İyiyiz şükür canım yaa, çoğu haftasonu ordayız. :) İlk başlarda eşime yakınıyordum, bir hafta gitmeyelim beklenti oluyordu falan , bahsetmişimdir.Çok kafama takıyordum, biz de yeni evliyiz sonuçta bir haftasonumuzu evimizde geçirelim diye. Ama artık rahatım beklenti de duysalar diyorum inşallah. Dün ordaydık mesela, neyse kv dedi yarın gelirsin iş çıkışı kalırsınız haftasonu burda, ben de bakalım dedim nasip. :)) Ama gitmiycem bugün.Kadının bi art niyeti yok biliyorum , hep birlikte güzel vakit geçiyor, hoşuna gidiyor onun da ama ben de bir hafta sonu evimde durmak istiyorum. İşte hani davet ediyor iyi hoş da sürekli zaten gidiyoruz, yani ben gelecek olsam zaten çekinmem gelirim,Her gittiğimizde haftaya gelin yine deyince stres oluyorum.İşte bu sefer ben davet edicem onları yarın. En azından evimde olmuş olurum. :)
İki lafa döküldüm yalnız ben de hemen :))) Senin de dediğin gibi klavye elde rahat rahat iç döküyoruz. :))
İşte canım aslında işin özü hiiiç bir sorunum yok onlarla, gayet de rahatım kv lerde. Ama işte haftaiçi çalışıyoruz, evde vakit geçirdiğimiz yok.O yüzden insanın kendi evinde haftasonu keyfi bir başka oluyor.
Aneeem kuzuu şimdiden yorum yaptılar he.Hadi bakalım bir ayda geçsin belli eder iyice kendini minikkuş. :)) Ultrasonda elini, ayağını, parmaklarını görmek ne müthiş bir duygu demi kuzum.Ben çok etkileniyorum yaa :)) Düşünsene bir de kendini görünce neler hissedicez. Rabbim saglıkla sıhatle kavustursun inşallah bizlere..
Yalnız kuzum şu anahtar işine çok sinir oldum. Bence çok çok saçma.Hani tamam bulundurdun, ama anahtarı kaybedersin, Allah korusun mühim bir şey olur da sen evde olmazsın öyle kullanılır ama sen evde olsan da olmasan da normal zamanda evine girilmesi çok saçma.Hele ki senin o haline koydum kendimi.Mesela duştan çıktın bornozlasın adam pat diye giriyo içeri olur mu öyle şey yaa.İnsan kendi evinde de rahat edemiycek mi.Baştan hata olmuş canım vermeniz. Bence de kaybetmiş gibi yapıp almak gayet mantıklı. Kendi evine pat diye girmek olur mu öyle şey. Ben anne baba evine bile , anahtarla girecek olsam dahi zili çalmadan asla açmam kapıyı. Bana çok ters bir durum. Neyse halledersiniz inşallah canım..
Merhaba canımm. Çifteler e selamlar.Çok özledim orayı, ordaki çevremi, ah ah :/ Oraya ilk gittiğimde, ordan ayrılacağıma bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim.1 sene olacak ama hala arıyorum orayı.
Oy oy oy, heyecan dorukta.Ne güzel.. :)
Neeeee, kız sen 22 yaşında mıydıııııın? :))) Ay ben seni daha büyük biliyorum, 26-27 gibi :)) Maşallah 22 yasında çıtır hukuk mezunu hem de hee.. :)
İyiyiz canım iyiyiz çok şükür. :) Oyy çok az kaldı kuzucum yaa kuzucuğunun gelmesine :))
Hmmmm hadi bakalım geçmiş olsun fatmacığımm. Kendi anne babana da geçmiş olsun canım ama güzel sürpriz olmuş bence de :))