Evet canım boşver desek ne güzel olur ama rahatlamana sevindim o yüzden tekrardan açmıyorum bu konuyu..Valla ben ne ara bu kadar takıntılı bir insan oldum anlamadım.Önceden kendimde bir yanlışlık görüyorsam , ona göre bir yol izlerdim.Şimdi kafaya tak dur.Ah ah..
Hmmmm annesi hastayken onlara desteği eksik etmeyeyim diye düşünüyor.Biraz da çok ince düşünmesinden kaynaklanıyor sanırım.Ama biraz fazla gün olmuş, senden yana birazcık ihmalkarlık olmuş sanki ama ne bileyim o da iki arada kalmış sanki.Dediğin gibi haftasonu da sen gidince o tarafa agırlık vermiş.
Birkaç gün sürekli kaldı yanında hiç ayrılmadı, ama son bir haftadır sürekli git-gel yapıyor, Mutfağı falan yeniledik ya kalan işler vardı onları yapmış falan, çocukların kahvaltısını hazırlıyorum diyo daha çok sinirleniyorum, benim annemde ben 10 yaşındayken bel fıtığına yakalandı, yataklardan kalkamadı, ben yemekte yapıyordum, 6 yaşındaki kardeşimi banyo bile yaptırıyordum, diğer kardeşleri kocaman insanlar yapabilirler yani de işte, nasıl olsa abileri yapıyor gerek duymuyorlar, ben onu öyle gördükçe üzülüyorum işte...
Yok canım gitmesem olur mu hiç? hatta soruyorlarmış bile eşin neden gelmiyor diye.. Sanki keyfime gelmiyorum işim gücüm var öyle her istediğim zaman izin alamıyorum, birde dedikodu yapıyorlar arkamdan ama dedim eşime kim ne derse desin hiç umrumda değil, uzaktan davulun sesi hoş gelir herkesin kendine göre işi var, ben onlar gibi boş insan değilim dedi, neyse ki eşimde ben onlara gereken cevabı veriyorum sen takma kafana dedi.. hafta sonu yine giderim büyük ihtimal...
İnşAllah canım o iyileşsinde.. Amaaaan neler var neler de işte insan susuyor bir saatten sonra, evlilik hiç de zannettiğim kadar kolay değilmiş hele ki ben ne kayınvalideden çektim ne eşten ama yine de bazı şeyler zor geldi benim için, kayıvalideden, eşten çekenlere Rabbim sabır versin...olması gereken o zaten canım..
hafta ıcı zaten calısıyorsun neden gelmıyor dıyene ne demelıoda var tabı mesafe uzak olmayınca uzak olmasa uzak derdın ama..belkı cıkar haftasonuna kadar
amin canım en zoruda es tabı.. zor tabı ama bır o kadarda guzel :) Allah baska ddert vermesın ınsallahİnşAllah canım o iyileşsinde.. Amaaaan neler var neler de işte insan susuyor bir saatten sonra, evlilik hiç de zannettiğim kadar kolay değilmiş hele ki ben ne kayınvalideden çektim ne eşten ama yine de bazı şeyler zor geldi benim için, kayıvalideden, eşten çekenlere Rabbim sabır versin...
Amin canım İnşAllah, sabah sabah ne dertlendim bende heee :)amin canım en zoruda es tabı.. zor tabı ama bır o kadarda guzel :) Allah baska ddert vermesın ınsallah
Evet canım boşver desek ne güzel olur ama rahatlamana sevindim o yüzden tekrardan açmıyorum bu konuyu..
Eşimi bu duruma düşürmek istemezdim bende iki arada kalması durumuna ama işte neyse kayınvalidem iyi olsunda hayırlısıyla...
İnşAllah canım o iyileşsinde.. Amaaaan neler var neler de işte insan susuyor bir saatten sonra, evlilik hiç de zannettiğim kadar kolay değilmiş hele ki ben ne kayınvalideden çektim ne eşten ama yine de bazı şeyler zor geldi benim için, kayıvalideden, eşten çekenlere Rabbim sabır versin...
Benim kesinlikle güçsüz bir yapım var ya da adını koyamadığım başka birşey... Aynen dediğin gibi insanlar nelerle uğraşıyor bizim düşündüğümüz taktığımız olaylara bak.. Eşim her zaman diyor yapma, Rabbimin gücüne gider diye ama huylu huyundan vazgeçemiyor ki işteİdare etme meselesi kolay iş değil canım haklısın ki dediğin gibi başkaları gibi sorunlu bir aile ortamımız yok. Ama işte bu durum bizden kaynaklanıyor sanki.Bazen diyorum güçsüz bir yapım mı var acaba. Yani düşünsene halbuki neler çeken, nelerle uğraşanlar var ama Allah dağına göre kar veriyor demek.
burda da öyle canım benim dağlara kar bile yağmış yakın köylerde karda var yanikızlarrrr hava burda kapalı ve yagmurlu oralarda nasıl
İnan ben de çoğu zaman diyorum kendime eşinin dediğini ama niye böyle bilmiyorum.Bir de böyle değildim ben.Sonradan bir rehavet çöktü, anlamıyorum niye.Ama işte biraz daha dirayetli olmak lazım canım olaylara karşı. Bir de beklenti olayı var. Bu kısmı aşabildik mi zaten hiç bir sıkıntı olmaz :))Benim kesinlikle güçsüz bir yapım var ya da adını koyamadığım başka birşey... Aynen dediğin gibi insanlar nelerle uğraşıyor bizim düşündüğümüz taktığımız olaylara bak.. Eşim her zaman diyor yapma, Rabbimin gücüne gider diye ama huylu huyundan vazgeçemiyor ki işteDediğin gibi kimsenin taşıyamayacağı yük yeklemezmiş..
kızlarrrr hava burda kapalı ve yagmurlu oralarda nasıl
Vaaayy, 2 delik az değil :)) İncelme var demek, maşallah :)burda da öyle canım benim dağlara kar bile yağmış yakın köylerde karda var yanişalla oturuyorum şuanda üşüyorum yahuu,,,
Ay bu arada montum baya bol geliyor kemerini 3. delikten geçiriyordum, şimdi 5. delikten geçiriyorum düşünün yani pek bi sevindirik oldum :)
burda da öyle canım benim dağlara kar bile yağmış yakın köylerde karda var yanişalla oturuyorum şuanda üşüyorum yahuu,,,
Ay bu arada montum baya bol geliyor kemerini 3. delikten geçiriyordum, şimdi 5. delikten geçiriyorum düşünün yani pek bi sevindirik oldum :)
İnan ben de çoğu zaman diyorum kendime eşinin dediğini ama niye böyle bilmiyorum.Bir de böyle değildim ben.Sonradan bir rehavet çöktü, anlamıyorum niye.Ama işte biraz daha dirayetli olmak lazım canım olaylara karşı. Bir de beklenti olayı var. Bu kısmı aşabildik mi zaten hiç bir sıkıntı olmaz :))
Aynı canım aynı, ara ara yağmurlu da.
Yok canım ben kendimi bildim bileli böyleyim, anım anımı tutmuyor, birden alevleniveriyorum bir sözden...Sürekli kafamda birşeyler kuruyorum.. Acaba çok mu kötü düşünceliyim ben ya :) Neyse şuan çok şükür iyiyim, kayınvalidemi de ameliyata almışlar inşAllah güzel geçer, dualarım onunla...İnan ben de çoğu zaman diyorum kendime eşinin dediğini ama niye böyle bilmiyorum.Bir de böyle değildim ben.Sonradan bir rehavet çöktü, anlamıyorum niye.Ama işte biraz daha dirayetli olmak lazım canım olaylara karşı. Bir de beklenti olayı var. Bu kısmı aşabildik mi zaten hiç bir sıkıntı olmaz :))
Aynı canım aynı, ara ara yağmurlu da.
Aynen canım benim sabah giydiğimde inanamadım bir türlü tabi öğlen yemek yeyince geri 4. deliğe geçtim :) Göbüşüm şişti demek ki:)Vaaayy, 2 delik az değil :)) İncelme var demek, maşallah :)
Ahh teşekkür ederim canım benim, yani akşamları dikkat ediyorum, gerçi dün akşam yedim bişeyler... Birde nedense bu aralar çok fena su içiyorum, evden çıkıp işe gelene kadar (5 dk lık mesafe) susuyorum, boğazım kuruyor belki ondan da olabilir :) Birde önceki kadar çok oturmuyorum, şimdiki odamda daha yoğun çalışıyoruz. hareketimde kısıtlı değil yani :)aynı demek cok sıkıcı ya cumadan ıtıbaren guneslı gorunuyor hava durumu keske dogru olsa..
oooduman91 cım zayıflamıssın o zaman tebrıkler aksamları yemek yememekten kaynaklımı acaba ozel bırsey daha yaptın mı :)
aynı demek cok sıkıcı ya cumadan ıtıbaren guneslı gorunuyor hava durumu keske dogru olsa..
oooduman91 cım zayıflamıssın o zaman tebrıkler aksamları yemek yememekten kaynaklımı acaba ozel bırsey daha yaptın mı :)
Yok canım ben kendimi bildim bileli böyleyim, anım anımı tutmuyor, birden alevleniveriyorum bir sözden...Sürekli kafamda birşeyler kuruyorum.. Acaba çok mu kötü düşünceliyim ben ya :) Neyse şuan çok şükür iyiyim, kayınvalidemi de ameliyata almışlar inşAllah güzel geçer, dualarım onunla...
su ıcmek cok ıyı canım bende sısemle gezıyorum evde :) ınsallah dıyetten sonrada bırakmam 2-3 lt ıcıyorum gunde ıcmedıgım zaman ya kılo veremıyorum yada az verıyorum.onunda etkısı var tabı hareket onemlı..kv den amelıyata gırmıs haftasonuna kadar cıkar belkı Allah sifa versınAhh teşekkür ederim canım benim, yani akşamları dikkat ediyorum, gerçi dün akşam yedim bişeyler... Birde nedense bu aralar çok fena su içiyorum, evden çıkıp işe gelene kadar (5 dk lık mesafe) susuyorum, boğazım kuruyor belki ondan da olabilir :) Birde önceki kadar çok oturmuyorum, şimdiki odamda daha yoğun çalışıyoruz. hareketimde kısıtlı değil yani :)
Evet öyleymiş canım.Ki çoğunlukla da tutuyor :) Güneşli bi haftasonu olacak inşallah :) Oyy yarın da tatil :)
Hmmmm yok canım ona kötü düşünceli değil ince düşünceli derler. :)
Hadi inşallah canım, Allah şifasını versin..
Evet canım su çok çok önemli, bırakma tabi su içmeyi :)su ıcmek cok ıyı canım bende sısemle gezıyorum evde :) ınsallah dıyetten sonrada bırakmam 2-3 lt ıcıyorum gunde ıcmedıgım zaman ya kılo veremıyorum yada az verıyorum.onunda etkısı var tabı hareket onemlı..kv den amelıyata gırmıs haftasonuna kadar cıkar belkı Allah sifa versın
ınsallahhh :) aaa 23 nısan dımı yarın dogru :) gelmessın sen buraya ınstagrama foto koyarsın atık :) cumada tatil var mı barı varsa harıka
su ıcmek cok ıyı canım bende sısemle gezıyorum evde :) ınsallah dıyetten sonrada bırakmam 2-3 lt ıcıyorum gunde ıcmedıgım zaman ya kılo veremıyorum yada az verıyorum.onunda etkısı var tabı hareket onemlı..kv den amelıyata gırmıs haftasonuna kadar cıkar belkı Allah sifa versın
ınsallahhh :) aaa 23 nısan dımı yarın dogru :) gelmessın sen buraya ınstagrama foto koyarsın atık :) cumada tatil var mı barı varsa harıka
Evet canım su çok çok önemli, bırakma tabi su içmeyi :)
İnşAllah canım benim..
Ayy aynen yarın tatill yaşasııınnnnnn diyecektim vazgeçtim :) Çünkü dedemler evi boyatıyorlar birazda tadilat tamirat var, yarın yardım etmeliyim yaşlı başlı insanlar sonuçta yoruluyorlar.. akşamda bende kalıyorlar...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?