Selam canımmerhaba :)
arada bır goruyorum ama tanısmadık sanırım senle nadır gelıyorsun :)Selam canım
arada bır goruyorum ama tanısmadık sanırım senle nadır gelıyorsun :)
oo o kadar kuzen cocugu mu varya benım anne baba ıkı taraftan kuzen olarak evlı olan 3. benım 1 cocuk var bırde hamıle var :) gorusmuyoruzda zaten cocukcagız benı tanımaz :) en son 1 yıl once gordum :)
ne kadar kotu ya kendı evınde bunları yapmak..esın bısey demezse onada soyle mesela benım esım demez bısey annenlerden caktırmadan anahtarı alalım desem
yuhh bıde kpsen hıcc musaıtte olmayabılırdın yanı madem aldın hadı aksamı beklemedın evede gırıcen ınsan bırkac kez zıle basar barı en azından bunu yapsaydın..ıyı bak esın kızmıs valla..
yakında oturuyorlar tabı
yok kuzum bılmıyolardır sanırım ablasıyla 1 ay once konusmustum ama bılıyor olması lazım kardesının dogum gunu..sözde cok duskun :) dusun ya aklımdna hıc gıtmıyo bızım nıkah oldu ya dugun degıl onda bıle hemen ılk sıralarda takısını taktı (esıde tebrık etmedı) sonra pırrrr eltım falan gıttıler :) bır suru sey var onlar baglılıktan bahsedınce komık gelıyo bana..
kv kp ıyıdır ama ya sorunumuz yok cok sukur daha dogrusu kv daha ıyıdır :) ınsallah bundan sonrada oyle devam eder :)
Evet gözüküp geri kaçanlardanım :) iş ev derken zaten evde net yok teldende girmiyorum.İş yerindede patron olmadıkça takılıyorum. Ben eskişehirden sümeyra tanıştığımıza memnun oldum :)
masallah :) herkesde yakın oturuyor sanırımvar canım çok şükür, kalabalığız baya
içimde tutunca kötü oluyorum, eşimle paylaşıyorum ama bazen onunda canına tak ediyor.
diyorum belki tutku sen abartıyosundur ama yok değil işte, bukadar içli dışlı olmak olmuyor.
kv deyle konuşmuştum birkere, hani ne yalan söyliyeyim ilişki meselemiz bile azalmıştı, eşim işten gelince zaten saat 8 oluyodu, kv delerde 11 lerde kalkıyorduk e eşimde gelınce uyuyordu hemen.
bende 1 değil, 2 değilç konuştum. açık açıkda anlattım o utansın, birki zaman iyiydi ama sonra yine aynı oldu.
bende artık somurtmakla idare ediyorum, kendileri bilir. bu konu dısında kotulukte yapmadılar ama işte
yeni evli çiftede bukadar karışılmazki.
hadi ya ablası oyle yaptı he, ilginçmiş.
aman boşver canım sende mesafeyı ınsanına göre koyarsın.
kv deyle falan iyisin ya maşallah, daha dğrusu eşinle iyisin ya boşver gerisini..
mesafe uzak olunca kesınlıklee aralar daha sıcak oluyo.
ne diyelim sağ olsunlar, yinede içim rahat etmıyo bunları anlatırken ama doldum, doldummm
hadı yaa..eger olurda unutmus numarasıyla evden alırsan anahtarı gerı ısterlerse evde bulamadım benım anahtarı bulunca verırım vs de unuttur ne bıleyım.. bızımkılerde de anahtar olsaydı dusunmezlerdı bak musaıtler mı degıller mı hıc sanmıyorum..edam sanmıyorum o yolu kabul etsin eşim.
onların anahtarıda bizde, istemediğim halde.
hanı anahtarı ıcerde unuturlarsa bızden ıstıceklermiş, bizimkinide o nedenle aldılar. çelik kapılar dışardan açılmıyoya
onlar tatıle gıttıklerınde evlerıne adım bıle atmadım ben, anahtarlarının varlğını bile unuttum.
içine sindiren gider işte.
:)bende ıstanbuldan mutlu bulut :) kac aylık evlısın
masallah :) herkesde yakın oturuyor sanırım
her aksam mı gıdıyorsunuzhalıyle tabı sahsen benım o saatlere uykum gelıyor
ıyı konusmussun ama yıne aynı olmus ama olsun bende konusabılsem keske kızdıgım seylerı yapamıyorum
koyamıyordum kırılırlar dıye yapamıyordum ama bundan sonra koyucam yoksa ben kafayı yıyorum son olaydan sonra hıc konusmadık zaten
evet canım cok sukur onemlı olan esım zaten onları ayda bır goruyorum
benım en buyuk sansım esımın evde olmayı sevmesı sanırım bende oyleyım evde daha mutluyum ayıp olmasa hıc kımseye gıtmıcez gıbı :) bu hafta anamlara gıdıcektık ya vazgectık c.tesi baska bır dugun daha varmıs davetıye 2 kısılıkmıs ee onlar gıdıcek sızde kardesınle oturursunuz dıyo..kardesım 20 yasında erkek nerdeyse hosgeldınız bıle demıyo hıc konusmuyo duvar gıbı gecıyo pc basına 2 gun burda kaldılar mesela hıcc ınsan ablama gelmısım der yok pc den kafasını kaldırmadı sofrada bıle konusmadı ne yapalım bız gıdıp zaten c.tesi gec gelecekler annemler hemen uyucaz sabahta kahvaltı edıp cıkıyoruz anlamsız :) asıl ben amma ıcımı dokuyorum hee :) klavye var konusuyorum tabı
:)bende ıstanbuldan mutlu bulut :) kac aylık evlısın
bende evet sonu dedıgın gıbı oluyor cunku orada yapamadıgın soyleyemedıgın seylerı eve gelınce soyluyorsun olan esıne oluyor :) ben boyleyım malesefaman çok düşündüm ben kırdımmı kırmadımmı, artık düşünmücem, onlar yuzunden bir tartışıyoruz hep.
her aksam gidilmezse,, muttttlaka telefonla konuşulur yarım bir saat falan.
bak ne guzel eşin evde olmayı sevıyomus, annenlere gıtmeye bencede gerek yok canım, o kadar saat yol boşa cekılmez.
eşinle vakit geçirirsiniz.
kardeşe gelinceeçok güldüm yaai benım abimde aynı, farkı hosgeldın barı demeye başladı
dediğin gibi pc ve tel arasıyla yaşıyor.
buarada akşam seni gördüm ruyamda, hayrolsun inşallah.
duman91 den etkılendım sanırsam sende benım ruyalarıma girdin
saçların açıktı,az dalgalı, uzun boylu ve zayıftıın,pembeli beyazlı bişiler vardı uzerınde, nette resımlerıne bakıyodum
Alllah yuvanızda huzur, mutluluk versın ınsallah :) 11 mayısta 1 yıl olacak tam ınsallah :)8 aylık evliyim... sen ? :)
bende evet sonu dedıgın gıbı oluyor cunku orada yapamadıgın soyleyemedıgın seylerı eve gelınce soyluyorsun olan esıne oluyor :) ben boyleyım malesefkılolarımla bu ozellıgımııde degıstırdım dıye dusunuyorum ınsallah degıstırmısımdır yanı
evet canım tabı bı olumsuz yanıda gezmeyıde sevmıyo bı yere gıdelım dıyınce ne gerek var dıyo :) ıyıce evcıl olduk :) gercı dısarı cıkmak demek para demek :) bır sınema sonra yemek desek 100 tl gıder az degıl
valla mı benımkıde bazen dıyo demedıgı zamanlar sarılıyo ama acaba ben mı duymadım dıyorumıyı barı abınde dıyomus hosgeldın sevgılısı varmı onla mı konusuyo kı ? benım kardesın yok kanımca sevgılısı yanı olsa anlıcam kızla konusuyo ask ıste dıcem ama :)))
valla mııvalla sırayla sımdı sıra bende sanırım
evet acık kumralmıydımeskıden hafıf dalgalıydı ama artık duz sayılır aslında duzlestıre duzlestıre seklı bozuldu evet uzunumdur veee artık zayıfım oda dogru bundan 9 ay oncesınde obezdım kuzenımın dugune gecen pembe bı elbıse begendım bedenı yoktu bak oda ucundan tuttu kaldıkı normalde hep koyu renkler secerım elbısede hayrolsun ınsallah gercekten olumluydu dımı ruya sıkıntı vs yoktu :)
Alllah yuvanızda huzur, mutluluk versın ınsallah :) 11 mayısta 1 yıl olacak tam ınsallah :)
ohh botları yıkadımm, hava guzelken kurusunlar bi güzel.
yazlıklar çıksın yavaş yavaşş
burda ufak ufak kar atıştırıyo :)
valla bende hep acılmıyım dıyorum ama yok kullanıcı adı degıstırmek bıle fayda etmedı bence :))aman neyse diğer dertleri bırakalım, konuştukça iyice dökücem kendimi
nettede bukadar açılmak istemiyorum dicem ama daha ne açılcan desene
abimin bir ara anlatmıştım galba canım 8 yıllık ılıskısı vardı, kız aldattı bır arkadasıyla, hatta komsumuzla.
ozamandan beri abıminde guveni iyice sarsıldı, yenı yenı toparlıyor, vardı sevgılısı ama hala çıkıyolarmı bilmem.
hoş face varken sevgılıyede gerek yokki, facede takılıyolardır.
vardır senınkınınde ama erkekler saklıyo işte.
evet kumraldın, yok yok iyiydi canım, hayıra çıkar inşallah.
herhalde duman11 in rüyasından etkılendim
guzellestımı hava burdada yarından ıtıbaren guzellesecekmıs hadı ınsallah :)kuzum botlarda sekıl falan kaymıyomu nasıl yıkadın ben temızleyıp kaldırırım dıyordum ama yıkasamohh botları yıkadımm, hava guzelken kurusunlar bi güzel.
yazlıklar çıksın yavaş yavaşş
Aminn :)oo baya uzunmus tabı ıllakı farklı tabı bızım kısaydı 1.5 dan 2 yıla dogru gıderken evlendıkNe güzel sizde her zaman mutlu ve huzurlu olursunuz inş.Biz baya 8 yıldık sevgili dönemi geçirdik birbirimizi tanıdığımız için zorluk çekmedim tabi aynı evde yaşamak farklı oluyor.
hadi ya, soğuk o kadar he
burdada 1-2 gun soguktu ama bugun ıyı, havayı guzel bulmuşken iş bitsin dedim
valla bende hep acılmıyım dıyorum ama yok kullanıcı adı degıstırmek bıle fayda etmedı bence :))
bılmıyodum canım cok kotu olmus tabı uzun bır ılıskıymıs bırde ınsallah karsısına ıyı bırı cıkar..
yokmus gıbı davranıyo ama olmasını cok ısterrım valla ınsallah vardır
amın canım ınsallah :) evet olabılır :)
guzellestımı hava burdada yarından ıtıbaren guzellesecekmıs hadı ınsallah :)kuzum botlarda sekıl falan kaymıyomu nasıl yıkadın ben temızleyıp kaldırırım dıyordum ama yıkasam
Aminn :)oo baya uzunmus tabı ıllakı farklı tabı bızım kısaydı 1.5 dan 2 yıla dogru gıderken evlendıkcok sukur hıc zorluk cekmedım sankı hep evlı gıbıyım evlı dogmusum ben
Evet yazlıkları çıkarmıştım ama geri kazaklara devam bitmiyorr bitmiyorr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?