2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Göbüşte zaten baya baya çıkmış ben burdayım artık diyordu :)
Ay evet şu göbüş belirgin olmaya başaldığından beri kilo takıntım kalmadı, artık söylenenlere alınmıyorum :)))

Tatlım ne kadar güzel hayaller kuruyorsunuz Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir ömür versin bebişlerinizle İnşAllah..:) Yani 4 yaş aralıklı düşünüyorsunuz...?

Amiiin canım amin hepimize inşallah. :) Üç olabilitesi de var ama dört daha ideal geliyor sanki.Yani benim düşüncem sonuçta kardeş olunca sevgi değil ama ilgi bölünüyor mecburen.Diyorum üç yaşında zaten fazlaca ilgiye ihtiyacı var yavrucagın hadi bir yaş daha büyüsün diyorum.Bakalım.Nasip.

İnşallah canım. :)
Aynen canım düzen tutturmak açısından ev olması çok güzel.Kira da bir masraf haliyle.Maşallah canım kendinizin olması cidden çok güzel, bir aşamayla ugrasmazsınız en azından. :)
Bakalım, evet hem tayin sebebiyle hem şuanki kredi.İşte düşüncemiz de şu kredi bitene kadar heralde bir şekilde tayin olayımız hallolmuş olur. Yani şuan bulundugumuz yerden istemem zaten.

Boşver canım benim hatta basküle çıkma bile :) Göbüşün zaten bebişinin büyüdüğünün bir göstergesi :)
Aminn inşAllah canım, benimde kardeşimle 4 yaş var aramda hiç sıkıntı olmadı, bana da 3 biraz kasar gibi geliyor :)
hatta eşim 6 diyor ama bakalım :)

Evet evet

Hı hı aynı şekilde, bizim de dört yaş var kardeşimle, çok ideal geliyor bana.Hmmm altı olunca cocugun biri okula başlamış olacak daha rahat ama işte biraz yaş farkı fazla mı olur ne :)

Evet evet

Hı hı aynı şekilde, bizim de dört yaş var kardeşimle, çok ideal geliyor bana.Hmmm altı olunca cocugun biri okula başlamış olacak daha rahat ama işte biraz yaş farkı fazla mı olur ne :)
Eşim, kaynım ve görümcem arasında 6'şar yaş var, hani yaşlandığımızda yanımızda birisi kalsın diyo :) Ama fark olarak sanki bana da biraz fazla gibi geldi de bilemiyorum ki biz kalabalık aile olmak istiyoruz en azından 3 tanecik olursa İnşAllah.. :)

Güzel haber kızlar kayınvalidemi taburcu etmişler eve geçiyormuş yoldaymışlar kaynımla, eşimde temizlik yapıyor ahh kıyamam ben onaaa :) Akşamda ben gideceğim aksilik çıkmazsa...

Güzel haber kızlar kayınvalidemi taburcu etmişler eve geçiyormuş yoldaymışlar kaynımla, eşimde temizlik yapıyor ahh kıyamam ben onaaa :) Akşamda ben gideceğim aksilik çıkmazsa...

çok şüküür
evde daha çabuk toparlar hem .
mutfak suprız olacaktı demi

Ladypurple canımcım senin salondaki halı kaç m², markası ve fiyatını öğrenebilir miyim? Mutfaktaki halımı değiştireceğim sanırım da

çok şüküür
evde daha çabuk toparlar hem .
mutfak suprız olacaktı demi
Ay İnşAllah canım bakım şart ona, aslında yanıma getirmek istedim ancak evde 2 çocuk daha var zaten 2 haftadır perişan oldular bu yüzden pek sıcak bakmadılar..
Aynen canım benim mutfaktan haberi yokk :) dün son 10 dk kalmıştı ziyaretin bitmesine, eşim hadi kalkalım artık dedi, kayınvalidem biraz daha durun ne olur diyo böyle gözlerimizin içine bakıyor o zaman bittim zaten ben Neyse ki iyi çok şükür

Oh hadi çok şükür canım.. Maşallah onlara da :))

Ladypurple canımcım senin salondaki halı kaç m², markası ve fiyatını öğrenebilir miyim? Mutfaktaki halımı değiştireceğim sanırım da

Hmmm royalden canım o , 4 metrekare olması lazım.Fiyatı da çok güzel onu hatırlamıyorum, ay 500 gibi birşey olabilir mi ki.Emin olamadım.Belki o konuda konuşmalarda fiyat soran varsa demiş olabilirim. bakayım öğleden sonra. Küçük müydü canım mutfak halın, ne sebeten değiştirmek istiyrosun?

Yaaa çok heyecanlı, ben bayılırım sürpriz yapmaya.Kadın nasıl sevinir şimdi yaa..

Hmm ben bitane beğendim de koyunlu markaydı 450 TL, ama şimdi düşündümde kaç metrekareydi bilmiyorum :) Ama genelde 4 oluyor, eskisi gibi kocaman 6 m² halılar kalmadı..
Canım bizim amerikan mutfak ya, eşimin bekarken kullandığı halısını kullanıyordum o da 1 senelik falanmış almamıştım nasılsa mutfakta diye ama, şimdi onu kayınvalidemlere vercem eski falan değil ama ihtiyaçları var, gerçi biraz bencillik yapıyor kendime yeni halı alıyorum ama ev zaten kerpiç yani ne bileyim bendeki halı da kaliteli kötü değil ancak uyumsuz :) Bende kendime yeni halı alayım onlara da diğerini vereyim diyorum, yanlış mı yaparım acaba?

Kuzum mesajimi gormemissin herhalde
Nasılsın fıstık :)

Evet kuzum öyle, zaman hızlı geçiyor gobus büyüyor her gün:)
Sen nasılsın tatlim, telefon donup duruyor geçmişi okuyamadim:)

Kusummm cinsiyet mi belli oldu yoksaaamm:)))

Oy senin minnak tosba büyümüş mu, ne tahminde bulundu tatlim..:))

Kusummm cinsiyet mi belli oldu yoksaaamm:)))

Oy senin minnak tosba büyümüş mu, ne tahminde bulundu tatlim..:))
Kuzum mesajimi gormemissin herhalde
Nasılsın fıstık :)

yazmışmıydın kuzuum, kaçırmışım sanırım

he yaa pazartesi ikili teste gittik, %90 kız dedii ama bilmem kii..
11+4 düm ozaman, bebeğin boyunu ölçtü ve test ıcın uygun dedi.,ben her zamankı gıbı haftaları karıştırıp erken gıtmıstım de
siz iyisiniz demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…