• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Göbüşte zaten baya baya çıkmış ben burdayım artık diyordu :)
Ay evet şu göbüş belirgin olmaya başaldığından beri kilo takıntım kalmadı, artık söylenenlere alınmıyorum :)))

Tatlım ne kadar güzel hayaller kuruyorsunuz Rabbim hayırlı sağlıklı güzel bir ömür versin bebişlerinizle İnşAllah..:) Yani 4 yaş aralıklı düşünüyorsunuz...?

Amiiin canım amin hepimize inşallah. :) Üç olabilitesi de var ama dört daha ideal geliyor sanki.Yani benim düşüncem sonuçta kardeş olunca sevgi değil ama ilgi bölünüyor mecburen.Diyorum üç yaşında zaten fazlaca ilgiye ihtiyacı var yavrucagın hadi bir yaş daha büyüsün diyorum.Bakalım.Nasip.

güzel düşünmüşsünüz canım aslında,yeterki sağlık olsun oralara gelelim hele..
evin kendinin olmaması biraz ilerde zorluk çıkarıyor işte, çok şükür bizim kendimizin.
inşallah güzel uygun bişi bulursunuz canım. grçi siz tayin yüzünden almamıştınız sanırım.
insan birazda işine yakın olsun istiyor .

halimize şükür hakkaten:nazar:

İnşallah canım. :)
Aynen canım düzen tutturmak açısından ev olması çok güzel.Kira da bir masraf haliyle.Maşallah canım kendinizin olması cidden çok güzel, bir aşamayla ugrasmazsınız en azından. :)
Bakalım, evet hem tayin sebebiyle hem şuanki kredi.İşte düşüncemiz de şu kredi bitene kadar heralde bir şekilde tayin olayımız hallolmuş olur. Yani şuan bulundugumuz yerden istemem zaten.

Ay evet şu göbüş belirgin olmaya başaldığından beri kilo takıntım kalmadı, artık söylenenlere alınmıyorum :)))

Amiiin canım amin hepimize inşallah. :) Üç olabilitesi de var ama dört daha ideal geliyor sanki.Yani benim düşüncem sonuçta kardeş olunca sevgi değil ama ilgi bölünüyor mecburen.Diyorum üç yaşında zaten fazlaca ilgiye ihtiyacı var yavrucagın hadi bir yaş daha büyüsün diyorum.Bakalım.Nasip.

İnşallah canım. :)
Aynen canım düzen tutturmak açısından ev olması çok güzel.Kira da bir masraf haliyle.Maşallah canım kendinizin olması cidden çok güzel, bir aşamayla ugrasmazsınız en azından. :)
Bakalım, evet hem tayin sebebiyle hem şuanki kredi.İşte düşüncemiz de şu kredi bitene kadar heralde bir şekilde tayin olayımız hallolmuş olur. Yani şuan bulundugumuz yerden istemem zaten.
Boşver canım benim hatta basküle çıkma bile :) Göbüşün zaten bebişinin büyüdüğünün bir göstergesi :)
Aminn inşAllah canım, benimde kardeşimle 4 yaş var aramda hiç sıkıntı olmadı, bana da 3 biraz kasar gibi geliyor :)
hatta eşim 6 diyor ama bakalım :)

Boşver canım benim hatta basküle çıkma bile :) Göbüşün zaten bebişinin büyüdüğünün bir göstergesi :)
Aminn inşAllah canım, benimde kardeşimle 4 yaş var aramda hiç sıkıntı olmadı, bana da 3 biraz kasar gibi geliyor :)
hatta eşim 6 diyor ama bakalım :)

Evet evet :KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

Hı hı aynı şekilde, bizim de dört yaş var kardeşimle, çok ideal geliyor bana.Hmmm altı olunca cocugun biri okula başlamış olacak daha rahat ama işte biraz yaş farkı fazla mı olur ne :)

Evet evet :KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

Hı hı aynı şekilde, bizim de dört yaş var kardeşimle, çok ideal geliyor bana.Hmmm altı olunca cocugun biri okula başlamış olacak daha rahat ama işte biraz yaş farkı fazla mı olur ne :)
Eşim, kaynım ve görümcem arasında 6'şar yaş var, hani yaşlandığımızda yanımızda birisi kalsın diyo :) Ama fark olarak sanki bana da biraz fazla gibi geldi de bilemiyorum ki biz kalabalık aile olmak istiyoruz en azından 3 tanecik olursa İnşAllah.. :)

Güzel haber kızlar kayınvalidemi taburcu etmişler eve geçiyormuş yoldaymışlar kaynımla, eşimde temizlik yapıyor ahh kıyamam ben onaaa :) Akşamda ben gideceğim aksilik çıkmazsa...

Güzel haber kızlar kayınvalidemi taburcu etmişler eve geçiyormuş yoldaymışlar kaynımla, eşimde temizlik yapıyor ahh kıyamam ben onaaa :) Akşamda ben gideceğim aksilik çıkmazsa...

çok şüküür:nazar::KK19:
evde daha çabuk toparlar hem .
mutfak suprız olacaktı demi :KK28:

Ladypurple Ladypurple canımcım senin salondaki halı kaç m², markası ve fiyatını öğrenebilir miyim? Mutfaktaki halımı değiştireceğim sanırım da

çok şüküür:nazar::KK19:
evde daha çabuk toparlar hem .
mutfak suprız olacaktı demi :KK28:
Ay İnşAllah canım bakım şart ona, aslında yanıma getirmek istedim ancak evde 2 çocuk daha var zaten 2 haftadır perişan oldular bu yüzden pek sıcak bakmadılar..
Aynen canım benim mutfaktan haberi yokk :) dün son 10 dk kalmıştı ziyaretin bitmesine, eşim hadi kalkalım artık dedi, kayınvalidem biraz daha durun ne olur diyo böyle gözlerimizin içine bakıyor o zaman bittim zaten ben :( Neyse ki iyi çok şükür

Oh hadi çok şükür canım.. Maşallah onlara da :))

Ladypurple Ladypurple canımcım senin salondaki halı kaç m², markası ve fiyatını öğrenebilir miyim? Mutfaktaki halımı değiştireceğim sanırım da

Hmmm royalden canım o , 4 metrekare olması lazım.Fiyatı da çok güzel onu hatırlamıyorum, ay 500 gibi birşey olabilir mi ki.Emin olamadım.Belki o konuda konuşmalarda fiyat soran varsa demiş olabilirim. bakayım öğleden sonra. Küçük müydü canım mutfak halın, ne sebeten değiştirmek istiyrosun?

Ay İnşAllah canım bakım şart ona, aslında yanıma getirmek istedim ancak evde 2 çocuk daha var zaten 2 haftadır perişan oldular bu yüzden pek sıcak bakmadılar..
Aynen canım benim mutfaktan haberi yokk :) dün son 10 dk kalmıştı ziyaretin bitmesine, eşim hadi kalkalım artık dedi, kayınvalidem biraz daha durun ne olur diyo böyle gözlerimizin içine bakıyor o zaman bittim zaten ben :KK43: Neyse ki iyi çok şükür

Yaaa çok heyecanlı, ben bayılırım sürpriz yapmaya.Kadın nasıl sevinir şimdi yaa..

Oh hadi çok şükür canım.. Maşallah onlara da :))

Hmmm royalden canım o , 4 metrekare olması lazım.Fiyatı da çok güzel onu hatırlamıyorum, ay 500 gibi birşey olabilir mi ki.Emin olamadım.Belki o konuda konuşmalarda fiyat soran varsa demiş olabilirim. bakayım öğleden sonra. Küçük müydü canım mutfak halın, ne sebeten değiştirmek istiyrosun?

Yaaa çok heyecanlı, ben bayılırım sürpriz yapmaya.Kadın nasıl sevinir şimdi yaa..
Hmm ben bitane beğendim de koyunlu markaydı 450 TL, ama şimdi düşündümde kaç metrekareydi bilmiyorum :) Ama genelde 4 oluyor, eskisi gibi kocaman 6 m² halılar kalmadı..
Canım bizim amerikan mutfak ya, eşimin bekarken kullandığı halısını kullanıyordum o da 1 senelik falanmış almamıştım nasılsa mutfakta diye ama, şimdi onu kayınvalidemlere vercem eski falan değil ama ihtiyaçları var, gerçi biraz bencillik yapıyor kendime yeni halı alıyorum ama ev zaten kerpiç yani ne bileyim bendeki halı da kaliteli kötü değil ancak uyumsuz :) Bende kendime yeni halı alayım onlara da diğerini vereyim diyorum, yanlış mı yaparım acaba?

günaydın güzelleriiiim:KK30:

deme yaa , okurken kızdım sonra annemler gelmiş yazınca bak ssevındiim :)
işte bazen eşlere hemen kızıyoruz halbuki ne tatlı şey onlar:KK53:

babacığınıda görmüşsün canım ne güzel,varmış herşeyde bir hayır :KK19:
önemli bişi yoktur inşallah sağlıkla ilgili.
kv deyede üzüldüm açıkçası hala girememiş ameliyata, ama olsun vardır bundada bir hayır. şimdi azıcık çevresine iş düşüyor sanırım, sürekli ameliyatı düşünür, 1 ay kaldı 2 ay kaldı falan..
Kuzum mesajimi gormemissin herhalde
Nasılsın fıstık :)

İyiyiz şükür canım yaa, çoğu haftasonu ordayız. :) İlk başlarda eşime yakınıyordum, bir hafta gitmeyelim beklenti oluyordu falan , bahsetmişimdir.Çok kafama takıyordum, biz de yeni evliyiz sonuçta bir haftasonumuzu evimizde geçirelim diye. Ama artık rahatım beklenti de duysalar diyorum inşallah. Dün ordaydık mesela, neyse kv dedi yarın gelirsin iş çıkışı kalırsınız haftasonu burda, ben de bakalım dedim nasip. :)) Ama gitmiycem bugün.Kadının bi art niyeti yok biliyorum , hep birlikte güzel vakit geçiyor, hoşuna gidiyor onun da ama ben de bir hafta sonu evimde durmak istiyorum. İşte hani davet ediyor iyi hoş da sürekli zaten gidiyoruz, yani ben gelecek olsam zaten çekinmem gelirim,Her gittiğimizde haftaya gelin yine deyince stres oluyorum.İşte bu sefer ben davet edicem onları yarın. En azından evimde olmuş olurum. :)
İki lafa döküldüm yalnız ben de hemen :))) Senin de dediğin gibi klavye elde rahat rahat iç döküyoruz. :))
İşte canım aslında işin özü hiiiç bir sorunum yok onlarla, gayet de rahatım kv lerde. Ama işte haftaiçi çalışıyoruz, evde vakit geçirdiğimiz yok.O yüzden insanın kendi evinde haftasonu keyfi bir başka oluyor.

Aneeem kuzuu şimdiden yorum yaptılar he.Hadi bakalım bir ayda geçsin belli eder iyice kendini minikkuş. :)) Ultrasonda elini, ayağını, parmaklarını görmek ne müthiş bir duygu demi kuzum.Ben çok etkileniyorum yaa :)) Düşünsene bir de kendini görünce neler hissedicez. Rabbim saglıkla sıhatle kavustursun inşallah bizlere..

Yalnız kuzum şu anahtar işine çok sinir oldum. Bence çok çok saçma.Hani tamam bulundurdun, ama anahtarı kaybedersin, Allah korusun mühim bir şey olur da sen evde olmazsın öyle kullanılır ama sen evde olsan da olmasan da normal zamanda evine girilmesi çok saçma.Hele ki senin o haline koydum kendimi.Mesela duştan çıktın bornozlasın adam pat diye giriyo içeri olur mu öyle şey yaa.İnsan kendi evinde de rahat edemiycek mi.Baştan hata olmuş canım vermeniz. Bence de kaybetmiş gibi yapıp almak gayet mantıklı. Kendi evine pat diye girmek olur mu öyle şey. Ben anne baba evine bile , anahtarla girecek olsam dahi zili çalmadan asla açmam kapıyı. Bana çok ters bir durum. Neyse halledersiniz inşallah canım..

Merhaba canımm. Çifteler e selamlar.Çok özledim orayı, ordaki çevremi, ah ah :/ Oraya ilk gittiğimde, ordan ayrılacağıma bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim.1 sene olacak ama hala arıyorum orayı.

Oy oy oy, heyecan dorukta.Ne güzel.. :)

Neeeee, kız sen 22 yaşında mıydıııııın? :))) Ay ben seni daha büyük biliyorum, 26-27 gibi :)) Maşallah 22 yasında çıtır hukuk mezunu hem de hee.. :)

İyiyiz canım iyiyiz çok şükür. :) Oyy çok az kaldı kuzucum yaa kuzucuğunun gelmesine :))

Hmmmm hadi bakalım geçmiş olsun fatmacığımm. Kendi anne babana da geçmiş olsun canım ama güzel sürpriz olmuş bence de :))
Evet kuzum öyle, zaman hızlı geçiyor gobus büyüyor her gün:)
Sen nasılsın tatlim, telefon donup duruyor geçmişi okuyamadim:)

he yaaa öyle dedi kuzum, 4d de baktı bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar değil ama nasipse bir dahaki gidişimizde belli eder iyice :nazar::KK46:
dediğin gibi çok farklı bişiymiş hakkaten, o büyüdükçe daha farklı oluyor herşey.
hayırlısıyla kucağımıza alsak:nazar:

anahtar işii öyle canım. keşke baştan vermeseydik, nebileyim ben böyle geleceklerini.
ben o sabah dediğin gibi duştan çıkmış olabilirdim, eşim hala işe gitmemiş olsaydı işimiz vardı belki vs. vsss.. ama düşüncesizlik işte:KK51:
ay bilmiyorum ne yapsa batıyor bana işte, iyice gerildim bugunlerde.
neyse hayırlısı Rabbim büyük.

maşallah senin kv deyle aranın iyi olmasına sevindim, o habire beklemelerinede ayrı sinir oluyorum, sanki bizim hiç özel hayatımız yok
Kusummm cinsiyet mi belli oldu yoksaaamm:)))

Oy senin minnak tosba büyümüş mu, ne tahminde bulundu tatlim..:))

Kusummm cinsiyet mi belli oldu yoksaaamm:)))

Oy senin minnak tosba büyümüş mu, ne tahminde bulundu tatlim..:))
Kuzum mesajimi gormemissin herhalde
Nasılsın fıstık :)

yazmışmıydın kuzuum, kaçırmışım sanırım:oops:

he yaa pazartesi ikili teste gittik, %90 kız dedii ama bilmem kii..:nazar::anneadayı:
11+4 düm ozaman, bebeğin boyunu ölçtü ve test ıcın uygun dedi.,ben her zamankı gıbı haftaları karıştırıp erken gıtmıstım de:KK16:
siz iyisiniz demi:KK19:

Back