• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Aminn :)oo baya uzunmus tabı ıllakı farklı tabı bızım kısaydı 1.5 dan 2 yıla dogru gıderken evlendık :KK68: cok sukur hıc zorluk cekmedım sankı hep evlı gıbıyım evlı dogmusum ben :KK53:

Ben baya zorlandım ilk zamanlar 2 de uyurdum ev toplu olmadan içime sinmezdi uyumak sonra tabi yorgun düşünce eve yetişemez oldum.şimdi herşey yolunda :) bahar temizligi yapıcaktım bu soğukta cam falan silemem donuyorum :)

senden eminim guzel görümce oluuur:nazar:

elde yıkadım canım, makinaya atmıyorum illa bir yerden kopuyolar sonra.

ama babet, sandalet gibileri ıslak birşeyle siliyorum, yoksa yıkayınca elde bile yıkasam kopuyolar, ne kadar ayakkabım gitti bu yuzdenn:KK51:
bılmem kı olur mu :KK70: hadı kardesın gorumce yap benı gormek ıstıyorum nasıl olucam :KK48: evlenemez tabı kucuk gercı bellıde olmaz ama cıddı bır gelın olsa fena olmaz hanı :KK48:
hee elde canım anladım bende atsam mı demıstım:KK48:
ben hıc atmadım canım spor harıc elımde sılıyorum hep :KK51:

Ben baya zorlandım ilk zamanlar 2 de uyurdum ev toplu olmadan içime sinmezdi uyumak sonra tabi yorgun düşünce eve yetişemez oldum.şimdi herşey yolunda :) bahar temizligi yapıcaktım bu soğukta cam falan silemem donuyorum :)
oww her aksma mı oyle temızlık gunlerıne mı has baya bır gecmıs :) esın dagınık mı bılmıyorum ama gelıp gıderken topladıkca hıc dagılmıyor ev :KK68: calısmak ayrı tabı bırde eve gec gelıyorsan zor olur
1 haftaya ıyılesır ınsallah yaparsın o zamana

bılmem kı olur mu :KK70: hadı kardesın gorumce yap benı gormek ıstıyorum nasıl olucam :KK48: evlenemez tabı kucuk gercı bellıde olmaz ama cıddı bır gelın olsa fena olmaz hanı :KK48:
hee elde canım anladım bende atsam mı demıstım:KK48:
ben hıc atmadım canım spor harıc elımde sılıyorum hep :KK51:

oww her aksma mı oyle temızlık gunlerıne mı has baya bır gecmıs :) esın dagınık mı bılmıyorum ama gelıp gıderken topladıkca hıc dagılmıyor ev :KK68: calısmak ayrı tabı bırde eve gec gelıyorsan zor olur

bulur bulur genç daha o, eskiden 20 yaşında evde kaldı deniliyomuş:KK53:

Nerdeyse hergün 1 yada 2 de uyuyordum 5 te işten geliyorum yemek yapana kadar 6 7 oluyor sonra yemek ye film izle derken zaman geçiyordu sonra eşim uyuyordu bende mutfağı topla çamaşır ütü derken geç oluyordu.

Buzzz gibi bi havayla gunaydinnn
Dugune son 9 gun insaAllah:KK45:

Kız gelın hanımmm sen bu saatte gunaydın mı dıyon aksam oldu uyuyomuydun yoksa :KK70:
masallah hıc bısey kalmamıs hayırlısıyla kınaya kac gun ?
bulur bulur genç daha o, eskiden 20 yaşında evde kaldı deniliyomuş:KK53:
oyleymıs valla ama bızımkıler gec evlenmıs babaanenm 22 mıs sanırım oyle demıstı annem 30 mu ne bende dıyodum kesın bu gec evlenırım bunlara bakarak ama 23 de evlendım :KK53: tabı babaannemın zamanında 22 gecmıs :KK70:

Nerdeyse hergün 1 yada 2 de uyuyordum 5 te işten geliyorum yemek yapana kadar 6 7 oluyor sonra yemek ye film izle derken zaman geçiyordu sonra eşim uyuyordu bende mutfağı topla çamaşır ütü derken geç oluyordu.
Erken gelıyormussun aslında planlı olmak onemlı canım suan bunu yapmıssın sanırım :)
bende ılk zamanlar mutfagı hemen yemekten sonra toplamıyordum ısım kalıyordu sımdı yemekten kalkar kalmaz tezgah toplanıyo o zaman uzengec olmuyo ınsan :)

Erken gelıyormussun aslında planlı olmak onemlı canım suan bunu yapmıssın sanırım :)
bende ılk zamanlar mutfagı hemen yemekten sonra toplamıyordum ısım kalıyordu sımdı yemekten kalkar kalmaz tezgah toplanıyo o zaman uzengec olmuyo ınsan :)

Evet artık yemek yaparken çıkan bulaşıkları yıkıyorum yemekten sonrada makineye tabaklar bitti :)

Kız gelın hanımmm sen bu saatte gunaydın mı dıyon aksam oldu uyuyomuydun yoksa :KK70:
masallah hıc bısey kalmamıs hayırlısıyla kınaya kac gun ?

oyleymıs valla ama bızımkıler gec evlenmıs babaanenm 22 mıs sanırım oyle demıstı annem 30 mu ne bende dıyodum kesın bu gec evlenırım bunlara bakarak ama 23 de evlendım :KK53: tabı babaannemın zamanında 22 gecmıs :KK70:

Oglen 1 de uyaniyorum :KK53: calismiyorum ya su an uyku duzenim yok sabah yatip oglen kalkiyorum :KK53:

Kınaya da 8 gun canım bir de gelin hamamı yapacagız ona da 7 gün :KK45:

Herşey istediğin gibi geçer inş canım

InsaAllah sagol canim tanisalim haydi yeni gelmissin hosgeldin ;)
22 yasimdayim hukuk mezunuyum calismaya baslamadim dugunden sonra baslayacagim avukat olacagim Allah izin verirse

Nisanlim da 24 yasinda isletme mezunu kendi isini yapiyor web yazilim grafik tasarim

6 yıl 2 bucuk aydır beraberiz dugune de az kaldı nasipse :)

Oglen 1 de uyaniyorum :KK53: calismiyorum ya su an uyku duzenim yok sabah yatip oglen kalkiyorum :KK53:

Kınaya da 8 gun canım bir de gelin hamamı yapacagız ona da 7 gün :KK45:

ohhh ısın yokmu kız 1 hafta kalmıs say :KK70: gercı uyu uyu kınaya 1 gece kala uykular kacar bence benım oyle olmustu en aızndan :KK70: sabah yatıyom yazmısın sımdı dıkkat ettım sabaha kadar napıyon :KK51:
Masallah masallah hersey gonlune gore olsun ınsallah eksık vs bırseyın kaldı mı

ohhh ısın yokmu kız 1 hafta kalmıs say :KK70: gercı uyu uyu kınaya 1 gece kala uykular kacar bence benım oyle olmustu en aızndan :KK70: sabah yatıyom yazmısın sımdı dıkkat ettım sabaha kadar napıyon :KK51:
Masallah masallah hersey gonlune gore olsun ınsallah eksık vs bırseyın kaldı mı

Ufak tefek eksiklikler var sanirim canim
Sabaha kadar dizi film izliyorum oyun oynuyorum bekarligin son gunlerinin tadini cikariyorum canim:KK53:
Nisan oncesi uyku tutmuyordu beni ama simdi niyeyse cok rahatim :KK53:
Tek korkum ya evlenemezsek korkusu bizim iki aile arasi cok problemli yaa her an bir sey cikacak diye korkuyorum:KK17:

Sabaha kadar dizi film izliyorum oyun oynuyorum bekarligin son gunlerinin tadini cikariyorum canim:KK53:
Tek korkum ya evlenemezsek korkusu bizim iki aile arasi cok problemli yaa her an bir sey cikacak diye korkuyorum:KK17:
Vaayy..
kız çok az kalmış , zaman dediğin ne çabuk geçiyor:))
Merak etme bir problem çıkmaz, çıksa bile sizi bağlamaz, azcicik kaldı çünkü, çıkar son günlerin tadını ama bence gezerek çıkar pc başında degİl kız :))

Tabii :)) korkma canim ne problemi cikacak :)

Back