2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evet canım boşver desek ne güzel olur ama rahatlamana sevindim o yüzden tekrardan açmıyorum bu konuyu..
Eşimi bu duruma düşürmek istemezdim bende iki arada kalması durumuna ama işte neyse kayınvalidem iyi olsunda hayırlısıyla...

olması gereken o zaten canım..
hafta ıcı zaten calısıyorsun neden gelmıyor dıyene ne demelı oda var tabı mesafe uzak olmayınca uzak olmasa uzak derdın ama..belkı cıkar haftasonuna kadar

olması gereken o zaten canım..
hafta ıcı zaten calısıyorsun neden gelmıyor dıyene ne demelı oda var tabı mesafe uzak olmayınca uzak olmasa uzak derdın ama..belkı cıkar haftasonuna kadar
İnşAllah canım o iyileşsinde.. Amaaaan neler var neler de işte insan susuyor bir saatten sonra, evlilik hiç de zannettiğim kadar kolay değilmiş hele ki ben ne kayınvalideden çektim ne eşten ama yine de bazı şeyler zor geldi benim için, kayıvalideden, eşten çekenlere Rabbim sabır versin...

amin canım en zoruda es tabı.. zor tabı ama bır o kadarda guzel :) Allah baska ddert vermesın ınsallah

İdare etme meselesi kolay iş değil canım haklısın ki dediğin gibi başkaları gibi sorunlu bir aile ortamımız yok. Ama işte bu durum bizden kaynaklanıyor sanki.Bazen diyorum güçsüz bir yapım mı var acaba. Yani düşünsene halbuki neler çeken, nelerle uğraşanlar var ama Allah dağına göre kar veriyor demek.

Benim kesinlikle güçsüz bir yapım var ya da adını koyamadığım başka birşey... Aynen dediğin gibi insanlar nelerle uğraşıyor bizim düşündüğümüz taktığımız olaylara bak.. Eşim her zaman diyor yapma, Rabbimin gücüne gider diye ama huylu huyundan vazgeçemiyor ki işte Dediğin gibi kimsenin taşıyamayacağı yük yeklemezmiş..

kızlarrrr hava burda kapalı ve yagmurlu oralarda nasıl
burda da öyle canım benim dağlara kar bile yağmış yakın köylerde karda var yani şalla oturuyorum şuanda üşüyorum yahuu,,,
Ay bu arada montum baya bol geliyor kemerini 3. delikten geçiriyordum, şimdi 5. delikten geçiriyorum düşünün yani pek bi sevindirik oldum :)

İnan ben de çoğu zaman diyorum kendime eşinin dediğini ama niye böyle bilmiyorum.Bir de böyle değildim ben.Sonradan bir rehavet çöktü, anlamıyorum niye.Ama işte biraz daha dirayetli olmak lazım canım olaylara karşı. Bir de beklenti olayı var. Bu kısmı aşabildik mi zaten hiç bir sıkıntı olmaz :))

kızlarrrr hava burda kapalı ve yagmurlu oralarda nasıl

Aynı canım aynı, ara ara yağmurlu da.

Vaaayy, 2 delik az değil :)) İncelme var demek, maşallah :)

aynı demek cok sıkıcı ya cumadan ıtıbaren guneslı gorunuyor hava durumu keske dogru olsa..
ooo duman91 cım zayıflamıssın o zaman tebrıkler aksamları yemek yememekten kaynaklımı acaba ozel bırsey daha yaptın mı :)

Yok canım ben kendimi bildim bileli böyleyim, anım anımı tutmuyor, birden alevleniveriyorum bir sözden...Sürekli kafamda birşeyler kuruyorum.. Acaba çok mu kötü düşünceliyim ben ya :) Neyse şuan çok şükür iyiyim, kayınvalidemi de ameliyata almışlar inşAllah güzel geçer, dualarım onunla...

Ahh teşekkür ederim canım benim, yani akşamları dikkat ediyorum, gerçi dün akşam yedim bişeyler... Birde nedense bu aralar çok fena su içiyorum, evden çıkıp işe gelene kadar (5 dk lık mesafe) susuyorum, boğazım kuruyor belki ondan da olabilir :) Birde önceki kadar çok oturmuyorum, şimdiki odamda daha yoğun çalışıyoruz. hareketimde kısıtlı değil yani :)

Evet öyleymiş canım.Ki çoğunlukla da tutuyor :) Güneşli bi haftasonu olacak inşallah :) Oyy yarın da tatil :)

Hmmmm yok canım ona kötü düşünceli değil ince düşünceli derler. :)

Hadi inşallah canım, Allah şifasını versin..

su ıcmek cok ıyı canım bende sısemle gezıyorum evde :) ınsallah dıyetten sonrada bırakmam 2-3 lt ıcıyorum gunde ıcmedıgım zaman ya kılo veremıyorum yada az verıyorum.onunda etkısı var tabı hareket onemlı..kv den amelıyata gırmıs haftasonuna kadar cıkar belkı Allah sifa versın

ınsallahhh :) aaa 23 nısan dımı yarın dogru :) gelmessın sen buraya ınstagrama foto koyarsın atık :) cumada tatil var mı barı varsa harıka

Evet canım su çok çok önemli, bırakma tabi su içmeyi :)
İnşAllah canım benim..
Ayy aynen yarın tatill yaşasııınnnnnn diyecektim vazgeçtim :) Çünkü dedemler evi boyatıyorlar birazda tadilat tamirat var, yarın yardım etmeliyim yaşlı başlı insanlar sonuçta yoruluyorlar.. akşamda bende kalıyorlar...:)

Evet su bariz etki ediyor kilo alıp vermeye, aynen devam canım :)

Heheheheh..Bu akşamdan kayınvalideme gidicem orda kalıcaz, yarın da gezeriz artık :) Yaaa telimin foto çekme bölümü bozuldu :/ Onu gösteririm yarın.Ama tabi bende çare tükenmez, eşimin telinde de benim instagram adresi açık hep, ordan görürüm işimi
Yok canım cuma tatil değil, ama tabi sonra haftasonuu :))

Hmmm bu ara iki taraftan da yogunluk var canım sizde ,evet canım bence de sevaptır, iyi olur, kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…