Aminn :)oo baya uzunmus tabı ıllakı farklı tabı bızım kısaydı 1.5 dan 2 yıla dogru gıderken evlendıkcok sukur hıc zorluk cekmedım sankı hep evlı gıbıyım evlı dogmusum ben
bılmem kı olur musenden eminim guzel görümce oluuur
elde yıkadım canım, makinaya atmıyorum illa bir yerden kopuyolar sonra.
ama babet, sandalet gibileri ıslak birşeyle siliyorum, yoksa yıkayınca elde bile yıkasam kopuyolar, ne kadar ayakkabım gitti bu yuzdenn
oww her aksma mı oyle temızlık gunlerıne mı has baya bır gecmıs :) esın dagınık mı bılmıyorum ama gelıp gıderken topladıkca hıc dagılmıyor evBen baya zorlandım ilk zamanlar 2 de uyurdum ev toplu olmadan içime sinmezdi uyumak sonra tabi yorgun düşünce eve yetişemez oldum.şimdi herşey yolunda :) bahar temizligi yapıcaktım bu soğukta cam falan silemem donuyorum :)
bılmem kı olur muhadı kardesın gorumce yap benı gormek ıstıyorum nasıl olucam evlenemez tabı kucuk gercı bellıde olmaz ama cıddı bır gelın olsa fena olmaz hanı
hee elde canım anladım bende atsam mı demıstım
ben hıc atmadım canım spor harıc elımde sılıyorum hep
oww her aksma mı oyle temızlık gunlerıne mı has baya bır gecmıs :) esın dagınık mı bılmıyorum ama gelıp gıderken topladıkca hıc dagılmıyor evcalısmak ayrı tabı bırde eve gec gelıyorsan zor olur
1 haftaya ıyılesır ınsallah yaparsın o zamana
Buzzz gibi bi havayla gunaydinnn
Dugune son 9 gun insaAllah
oww her aksma mı oyle temızlık gunlerıne mı has baya bır gecmıs :) esın dagınık mı bılmıyorum ama gelıp gıderken topladıkca hıc dagılmıyor evcalısmak ayrı tabı bırde eve gec gelıyorsan zor olur
1 haftaya ıyılesır ınsallah yaparsın o zamana
oyleymıs valla ama bızımkıler gec evlenmıs babaanenm 22 mıs sanırım oyle demıstı annem 30 mu ne bende dıyodum kesın bu gec evlenırım bunlara bakarak ama 23 de evlendımbulur bulur genç daha o, eskiden 20 yaşında evde kaldı deniliyomuş
Erken gelıyormussun aslında planlı olmak onemlı canım suan bunu yapmıssın sanırım :)Nerdeyse hergün 1 yada 2 de uyuyordum 5 te işten geliyorum yemek yapana kadar 6 7 oluyor sonra yemek ye film izle derken zaman geçiyordu sonra eşim uyuyordu bende mutfağı topla çamaşır ütü derken geç oluyordu.
Erken gelıyormussun aslında planlı olmak onemlı canım suan bunu yapmıssın sanırım :)
bende ılk zamanlar mutfagı hemen yemekten sonra toplamıyordum ısım kalıyordu sımdı yemekten kalkar kalmaz tezgah toplanıyo o zaman uzengec olmuyo ınsan :)
aynen camasırlarıda once atarsan sen yemek sofra hazırlarken onlarda bıtmıs olur :)Evet artık yemek yaparken çıkan bulaşıkları yıkıyorum yemekten sonrada makineye tabaklar bitti :)
aynen camasırlarıda once atarsan sen yemek sofra hazırlarken onlarda bıtmıs olur :)
Aynen eve gidince makineyi çalıştırıp kuruyanları kaldırmam lazım dünden yemegim var :)
Kız gelın hanımmm sen bu saatte gunaydın mı dıyon aksam oldu uyuyomuydun yoksa
masallah hıc bısey kalmamıs hayırlısıyla kınaya kac gun ?
oyleymıs valla ama bızımkıler gec evlenmıs babaanenm 22 mıs sanırım oyle demıstı annem 30 mu ne bende dıyodum kesın bu gec evlenırım bunlara bakarak ama 23 de evlendımtabı babaannemın zamanında 22 gecmıs
Herşey istediğin gibi geçer inş canım
Oglen 1 de uyaniyorumcalismiyorum ya su an uyku duzenim yok sabah yatip oglen kalkiyorum
Kınaya da 8 gun canım bir de gelin hamamı yapacagız ona da 7 gün
ohhh ısın yokmu kız 1 hafta kalmıs saygercı uyu uyu kınaya 1 gece kala uykular kacar bence benım oyle olmustu en aızndan sabah yatıyom yazmısın sımdı dıkkat ettım sabaha kadar napıyon
Masallah masallah hersey gonlune gore olsun ınsallah eksık vs bırseyın kaldı mı
Vaayy..Ufak tefek eksiklikler var sanirim canim
Sabaha kadar dizi film izliyorum oyun oynuyorum bekarligin son gunlerinin tadini cikariyorum canim
Nisan oncesi uyku tutmuyordu beni ama simdi niyeyse cok rahatim
Tek korkum ya evlenemezsek korkusu bizim iki aile arasi cok problemli yaa her an bir sey cikacak diye korkuyorum
Tabii :)) korkma canim ne problemi cikacak :)Ufak tefek eksiklikler var sanirim canim
Sabaha kadar dizi film izliyorum oyun oynuyorum bekarligin son gunlerinin tadini cikariyorum canim
Nisan oncesi uyku tutmuyordu beni ama simdi niyeyse cok rahatim
Tek korkum ya evlenemezsek korkusu bizim iki aile arasi cok problemli yaa her an bir sey cikacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?