• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

oh ıyıymıs yemegın hazır olması bugun bol dınlenme :)

Evet tv de bişey yok bu
InsaAllah sagol canim tanisalim haydi yeni gelmissin hosgeldin :KK66:
22 yasimdayim hukuk mezunuyum calismaya baslamadim dugunden sonra baslayacagim avukat olacagim Allah izin verirse

Nisanlim da 24 yasinda isletme mezunu kendi isini yapiyor web yazilim grafik tasarim

6 yıl 2 bucuk aydır beraberiz dugune de az kaldı nasipse :)

Bende Eskişehirden canım ben un fabrikasında laboratım eşimde ziraat müh. Bizde 8 yıllık sevgilik döneminden sonra evlendik mutluyuz :) İlk zamanlar topige takılıyordum ama işler yogun oldukca bakamadım.Evlendikten sonra 1-2 hafta evde ol çok iyi oluyor bizde ceyiz serme oldu toplamak 2 günümü almıştı gereksiz adetlerde var ama kimse kırılmasın diye ses çıkaramıyosun.

Vaayy..
kız çok az kalmış , zaman dediğin ne çabuk geçiyor:))
Merak etme bir problem çıkmaz, çıksa bile sizi bağlamaz, azcicik kaldı çünkü, çıkar son günlerin tadını ama bence gezerek çıkar pc başında degİl kız :))

canım bi ara baya gezdim şimdi de pc başındayım bekarken yapabileceğim her şeyi sırayla yaptım yani :KK45::KK45:
inşaAllah bi tatsızlık olmaz son günlerde de ağzımızın tadı bozulmaz canımm

Tabii :)) korkma canim ne problemi cikacak :)

bizim aileler ateşle barut gibi canım bir araya gelince mutlaka kötü bir şey oluyor hiçbir şekilde anlaşamıyoruz :KK45:
ben de nişanlımın ailesiyle ateş barut gibiyim anlaşamıyoruz dünyalarımız çok farklı :KK45:
o yüzden korkuyorum son günlerde bir tatsızlık çıkmaz inşaAllah:KK51:

Evet tv de bişey yok bu

Bende Eskişehirden canım ben un fabrikasında laboratım eşimde ziraat müh. Bizde 8 yıllık sevgilik döneminden sonra evlendik mutluyuz :) İlk zamanlar topige takılıyordum ama işler yogun oldukca bakamadım.Evlendikten sonra 1-2 hafta evde ol çok iyi oluyor bizde ceyiz serme oldu toplamak 2 günümü almıştı gereksiz adetlerde var ama kimse kırılmasın diye ses çıkaramıyosun.

8 yıldan sonra evlendiniz haa maşallah Rabbim ayırmasın hiç :nazar::nazar:
sanırım 24 ya da 25 yaşındasın :)

8 yıldan sonra evlendiniz haa maşallah Rabbim ayırmasın hiç :nazar::nazar:
sanırım 24 ya da 25 yaşındasın :)

Evet ocakta 25 e girdim. Seninde aileler arasında problem var sanırım.benimde öyle olmuştu ama fazla üstünde durma zamanla düzeliyor herşey.dügünde bol bol eglen :)

caniiim oy minnaktan firsat kalirmi hiic :)
nasilsiniz iyisiniz demi :)
oglusun.buyumustur azcik, dogumla 1 ay sonranin farki cok oluyor, ele geliyolar azcik :)

canimciim almislar kv deni ameliyata, insallah iyi gecmistir. insallah cabucak toparlar ve esine kavusursuun :)
zor canim evet, kac gun oldu, dedigin gibi gelebilirdi esin,bugun okuyunca bende kendimce kizdim. ama erkekler malesef bizim kadr ince dusunmuyolar.
kizlarinda dedigi gibi sen gittin ya haftasonu gerek duymuyodur simdi gelmeye..

Ladypurple Ladypurple canim alintilamamisim senii, gec oldu ama yazayim fikrimi.
bosverr, dedigim gibi kadinlar malesef cok cokkkk ince fikirliyiz.
simdide hamislikte herseyi daha yanlis anliyoruz.
ama tabikideee kndimize gore hakli yanlarimiz vaar :)
Merhaba canım, doktorlar alamamışlar sadece setnt takılmış o taşı küçültecekmiş sıkıştıracakmış 3 ay sonra yapacakmış ameliyatı tekrardan.. Bugün taburcu etmesini bekliyoruz bakalım. Dünde yanına gittim iyi görünüyordu ama çok zayıflamıştı.. Hayırlısı olsun..
Canım işte kızmakla olmuyor ne yapalım...
Çarşamba günü akşam beni aradı, yanıma gelir misin diye, akşam 10'da araba vardı bende yok gelmeyim falan dedim, sen neden gelmiyorsun dedim, hem dedemlere yardım etcem falan dedim yok sen gel, perşembe de Ankara'ya annemin yanına götürürüm seni dedi.. Ama özledim falan da demiyor bende iyice sinir oldumm... Dedemde bir yandan gece gece nasıl seni yanına çağırıyor hiç beklemezdin ondan böyle birşey gelsin kendisi götürsün diyo.. Bende ağladım falan annemi aradım, meğer annemler ankaraya gelmişler, eşime söylemişler işte fatmayı getirsen olur mu diye, Süpriz yapcaklarmış bana... Annemde beni ağlarken duyunca dayanamadı, kızım biz ankaradayız eşin o yüzden çağırıyo seni dedi..Ayy ben heyecanla nasıl banyoya girdim kıyafetlerimi hazırladım kuzenim beni almaya geldi falan hiç anlamadım sevinçten.. :) 5 aydır babacığımı görmüyordum onu da gördüm.. Sağlık problemleri nedeniyle gelmişler, ben üzülmeyim diye de söylememişler ayyy nasıl sevindim anlatamam.. Ahh kocacım bazen böyle düşünceli oluyor işte :)

kuzum benımde durum aynıydı akılsızdı telefonum :) hep ıstıyordum ama vazgecıyordum telefonum en sonunda yeter artık @MutluBulut_ benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem dedı ve bozuldu 4 gun telefonsuz kalınca aldık :) ınsallah ıstıyorsan sende alırsın yakın zamanda

ohh ohh canım ne guzel dınlenırsın yıne mınık napıyo :)

Kuzum bende cagıracaktım annesı ablası abısı vs ama kesın gelmezler dedım vaazgectım bas basa olduk..haklı cıktım benım dogum gunumde esım hepsını aramıs sadece kv kp gelmıs :) ben cagırsamda durum aynı olacaktı ne bıleyım kalabalık dogum gunu guzel olur :) hee tabı ama sen planı basbasa yapıp onlar cıkıp gelınce olmuyor halıyle sorun orada baslıyor :) esın mutlu oldu mu barı

oyyyy :) en azından soruyu anlamıslar barı :)

Gunaydın canım..
Amin canım senın ve kızlar sızınde kandılınız mubarek olsun :)
Heheh benimkisi de beni terk etmek üzere ama ben terk edemiyorum maalesef:( Şuan seçimde çalıştığım için ayrı bir gelirimde olacak ona alırım heralde :)

günaydın güzelleriiiim:KK30:

Merhaba canım, doktorlar alamamışlar sadece setnt takılmış o taşı küçültecekmiş sıkıştıracakmış 3 ay sonra yapacakmış ameliyatı tekrardan.. Bugün taburcu etmesini bekliyoruz bakalım. Dünde yanına gittim iyi görünüyordu ama çok zayıflamıştı.. Hayırlısı olsun..
Çarşamba günü akşam beni aradı, yanıma gelir misin diye, akşam 10'da araba vardı bende yok gelmeyim falan dedim, sen neden gelmiyorsun dedim, hem dedemlere yardım etcem falan dedim yok sen gel, perşembe de Ankara'ya annemin yanına götürürüm seni dedi.. Ama özledim falan da demiyor bende iyice sinir oldumm... Dedemde bir yandan gece gece nasıl seni yanına çağırıyor hiç beklemezdin ondan böyle birşey gelsin kendisi götürsün diyo.. Bende ağladım falan annemi aradım, meğer annemler ankaraya gelmişler, eşime söylemişler işte fatmayı getirsen olur mu diye, Süpriz yapcaklarmış bana... Annemde beni ağlarken duyunca dayanamadı, kızım biz ankaradayız eşin o yüzden çağırıyo seni dedi..Ayy ben heyecanla nasıl banyoya girdim kıyafetlerimi hazırladım kuzenim beni almaya geldi falan hiç anlamadım sevinçten.. :) 5 aydır babacığımı görmüyordum onu da gördüm.. Sağlık problemleri nedeniyle gelmişler, ben üzülmeyim diye de söylememişler ayyy nasıl sevindim anlatamam.. Ahh kocacım bazen böyle düşünceli oluyor işte :)

deme yaa , okurken kızdım sonra annemler gelmiş yazınca bak ssevındiim :)
işte bazen eşlere hemen kızıyoruz halbuki ne tatlı şey onlar:KK53:

babacığınıda görmüşsün canım ne güzel,varmış herşeyde bir hayır :KK19:
önemli bişi yoktur inşallah sağlıkla ilgili.
kv deyede üzüldüm açıkçası hala girememiş ameliyata, ama olsun vardır bundada bir hayır. şimdi azıcık çevresine iş düşüyor sanırım, sürekli ameliyatı düşünür, 1 ay kaldı 2 ay kaldı falan..

günaydın güzelleriiiim:KK30:

deme yaa , okurken kızdım sonra annemler gelmiş yazınca bak ssevındiim :)
işte bazen eşlere hemen kızıyoruz halbuki ne tatlı şey onlar:KK53:

babacığınıda görmüşsün canım ne güzel,varmış herşeyde bir hayır :KK19:
önemli bişi yoktur inşallah sağlıkla ilgili.
kv deyede üzüldüm açıkçası hala girememiş ameliyata, ama olsun vardır bundada bir hayır. şimdi azıcık çevresine iş düşüyor sanırım, sürekli ameliyatı düşünür, 1 ay kaldı 2 ay kaldı falan..
Evet bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz maalesef:(
Ahh babacım yaa yaşlanmış iyice, ama çok tatlı olmuş nasıl desem önceden çok asık suratlı despot bir insandı, şimdi ton ton dedelere benzemiş çok tatlı olmuş konuşması hareketleri falan :)
Eşimde baban tam dede olacak kıvama gelmiş diyor:KK48: O da kendine pay çıkarıyor işte:)
Babamlar küçük bir şehirde yaşıyorlar doktor olarak pek güvenilir kimse yok o yüzden Ankara'ya gelmeyi tercih etmişler, şimdi kayınvalidem hasta ya o yüzden birde buna üzülmeyelim diye söylememiş işte ahh babacım benim yaaa..:)
Evet kayınvalidemin son taşını da alsalardı iyi olurdu ama alamamışlar işte, bakalım hayırlısıyla belki kendiliğinden düşürür...

kv ıyı gezıyorsun sanırım sevındıgıne gore :) bız bı kere kalmıstık ılk zamanlar uzuluyorlar dıye bı daha kalmadık rahat olmadı :) aaa göster tabı cozulur ıns :) bnde eskıden esımın telden gırıyordum bana tel alınca hemen kaldırdı ınstagramı :)
İyiyiz şükür canım yaa, çoğu haftasonu ordayız. :) İlk başlarda eşime yakınıyordum, bir hafta gitmeyelim beklenti oluyordu falan , bahsetmişimdir.Çok kafama takıyordum, biz de yeni evliyiz sonuçta bir haftasonumuzu evimizde geçirelim diye. Ama artık rahatım beklenti de duysalar diyorum inşallah. Dün ordaydık mesela, neyse kv dedi yarın gelirsin iş çıkışı kalırsınız haftasonu burda, ben de bakalım dedim nasip. :)) Ama gitmiycem bugün.Kadının bi art niyeti yok biliyorum , hep birlikte güzel vakit geçiyor, hoşuna gidiyor onun da ama ben de bir hafta sonu evimde durmak istiyorum. İşte hani davet ediyor iyi hoş da sürekli zaten gidiyoruz, yani ben gelecek olsam zaten çekinmem gelirim,Her gittiğimizde haftaya gelin yine deyince stres oluyorum.İşte bu sefer ben davet edicem onları yarın. En azından evimde olmuş olurum. :)
İki lafa döküldüm yalnız ben de hemen :))) Senin de dediğin gibi klavye elde rahat rahat iç döküyoruz. :))
İşte canım aslında işin özü hiiiç bir sorunum yok onlarla, gayet de rahatım kv lerde. Ama işte haftaiçi çalışıyoruz, evde vakit geçirdiğimiz yok.O yüzden insanın kendi evinde haftasonu keyfi bir başka oluyor.

buna şükür canım minik büyüyo çok şükür. pazartesi gittiğimde %90 kız dedi, çok tatlıydı edam ya maşallah, kıpır kıpır, el ayak parmaklarını tek tek saydırdı miniğim.

doğum gununee gelınce evet bende severim kalabalık kutlamaları ama nebileyim her özel günde, ve her normal günde hep beraberiz zaten.
bariii diyorum 1 kerecik gelecekler korkusu olmadan bişi yapayım ama yok işte.
evimizin anahtarda var onlarda, başka söze gerek varmı:KK43:
daha neleer neleer, halbuki ben rahatca yaşamak istiyodum, anne evimde yeterınce bişileri gizleyerek yaşadım.
ev benim, koca benim, sabah erken çıkıyoruz, belki dağınık bırakmak istiyorum heryeri. belki çamaşırlarım ortada kalmış düşünen yok.
eşim mutlu oldumu, oldu gibi. beni üzdüğü için o da üzüldü.
neyse, böyle işte, halime şükür neler çekenler var:KK51:

Aneeem kuzuu şimdiden yorum yaptılar he.Hadi bakalım bir ayda geçsin belli eder iyice kendini minikkuş. :)) Ultrasonda elini, ayağını, parmaklarını görmek ne müthiş bir duygu demi kuzum.Ben çok etkileniyorum yaa :)) Düşünsene bir de kendini görünce neler hissedicez. Rabbim saglıkla sıhatle kavustursun inşallah bizlere..

Yalnız kuzum şu anahtar işine çok sinir oldum. Bence çok çok saçma.Hani tamam bulundurdun, ama anahtarı kaybedersin, Allah korusun mühim bir şey olur da sen evde olmazsın öyle kullanılır ama sen evde olsan da olmasan da normal zamanda evine girilmesi çok saçma.Hele ki senin o haline koydum kendimi.Mesela duştan çıktın bornozlasın adam pat diye giriyo içeri olur mu öyle şey yaa.İnsan kendi evinde de rahat edemiycek mi.Baştan hata olmuş canım vermeniz. Bence de kaybetmiş gibi yapıp almak gayet mantıklı. Kendi evine pat diye girmek olur mu öyle şey. Ben anne baba evine bile , anahtarla girecek olsam dahi zili çalmadan asla açmam kapıyı. Bana çok ters bir durum. Neyse halledersiniz inşallah canım..

burda ufak ufak kar atıştırıyo :)

Merhaba canımm. Çifteler e selamlar.Çok özledim orayı, ordaki çevremi, ah ah :/ Oraya ilk gittiğimde, ordan ayrılacağıma bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim.1 sene olacak ama hala arıyorum orayı.

Buzzz gibi bi havayla gunaydinnn
Dugune son 9 gun insaAllah:KK45:

Oy oy oy, heyecan dorukta.Ne güzel.. :)
InsaAllah sagol canim tanisalim haydi yeni gelmissin hosgeldin :KK66:
22 yasimdayim hukuk mezunuyum calismaya baslamadim dugunden sonra baslayacagim avukat olacagim Allah izin verirse

Nisanlim da 24 yasinda isletme mezunu kendi isini yapiyor web yazilim grafik tasarim

6 yıl 2 bucuk aydır beraberiz dugune de az kaldı nasipse :)

Neeeee, kız sen 22 yaşında mıydıııııın? :))) Ay ben seni daha büyük biliyorum, 26-27 gibi :)) Maşallah 22 yasında çıtır hukuk mezunu hem de hee.. :)

Kuzuların geçmiş epey birikmiş..
herkescik iyidir umuyorum...
:)
Ben iyiyim şükür Canlarim benim:)

İyiyiz canım iyiyiz çok şükür. :) Oyy çok az kaldı kuzucum yaa kuzucuğunun gelmesine :))

Hmmmm hadi bakalım geçmiş olsun fatmacığımm. Kendi anne babana da geçmiş olsun canım ama güzel sürpriz olmuş bence de :))

İyiyiz şükür canım yaa, çoğu haftasonu ordayız. :) İlk başlarda eşime yakınıyordum, bir hafta gitmeyelim beklenti oluyordu falan , bahsetmişimdir.Çok kafama takıyordum, biz de yeni evliyiz sonuçta bir haftasonumuzu evimizde geçirelim diye. Ama artık rahatım beklenti de duysalar diyorum inşallah. Dün ordaydık mesela, neyse kv dedi yarın gelirsin iş çıkışı kalırsınız haftasonu burda, ben de bakalım dedim nasip. :)) Ama gitmiycem bugün.Kadının bi art niyeti yok biliyorum , hep birlikte güzel vakit geçiyor, hoşuna gidiyor onun da ama ben de bir hafta sonu evimde durmak istiyorum. İşte hani davet ediyor iyi hoş da sürekli zaten gidiyoruz, yani ben gelecek olsam zaten çekinmem gelirim,Her gittiğimizde haftaya gelin yine deyince stres oluyorum.İşte bu sefer ben davet edicem onları yarın. En azından evimde olmuş olurum. :)
İki lafa döküldüm yalnız ben de hemen :))) Senin de dediğin gibi klavye elde rahat rahat iç döküyoruz. :))
İşte canım aslında işin özü hiiiç bir sorunum yok onlarla, gayet de rahatım kv lerde. Ama işte haftaiçi çalışıyoruz, evde vakit geçirdiğimiz yok.O yüzden insanın kendi evinde haftasonu keyfi bir başka oluyor.

Aneeem kuzuu şimdiden yorum yaptılar he.Hadi bakalım bir ayda geçsin belli eder iyice kendini minikkuş. :)) Ultrasonda elini, ayağını, parmaklarını görmek ne müthiş bir duygu demi kuzum.Ben çok etkileniyorum yaa :)) Düşünsene bir de kendini görünce neler hissedicez. Rabbim saglıkla sıhatle kavustursun inşallah bizlere..

Yalnız kuzum şu anahtar işine çok sinir oldum. Bence çok çok saçma.Hani tamam bulundurdun, ama anahtarı kaybedersin, Allah korusun mühim bir şey olur da sen evde olmazsın öyle kullanılır ama sen evde olsan da olmasan da normal zamanda evine girilmesi çok saçma.Hele ki senin o haline koydum kendimi.Mesela duştan çıktın bornozlasın adam pat diye giriyo içeri olur mu öyle şey yaa.İnsan kendi evinde de rahat edemiycek mi.Baştan hata olmuş canım vermeniz. Bence de kaybetmiş gibi yapıp almak gayet mantıklı. Kendi evine pat diye girmek olur mu öyle şey. Ben anne baba evine bile , anahtarla girecek olsam dahi zili çalmadan asla açmam kapıyı. Bana çok ters bir durum. Neyse halledersiniz inşallah canım..

Merhaba canımm. Çifteler e selamlar.Çok özledim orayı, ordaki çevremi, ah ah :/ Oraya ilk gittiğimde, ordan ayrılacağıma bu kadar üzüleceğimi düşünmezdim.1 sene olacak ama hala arıyorum orayı.

Oy oy oy, heyecan dorukta.Ne güzel.. :)

Neeeee, kız sen 22 yaşında mıydıııııın? :))) Ay ben seni daha büyük biliyorum, 26-27 gibi :)) Maşallah 22 yasında çıtır hukuk mezunu hem de hee.. :)

İyiyiz canım iyiyiz çok şükür. :) Oyy çok az kaldı kuzucum yaa kuzucuğunun gelmesine :))

Hmmmm hadi bakalım geçmiş olsun fatmacığımm. Kendi anne babana da geçmiş olsun canım ama güzel sürpriz olmuş bence de :))
Ayy kız sende benim gibi sabah sabah dökülmüşsün iyice.. O konuda çok haklısın insan kendi evinde de biraz zaman geçirmek istiyor özellikle hafta sonları.. Ben kaç gündür uyku uyuyamıyorum falan hatta bu akşam geri gitcem :) Otobüsle git gel valla 1 saatlik yol olsa bile perişan oldum :)
Ama çağırmayı güzel düşünmüşsün, sanırım pek sık gelmiyorlar size, daha çok bizim gibi siz gidiyorsunuz?
Evet güzel süpriz oldu bana canım, çok teşekkür ederim:)

he yaaa öyle dedi kuzum, 4d de baktı bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar değil ama nasipse bir dahaki gidişimizde belli eder iyice :nazar::KK46:
dediğin gibi çok farklı bişiymiş hakkaten, o büyüdükçe daha farklı oluyor herşey.
hayırlısıyla kucağımıza alsak:nazar:

anahtar işii öyle canım. keşke baştan vermeseydik, nebileyim ben böyle geleceklerini.
ben o sabah dediğin gibi duştan çıkmış olabilirdim, eşim hala işe gitmemiş olsaydı işimiz vardı belki vs. vsss.. ama düşüncesizlik işte:KK51:
ay bilmiyorum ne yapsa batıyor bana işte, iyice gerildim bugunlerde.
neyse hayırlısı Rabbim büyük.

maşallah senin kv deyle aranın iyi olmasına sevindim, o habire beklemelerinede ayrı sinir oluyorum, sanki bizim hiç özel hayatımız yok

Evet bazen sinirlerimize hakim olamıyoruz maalesef:KK43:
Ahh babacım yaa yaşlanmış iyice, ama çok tatlı olmuş nasıl desem önceden çok asık suratlı despot bir insandı, şimdi ton ton dedelere benzemiş çok tatlı olmuş konuşması hareketleri falan :)
Eşimde baban tam dede olacak kıvama gelmiş diyor:KK48: O da kendine pay çıkarıyor işte:)
Babamlar küçük bir şehirde yaşıyorlar doktor olarak pek güvenilir kimse yok o yüzden Ankara'ya gelmeyi tercih etmişler, şimdi kayınvalidem hasta ya o yüzden birde buna üzülmeyelim diye söylememiş işte ahh babacım benim yaaa..:)
Evet kayınvalidemin son taşını da alsalardı iyi olurdu ama alamamışlar işte, bakalım hayırlısıyla belki kendiliğinden düşürür...

desene dede hazır artıkk, hadi inşallah hayırlı zamanda torun gelir kuzum.:nazar::KK46:
e tabi zaman geçtikce onlarda beklentili oluyor artık.

he yaaa öyle dedi kuzum, 4d de baktı bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar değil ama nasipse bir dahaki gidişimizde belli eder iyice :nazar::KK46:
dediğin gibi çok farklı bişiymiş hakkaten, o büyüdükçe daha farklı oluyor herşey.

anahtar işii öyle canım. keşke baştan vermeseydik, nebileyim ben böyle geleceklerini.
ben o sabah dediğin gibi duştan çıkmış olabilirdim, eşim hala işe gitmemiş olsaydı işimiz vardı belki vs. vsss.. ama düşüncesizlik işte:KK51:

maşallah senin kv deyle aranın iyi olmasına sevindim, o habire beklemelerinede ayrı sinir oluyorum, sanki bizim hiç özel hayatımız yok
Ahhh tatlım doktor kız mı dedi, MaşAllah bu sene kız senesi heralde ama açılışı erkek oldu :)
Anahtar olayına bende çok kızdım yaa, herkesin bir hayatı var artık hani ne bileyim benimde anahtarım dedemlerde ama asla girmezler evime, bizim ev yağmurdan su alıyor kontrol amaçlı verdik yağmur yağdığında baksınlar diye yine de gerek duymadık yani.. Birde sen yatarken girmiş eve, insan bi arar, kızım nerdesin ben eve bişey getiriyorum bırakacağım diye.. Allah sabır versin canım ama anahtarı kaybettin sizdekini alabilir miyim demen biraz daha mantıklı sanki, kilidi değiştirmek yerine o ağırlarına gidebilir :(

desene dede hazır artıkk, hadi inşallah hayırlı zamanda torun gelir kuzum.:nazar::KK46:
e tabi zaman geçtikce onlarda beklentili oluyor artık.
Ahh yaaa valla bende istiyorum artık, eşim bugün otogarda sabahın 7 sinde soruyo belki vardır bişey diye :( Kıyamam ben ona Rabbim hayırlı zamanda verir İnşAllah...

Ayy kız sende benim gibi sabah sabah dökülmüşsün iyice.. O konuda çok haklısın insan kendi evinde de biraz zaman geçirmek istiyor özellikle hafta sonları.. Ben kaç gündür uyku uyuyamıyorum falan hatta bu akşam geri gitcem :) Otobüsle git gel valla 1 saatlik yol olsa bile perişan oldum :)
Ama çağırmayı güzel düşünmüşsün, sanırım pek sık gelmiyorlar size, daha çok bizim gibi siz gidiyorsunuz?
Evet güzel süpriz oldu bana canım, çok teşekkür ederim:)

Öyle oldu valla :))

Bu ara senin durum da aynı ben gibi olmuş canım. Her hafta her hafta git gel bir yerlere yorucu oluyor evet.Yok kız bir saat falan farketmez, sürekli git gel yorar tabi bünyeyi.Neyse monoton bir hayatım var demezsin :KK48:

Evet canım daha çok biz gidiyoruz.Onlar da geldi ama hiç kalmadılar daha.Kalmalarını teklif edicem bu sefer.Yok onlar geldi mi 3-4 kişi geliyor.Otobüsle zor olur onlara, kaynımın izin günü denk gelmesi lazım ki arabayla getirsin onları.Ama yarın diycem eşime iş çıkışı getirsin , pazar geri götürürüz artık.

Ahh yaaa valla bende istiyorum artık, eşim bugün otogarda sabahın 7 sinde soruyo belki vardır bişey diye :KK43: Kıyamam ben ona Rabbim hayırlı zamanda verir İnşAllah...

Siz şu tempoyu atlatın Rabbim hayırlı zamanda nasip eder inşallah canım. Bence her şey de bir hayır vardır, ilk zaman hamile kalmış olsaydın, bu tempo sana daha zor gelirdi inan, evde yalnız kalıyorsun bir de , duygusallık falan, zor olurdu.Rabbim bilir en iyi zamanını ;)

Amin canım amin..Ama benim sana hala inanasım gelmiyor.Niyetine girdiğinde bile şaşırmıştım, hala da inanamıyorum. Birkaç sene bekleme potansiyeli vardı sanki sende. :))) Maşşallah diyeyim genç anne adayına. :)

Neyse bulursunuz inşallah bir çaresini.

Aynen öyle canım, sonuçta düşünülmesi lazım bunlar yeni evli, e çocuk da geliyor, ona göre özel vakit geçirmek isterler belki diye ama tek sıkıntımız bu olsun diyorum ki sıkıntıdan da sayılmaz hoş :)

Back