• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım su çok çok önemli, bırakma tabi su içmeyi :)
İnşAllah canım benim..
Ayy aynen yarın tatill yaşasııınnnnnn diyecektim vazgeçtim :) Çünkü dedemler evi boyatıyorlar birazda tadilat tamirat var, yarın yardım etmeliyim yaşlı başlı insanlar sonuçta yoruluyorlar.. akşamda bende kalıyorlar...:)

tabı canım yaslılık zor yardım et ne guzel yakında :) ıyı olmus sende yanlız kalmıyorsun hem
Evet su bariz etki ediyor kilo alıp vermeye, aynen devam canım :)

Heheheheh..Bu akşamdan kayınvalideme gidicem orda kalıcaz, yarın da gezeriz artık :) Yaaa telimin foto çekme bölümü bozuldu :/ Onu gösteririm yarın.Ama tabi bende çare tükenmez, eşimin telinde de benim instagram adresi açık hep, ordan görürüm işimi :KK48:
Yok canım cuma tatil değil, ama tabi sonra haftasonuu :))
kv ıyı gezıyorsun sanırım sevındıgıne gore :) bız bı kere kalmıstık ılk zamanlar uzuluyorlar dıye bı daha kalmadık rahat olmadı :) aaa göster tabı cozulur ıns :) bnde eskıden esımın telden gırıyordum bana tel alınca hemen kaldırdı ınstagramı :)

tabı canım yaslılık zor yardım et ne guzel yakında :) ıyı olmus sende yanlız kalmıyorsun hem

kv ıyı gezıyorsun sanırım sevındıgıne gore :) bız bı kere kalmıstık ılk zamanlar uzuluyorlar dıye bı daha kalmadık rahat olmadı :) aaa göster tabı cozulur ıns :) bnde eskıden esımın telden gırıyordum bana tel alınca hemen kaldırdı ınstagramı :)
Aynen öyle şekeritomm,,,
Ahh kızlar yaaa valla çok içerleniyorum ben eskilerde kaldım hala akılsız telefonum var, bi akıllı telefon alamadım :(

bugun bi giremedim yaa..
3 gunluk okuldan sonraa pazartesiye kadar yine evdeyimm oh miss :)
MutluBulut_ MutluBulut_ kuzum sormussun 2 hafta nr cabuk gecti diyee evet cabuk gectii..

Selam kızlar kaç zamandır yazamıyorum miniğimden fırsat bulamadımmmm :))) nasılsınız neler yapıyorsunuz arada fırsat bulunca uzaktan gözetliyorum sizlerii :):)

caniiim oy minnaktan firsat kalirmi hiic :)
nasilsiniz iyisiniz demi :)
oglusun.buyumustur azcik, dogumla 1 ay sonranin farki cok oluyor, ele geliyolar azcik :)

Ahh teşekkür ederim canım, yoğunluk hemde nasıl yoğunluk :)

canimciim almislar kv deni ameliyata, insallah iyi gecmistir. insallah cabucak toparlar ve esine kavusursuun :)
zor canim evet, kac gun oldu, dedigin gibi gelebilirdi esin,bugun okuyunca bende kendimce kizdim. ama erkekler malesef bizim kadr ince dusunmuyolar.
kizlarinda dedigi gibi sen gittin ya haftasonu gerek duymuyodur simdi gelmeye..

Ladypurple Ladypurple canim alintilamamisim senii, gec oldu ama yazayim fikrimi.
bosverr, dedigim gibi kadinlar malesef cok cokkkk ince fikirliyiz.
simdide hamislikte herseyi daha yanlis anliyoruz.
ama tabikideee kndimize gore hakli yanlarimiz vaar :)

dogum gunune gelincee cok sukur iyi gecti kizlar.. suratsiz suratsiz dolandim etrafta.
ya nebileyim ben alinganlik yapiyorumdur diye dusundum ama degil iste.
halbuki esime supriz felan hazirlamak istiyodum, cat kapi esimden once gelirler diye yapamadim.
sag olsunlar, cok iyi herkez ama insan azicik basbasa kalmak istiyor iste, en azindan ozel gunlerde ama yok iste..
aglasamda, sizlasamda durum boyle..
neyse saglik olsun, napalim.

rahatlamana cok sevındım gercekten ınsan anlatınca hafıflıyor :) kesınlıkle kesınlıkle bu olmalı bız olsak bunu yapabılırız ıste fır donerız bı ora bı bura dıye ama onlar neden yapmıyor..
neyse hafıfledıgıne gore dusunme artık kuzum uzme kendını daha fazla

tutkku tutkku m sanada altıntı yaptım ama cıkmamıs :) hosgeldın nasıl gecıyor staj

cok guldum bugun..
cocuklarin cogu turk, ogretmen soruyo inekler ne yer diye. bulgarca soruyo ama, cocukta hiic takmadan oot diyo :)
daha ogrenememisler herhalde dili, zor geliyor taabi minnacik daha hepsi :)

Aynen öyle şekeritomm,,,
Ahh kızlar yaaa valla çok içerleniyorum ben eskilerde kaldım hala akılsız telefonum var, bi akıllı telefon alamadım :KK43:
kuzum benımde durum aynıydı akılsızdı telefonum :) hep ıstıyordum ama vazgecıyordum telefonum en sonunda yeter artık MutluBulut_ MutluBulut_ benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem dedı ve bozuldu 4 gun telefonsuz kalınca aldık :) ınsallah ıstıyorsan sende alırsın yakın zamanda

bugun bi giremedim yaa..
3 gunluk okuldan sonraa pazartesiye kadar yine evdeyimm oh miss :)
MutluBulut_ MutluBulut_ kuzum sormussun 2 hafta nr cabuk gecti diyee evet cabuk gectii..
ohh ohh canım ne guzel dınlenırsın yıne mınık napıyo :)

dogum gunune gelincee cok sukur iyi gecti kizlar.. suratsiz suratsiz dolandim etrafta.
ya nebileyim ben alinganlik yapiyorumdur diye dusundum ama degil iste.
halbuki esime supriz felan hazirlamak istiyodum, cat kapi esimden once gelirler diye yapamadim.
sag olsunlar, cok iyi herkez ama insan azicik basbasa kalmak istiyor iste, en azindan ozel gunlerde ama yok iste..
aglasamda, sizlasamda durum boyle..
neyse saglik olsun, napalim.
Kuzum bende cagıracaktım annesı ablası abısı vs ama kesın gelmezler dedım vaazgectım bas basa olduk..haklı cıktım benım dogum gunumde esım hepsını aramıs sadece kv kp gelmıs :) ben cagırsamda durum aynı olacaktı ne bıleyım kalabalık dogum gunu guzel olur :) hee tabı ama sen planı basbasa yapıp onlar cıkıp gelınce olmuyor halıyle sorun orada baslıyor :) esın mutlu oldu mu barı

cok guldum bugun..
cocuklarin cogu turk, ogretmen soruyo inekler ne yer diye. bulgarca soruyo ama, cocukta hiic takmadan oot diyo :)
daha ogrenememisler herhalde dili, zor geliyor taabi minnacik daha hepsi :)
oyyyy :) en azından soruyu anlamıslar barı :)

günaydın kızlarr:KK54:
Kandilimiz mübarek olsun, Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah.
Gunaydın canım..
Amin canım senın ve kızlar sızınde kandılınız mubarek olsun :)

kuzum benımde durum aynıydı akılsızdı telefonum :) hep ıstıyordum ama vazgecıyordum telefonum en sonunda yeter artık MutluBulut_ MutluBulut_ benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem dedı ve bozuldu 4 gun telefonsuz kalınca aldık :) ınsallah ıstıyorsan sende alırsın yakın zamanda

ohh ohh canım ne guzel dınlenırsın yıne mınık napıyo :)

Kuzum bende cagıracaktım annesı ablası abısı vs ama kesın gelmezler dedım vaazgectım bas basa olduk..haklı cıktım benım dogum gunumde esım hepsını aramıs sadece kv kp gelmıs :) ben cagırsamda durum aynı olacaktı ne bıleyım kalabalık dogum gunu guzel olur :) hee tabı ama sen planı basbasa yapıp onlar cıkıp gelınce olmuyor halıyle sorun orada baslıyor :) esın mutlu oldu mu barı

oyyyy :) en azından soruyu anlamıslar barı :)

Gunaydın canım..
Amin canım senın ve kızlar sızınde kandılınız mubarek olsun :)

buna şükür canım minik büyüyo çok şükür. pazartesi gittiğimde %90 kız dedi, çok tatlıydı edam ya maşallah, kıpır kıpır, el ayak parmaklarını tek tek saydırdı miniğim.

doğum gununee gelınce evet bende severim kalabalık kutlamaları ama nebileyim her özel günde, ve her normal günde hep beraberiz zaten.
bariii diyorum 1 kerecik gelecekler korkusu olmadan bişi yapayım ama yok işte.
evimizin anahtarda var onlarda, başka söze gerek varmı:KK43:
daha neleer neleer, halbuki ben rahatca yaşamak istiyodum, anne evimde yeterınce bişileri gizleyerek yaşadım.
ev benim, koca benim, sabah erken çıkıyoruz, belki dağınık bırakmak istiyorum heryeri. belki çamaşırlarım ortada kalmış düşünen yok.
eşim mutlu oldumu, oldu gibi. beni üzdüğü için o da üzüldü.
neyse, böyle işte, halime şükür neler çekenler var:KK51:

buna şükür canım minik büyüyo çok şükür. pazartesi gittiğimde %90 kız dedi, çok tatlıydı edam ya maşallah, kıpır kıpır, el ayak parmaklarını tek tek saydırdı miniğim.

doğum gununee gelınce evet bende severim kalabalık kutlamaları ama nebileyim her özel günde, ve her normal günde hep beraberiz zaten.
bariii diyorum 1 kerecik gelecekler korkusu olmadan bişi yapayım ama yok işte.
evimizin anahtarda var onlarda, başka söze gerek varmı:KK43:
daha neleer neleer, halbuki ben rahatca yaşamak istiyodum, anne evimde yeterınce bişileri gizleyerek yaşadım.
ev benim, koca benim, sabah erken çıkıyoruz, belki dağınık bırakmak istiyorum heryeri. belki çamaşırlarım ortada kalmış düşünen yok.
eşim mutlu oldumu, oldu gibi. beni üzdüğü için o da üzüldü.
neyse, böyle işte, halime şükür neler çekenler var:KK51:
ayyy kızlar pes pese gelıyor masallahhh ama ılk erkekle baslandı dımı dogan bebek erkek :KK46::KK46::KK53: 4. aydan sonra netlesıyor sanırım dımı ?
haklısın tabı o zaman bu durumda en ıyısı esın eve falan gelmeden dısarıda suprız yapmak bır ıkı defa bulamayınca gelmezler belkı
demee :KK51: eger esın sorun yapmazsa bır gun kapıda kaldık anahtarı evde unutmusuz bahanesıyle al canım anahtarı o_O ben ılk basta uyardım esımı sakın dedım anahtarı verme gerıde alamazsın kendı evımde rahat olamam ben belkı soylemesem esımde verırdı bılemıyorum..
annemlerın anahtarı bıle bende yok..
cat kapı kapıyı acıp gırıyorlarmı canım evdeyken hep anahtarı ustunde bırak acamazlar o zaman..ev halı tabı hersey olabılır :KK51:
oyle tabı canım neler neler cekıyorlar :) esımın dogum gununu annem ve babam dısında kımse kutlmadı mesela aılesı falan hıc aramadı :) hatta esım ılk benımle kutlamıs sanırım dogum gunu :KK51:

ayyy kızlar pes pese gelıyor masallahhh ama ılk erkekle baslandı dımı dogan bebek erkek :KK46::KK46::KK53: 4. aydan sonra netlesıyor sanırım dımı ?
haklısın tabı o zaman bu durumda en ıyısı esın eve falan gelmeden dısarıda suprız yapmak bır ıkı defa bulamayınca gelmezler belkı
demee :KK51: eger esın sorun yapmazsa bır gun kapıda kaldık anahtarı evde unutmusuz bahanesıyle al canım anahtarı o_O ben ılk basta uyardım esımı sakın dedım anahtarı verme gerıde alamazsın kendı evımde rahat olamam ben belkı soylemesem esımde verırdı bılemıyorum..
annemlerın anahtarı bıle bende yok..
cat kapı kapıyı acıp gırıyorlarmı canım evdeyken hep anahtarı ustunde bırak acamazlar o zaman..ev halı tabı hersey olabılır :KK51:
oyle tabı canım neler neler cekıyorlar :) esımın dogum gununu annem ve babam dısında kımse kutlmadı mesela aılesı falan hıc aramadı :) hatta esım ılk benımle kutlamıs sanırım dogum gunu :KK51:

aynen kuzum ilk erkekle açılış yaptı topic:nazar::KK46:
kuzen çocukları olarak nasipse 11.kız geliyor. erkek yok daha, hatta birine erkek dediler 9 ay boyunca, kız çıktı:KK48:

anahtarı unutmuş gibi yapmak aklım agelmemişti aslında, iyi fikirmiş. gerçi genelde eşimde toplanıyoruz eve ama uygun bir zamanını bekleyeyim ben.
tüm gün evde yokuzki, gelen giden varmı bilmem, günahlarını almakta istemem, artık kapıları falan yarı acık bırakıorum, belirli yerlere bişiler koyuyorum gelirlerse anlarım diye..:KK51:

bir sabah eşim gitti işe, yatıyorum pijama falan, Allahım kapıyı biri açmaya çalışıyoo, ne biçim korktum anlatamam, o panikle kapıyı itiyorum açmasın diye, delikten bakmak aklımın ucundan geçmiyo.
meğer kp dermiş.. et almışta, bırakacakmış.
e bi durun yani artık, eşimde bi güzel fırçaladı sonra o zamandan beri geliyolarmı bilmem.

böyle bendeki konular canım işte, düğünün ertesi gününden beri değişen bişi yok, ayrımı yaşıyoruz,berabermi durum karışık:KK51:

hadi ya aramadımı ailesi , unutmuşlardır belki veya bazı aileler öyle doğum gunuydu bilmem neydi sevmez ya.
amaan nebileyim
herkez bir garip hakkaten:KK51:

kuzen çocukları olarak nasipse 11.kız geliyor. erkek yok daha, hatta birine erkek dediler 9 ay boyunca, kız çıktı:KK48:

anahtarı unutmuş gibi yapmak aklım agelmemişti aslında, iyi fikirmiş. gerçi genelde eşimde toplanıyoruz eve ama uygun bir zamanını bekleyeyim ben.
tüm gün evde yokuzki, gelen giden varmı bilmem, günahlarını almakta istemem, artık kapıları falan yarı acık bırakıorum, belirli yerlere bişiler koyuyorum gelirlerse anlarım diye..:KK51:

bir sabah eşim gitti işe, yatıyorum pijama falan, Allahım kapıyı biri açmaya çalışıyoo, ne biçim korktum anlatamam, o panikle kapıyı itiyorum açmasın diye, delikten bakmak aklımın ucundan geçmiyo.
e bi durun yani artık, eşimde bi güzel fırçaladı sonra o zamandan beri geliyolarmı bilmem.

böyle bendeki konular canım işte, düğünün ertesi gününden beri değişen bişi yok, ayrımı yaşıyoruz,berabermi durum karışık:KK51:

hadi ya aramadımı ailesi , unutmuşlardır belki veya bazı aileler öyle doğum gunuydu bilmem neydi sevmez ya.
amaan nebileyim

Durumun kötüymüş tutku yani ben evde yazın şortla geziyorum kapı çalınca gidip eşortman giyiyorum ne biliyim her an gelcekler hissiyle yaşamak zordur bence çocuk doğmadan al anahtarı onlardan

Durumun kötüymüş tutku yani ben evde yazın şortla geziyorum kapı çalınca gidip eşortman giyiyorum ne biliyim her an gelcekler hissiyle yaşamak zordur bence çocuk doğmadan al anahtarı onlardan

alma imkanım olacakmı bilmem, sanırım kendı anahtarımı unutmuş gibi yapmam en mantıklısı.

sen nasılsın canım, ne var ne yok

amaan nebileyim

oo o kadar kuzen cocugu mu varya benım anne baba ıkı taraftan kuzen olarak evlı olan 3. benım 1 cocuk var bırde hamıle var :) gorusmuyoruzda zaten cocukcagız benı tanımaz :) en son 1 yıl once gordum :)
ne kadar kotu ya kendı evınde bunları yapmak..esın bısey demezse onada soyle mesela benım esım demez bısey annenlerden caktırmadan anahtarı alalım desem
yuhh bıde kp :( sen hıcc musaıtte olmayabılırdın yanı madem aldın hadı aksamı beklemedın evede gırıcen ınsan bırkac kez zıle basar barı en azından bunu yapsaydın..ıyı bak esın kızmıs valla..
yakında oturuyorlar tabı
yok kuzum bılmıyolardır sanırım ablasıyla 1 ay once konusmustum ama bılıyor olması lazım kardesının dogum gunu..sözde cok duskun :) dusun ya aklımdna hıc gıtmıyo bızım nıkah oldu ya dugun degıl onda bıle hemen ılk sıralarda takısını taktı (esıde tebrık etmedı) sonra pırrrr eltım falan gıttıler :) bır suru sey var onlar baglılıktan bahsedınce komık gelıyo bana..
kv kp ıyıdır ama ya sorunumuz yok cok sukur daha dogrusu kv daha ıyıdır :) ınsallah bundan sonrada oyle devam eder :)

tutkku tutkku bır ıhtımal daha var ama masraflı bıraz :) 20 tl falan kadar :) kılıdı degıstırın sorarlarsada zaten anlarsınız acmak ıstemıslerdır :) yolda kaybettık korktuk hırsız vs gelır dıye dersınız alt kılıt degısmelı sanırım bu durumda :)
diger plan masrafsız

Back