam.sanirim tekrar bilemiyorum basarisiz sonuclandi yani
Göbüşte zaten baya baya çıkmış ben burdayım artık diyordu :)Öyle gerçekten mayısa girdik mi 6 ay bitiyor inşallah, şaka gibi :)
Dur kuzum yaaa hemen öyle pes edilmez.Tarifi nerden aldın, şekerini fazla suyunu az katmış olabilirsin bir de harlı ateşte kaynadıysa birden agdalasmıştır belki.Çok anlamam ama fikir yürüttüm, nasıl yaptın ki?Kizlarr gecmisi birazdan okuyacagim...off aglamak istiyorum denemek icin yarim kilo cilek aldim dun ama cilekler minik.minik tat harika heh dedim guzel.olacak koyu olsun istiyodum.kaynat kaynat kaynat sonuc koyu renkli bir agdaaa.Cok mutsuzum cok..sinirden su koyup tekrar kaynattim oyle ki kavanozdan geri bosalmiyo kalip.gibi kara renkli cilekle alakasi yok gibi cokda yiyemedim gerci habire tadina baktim. Cok uzuldum yaa tummm hevesim kacti hic bir daha alipta yapasim yok almam.sanirim tekrar bilemiyorum basarisiz sonuclandi yani
Heheh bir cumartesim var diyorsun yani :) Havalar düzeliyor sanırım hafta sonu da ohhh yaaaEvet evet aynen.Bir de ben normalde yalnız kalmayı sevmem ama şu cumartesi sabahları eşimi işe uğurlayıp, sonra kafama göre kahvaltı yapıp işime gücüme bakmayı çok seviyorum yaa, büyük keyif benim için hele bir de hava güneşliyse :))
Ahh canım benim sağlıklı olsunda...
Anahtar üstünde olunca açılmıyor diye biliyorum kapı, sende üstünde bırak canım, ama sen evde yokken de girebilirler o zaman neyse sen evde yokken girsinler de evdeyken biraz ayıp olur yani
Canım 3 gün var ama sanmıyorum hayırlısı tabi Rabbim bilir..
Aaa onu hiç duymamıştım denemek lazım tabi..:) Bebişe giden her yol mübahtır :)
Kizlarr gecmisi birazdan okuyacagim...off aglamak istiyorum denemek icin yarim kilo cilek aldim dun ama cilekler minik.minik tat harika heh dedim guzel.olacak koyu olsun istiyodum.kaynat kaynat kaynat sonuc koyu renkli bir agdaaa.Cok mutsuzum cok..sinirden su koyup tekrar kaynattim oyle ki kavanozdan geri bosalmiyo kalip.gibi kara renkli cilekle alakasi yok gibi cokda yiyemedim gerci habire tadina baktim. Cok uzuldum yaa tummm hevesim kacti hic bir daha alipta yapasim yok almam.sanirim tekrar bilemiyorum basarisiz sonuclandi yani
Tamam canım kapatalım bu konuyu bencede :)aman yok evde yokken hıc gelmesinler, evım musaıt değil belkı, sonra adım piss geline çıkar.
ay neyse canım dusundukce sınır oluyorum .
hayırlısı canım, belki gelir bebiş bellimi olur
oy canıım
üzülme bakiiim, bir reçelimi beceremiycen sen, maşallah yaparsın sen.
şimdi olmazsa, bidahakine olur hiiç sıkma canını.
biliyorum insanın morali bozuluyor , denemek ıstemıyor birdaha ama vazgecmek yook
hem çilekler olmadı daha, çiçekteler daha.
hormonlu,hormonlu anca öyle olmuştur tabiii, çok erken daha reçel için
Kız olur muuu zaman ne çabuk geçiyor bak gör :)) Dün eşimle eve dönüş yolundayız, konuşuyoruz öyle borçtan harçtan.Onun araba değiştirme hevesi var çok.Ben de diyorum önce ev sonra araba, bu bizi idare eder.Neyse dedim bak şimdi bizim şuanki kredimiz Allah nasip ederse bebişimiz geldiğinde yarılanacak, sonra onun bir bucuk yaşını kutladıgımızda da bitecek inşallah.Sonra sanki yine kredi öder gibi her ay para koyarız kenara birikim yaparız.Evin peşinatını çıkarmış oluruz.Sonra on yıllık ev kredisine gireriz, daha az senesi fazla kasar çünkü.O sırada şartlara göre arabanı da değiştirirsin. :) Neyse dedim bak ev kredisi bittiğinde bizim minik kuzu kocaman kız olacak.En azından ev araba olur Allah ın izniyle bir daha büyük masraf olmaz kenara bu kuzu için para koyarız.E sonuçta liseye üniye gidicek, dershane okul masrafları olacak :) Demez mi e bu kız on yaşına geldiğinde tek mi olacak yaninasipsee öyle oluyoraman 9 ay geçmiştee, doğurmuşumda,, 18 yaşına gelmiştee
sağlık olsun Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı ömür nasip eder inşallah
Aynen öyle canım :)) Evet hava durumu güzel gösteriyor, hadi inşallah :)Heheh bir cumartesim var diyorsun yani :) Havalar düzeliyor sanırım hafta sonu da ohhh yaaa
Tatlım ne kadar güzel hayaller kuruyorsunuz Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir ömür versin bebişlerinizle İnşAllah..:) Yani 4 yaş aralıklı düşünüyorsunuz...?Kız olur muuu zaman ne çabuk geçiyor bak gör :)) Dün eşimle eve dönüş yolundayız, konuşuyoruz öyle borçtan harçtan.Onun araba değiştirme hevesi var çok.Ben de diyorum önce ev sonra araba, bu bizi idare eder.Neyse dedim bak şimdi bizim şuanki kredimiz Allah nasip ederse bebişimiz geldiğinde yarılanacak, sonra onun bir bucuk yaşını kutladıgımızda da bitecek inşallah.Sonra sanki yine kredi öder gibi her ay para koyarız kenara birikim yaparız.Evin peşinatını çıkarmış oluruz.Sonra on yıllık ev kredisine gireriz, daha az senesi fazla kasar çünkü.O sırada şartlara göre arabanı da değiştirirsin. :) Neyse dedim bak ev kredisi bittiğinde bizim minik kuzu kocaman kız olacak.En azından ev araba olur Allah ın izniyle bir daha büyük masraf olmaz kenara bu kuzu için para koyarız.E sonuçta liseye üniye gidicek, dershane okul masrafları olacak :) Demez mi e bu kız on yaşına geldiğinde tek mi olacak yaniYok canım olur mu o on yaşındayken yanında altı yaslarında bir kuzu daha olur inşallah. Vs vs :))) Bak dedim sana on yıllık kalkınma planını hazırladım.
Böyle hayaller kuruyoruz da bakalım dediğin gibi Rabbım sağlıkla ömür versin inşallah canımcım..
Kız olur muuu zaman ne çabuk geçiyor bak gör :)) Dün eşimle eve dönüş yolundayız, konuşuyoruz öyle borçtan harçtan.Onun araba değiştirme hevesi var çok.Ben de diyorum önce ev sonra araba, bu bizi idare eder.Neyse dedim bak şimdi bizim şuanki kredimiz Allah nasip ederse bebişimiz geldiğinde yarılanacak, sonra onun bir bucuk yaşını kutladıgımızda da bitecek inşallah.Sonra sanki yine kredi öder gibi her ay para koyarız kenara birikim yaparız.Evin peşinatını çıkarmış oluruz.Sonra on yıllık ev kredisine gireriz, daha az senesi fazla kasar çünkü.O sırada şartlara göre arabanı da değiştirirsin. :) Neyse dedim bak ev kredisi bittiğinde bizim minik kuzu kocaman kız olacak.En azından ev araba olur Allah ın izniyle bir daha büyük masraf olmaz kenara bu kuzu için para koyarız.E sonuçta liseye üniye gidicek, dershane okul masrafları olacak :) Demez mi e bu kız on yaşına geldiğinde tek mi olacak yaniYok canım olur mu o on yaşındayken yanında altı yaslarında bir kuzu daha olur inşallah. Vs vs :))) Bak dedim sana on yıllık kalkınma planını hazırladım.
Böyle hayaller kuruyoruz da bakalım dediğin gibi Rabbım sağlıkla ömür versin inşallah canımcım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?