2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hayırdır canım benim bişey mi oldu? Birisi bişey mi dedi? Tamam önce bi sakin ol ne olduğunu anlayalım ?

Sağol kuzummm..

Sen de çok seviliyorsun canım benimmm..

Hayırdır canım benim bişey mi oldu? Birisi bişey mi dedi? Tamam önce bi sakin ol ne olduğunu anlayalım ?
Nasıl anlatabilirim bilmiyorum, anlatamayabilirim de..İki cümleden fazlaca etkilenebiliyorum bu ara..Ama kendime sinir oluyorum, acaip. Aslında kötü bir şey demek istemedi eşim ama ben kendime bir sürü anlam çıkardım iki cümlesinden. ((

Ahh canım benim kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali.. Bende seninle aynı durumdayım dün her söylediği sözden farklı anlamlar çıkardım, o annesiyle uğraşırken birde beni kafaya taktı normal olarak..
Aslında yaptığımız şeyin ne kadar yanlış olduğunu biliyoruz ancak kendimize alıkoyamıyoruz seni çok iyi anlıyorum.. Şimdi kafanda sürekli o cümleleri tekrar edip edip durma, daha kötü olacaksın sonra... O seni seven adam neden senin için kötü birşey söylesin ki bebeğinin babası sonuçta böyle düşün kötülüğüne söylememiştir

(( Neden dikkat etmezler.Hadi seninki şuan normal bir durumda değil.Günlerdir yorgun, moral bozukluğu, üzüntüsü var.Ne dediğinin farkında olmayabilir adam.

Ama ben ona o kadar hassas davranırken o söylediği şeyin yanlışlığının, beni ne kadar kötü hissettirdiğinin farkında bile değil.Kötülüğüme söylediğini düşünmüyorum ama üslubu çok çok kötü. Normalde o kadar düşüncesiz de bir adam değildir halbuki

hoşbulduk canım, yok henüz eşim kırıkkale-Ankara arası mekik dokuyor.. Ben de özlediğimden ona sarıyorum... Aslında moralim bozuk
İşi çıkmıştır o yüzden yazamamıştır bişey kesin :)
ne oldu canım tartıstınız mı ozledın tabı haklı olarak..ee o da mecbur annesının yanında

kuzum ne dedı bılmıyorum ama hepımız aynıyız sanırım mınıcık seyı cok kafaya takıyoruz kesınn emınım esın baska bısey demıstır sen farklı anlamıssındır ben hep oyle yapıyorum en azından alakasız bı durum cıkıyo ortaya uzulme lutfenn

Evet benim yaptığım çok daha yanlış bişey...
Belki işle alakalı bir sorunu vardır, sana çaktırmayım derken farkına varamamıştır canım?

Özledim tabi de sürekli annesinin yanında değil ki, görüyor sonra geri kırıkkaleye dönüyor kardeşlerinin yanına, bana da 45 dk uzaklıkta evine gelse ya.. 15-16 yaşında kız kardeşi var 21 yaşında erkek kardeşi var, yemeklerini hazırlıyormuş, temizlik yapıyormuş vs.. Sürekli kendini parçalıyor, karım 10 gündür yalnız bi bakayım geleyim demiyor sinir oluyorum işte

Mevzu açık ve net de üslup yanlışlığı. Ve benim yanlışlarım, yani demek ki yanlış yapıyormuşum. Farkında olmadan bundan sonra nasıl davranacağımı bana göstermiş oldu. Kendinden fazla ödün vermemeli insan, ben de bunu anlamış oldum..
Evet benim yaptığım çok daha yanlış bişey...
Belki işle alakalı bir sorunu vardır, sana çaktırmayım derken farkına varamamıştır canım?
Kusura bakmayın canlarım üstü kapalı ifade edebiliyorum ancak kendimi.Yine de yardımcı olmaya çalışıyorsunuz sağolun... Ama yok duman91 cığım.. Biraz farklı bir mevzu.

Hmmmmpeki canım annesiyle kırıkkale arasındaki mesafe ne kadar? Tamam onlara destek olmaları güzel de bir gün dahi olsa yalnız kalabilecek yaştalar bence. Bu on günlük süreçte hiç gelmedi mi eve?

hee biraz anladım gibi sanki canım birazda amaaaan boşver diyebilmeli insan da işte o da bizde yok malesef
Annesi ankarada o da 1 saat uzaklıkta.. yani aslında tam ortada kalıyor eşim :) Halaları akrabaları falan hepsi orada zaten evet yalnız kalabilecek yaştalar da ona göre durum farklı... hatta 13 gün oldu eve hiç gelmedi.. Ben hafta sonu gittim ya gerek duymuyor zannımca...

durum farklıymıs canım 45 dk hıc bısey degıl boyle fısekler gıbı olmak ıstemıyorum ama kardeslerı hıc kucuk degıller hanı bırı 9-10 yaslarında olsalar kesınlıkle haklı dıcem..ben sureklı annenın yanında kalıyor gece gunduz sanıyordum..haklısın tabı ama bosver sende gıtmezsın ozlesın o zaman..sen kac gundur kendı annen gıbı uzuluyorsun hepımız goruyoruz elbet hatalı oldugunu anlar

yanlısımız aslında evet cok odun verıyoruz kendımızden..tam konuyu anlamasamda sıkma canını bak bebegınde uzulur annesi

Valla ben ne ara bu kadar takıntılı bir insan oldum anlamadım.Önceden kendimde bir yanlışlık görüyorsam , ona göre bir yol izlerdim.Şimdi kafaya tak dur.Ah ah..

Hmmmm annesi hastayken onlara desteği eksik etmeyeyim diye düşünüyor.Biraz da çok ince düşünmesinden kaynaklanıyor sanırım.Ama biraz fazla gün olmuş, senden yana birazcık ihmalkarlık olmuş sanki ama ne bileyim o da iki arada kalmış sanki.Dediğin gibi haftasonu da sen gidince o tarafa agırlık vermiş.

Hatta temelinde duman91 ciğimle mevzu aynı. Bir tarafın fazla anlayışlı olmasından kaynaklanıyor bazı şeyler.Galiba bizler trip atan tavır alabilen kişilerden değiliz.((Şuan düşünüyorum ben kendi mevzumu biraz fazla büyütmüş olabilirim.Ama burada üstü kapalı da olsa paylaşınca üzerimden attım biraz, rahatladım.)) Karşı taraf biraz daha düşünceli olmalı.Görmeli senin ne yaptığını.Sana katılıyorum, kesinlikle ne kadar üzülüyor kız kaç gündür , yani hayatında bir insan varken çok yönlü hareket edebilmeli bir insan, şu durumda eşini de düşünebilmeli.

selam kizlar, ustten usyltten okudum yazilanlarii bir selam verneden cikmayayim dedim
ana okulundayim cikinca nasipse yazarim.

evet herseyi cook takiyorzz

rahatlamana cok sevındım gercekten ınsan anlatınca hafıflıyor :) kesınlıkle kesınlıkle bu olmalı bız olsak bunu yapabılırız ıste fır donerız bı ora bı bura dıye ama onlar neden yapmıyor..
neyse hafıfledıgıne gore dusunme artık kuzum uzme kendını daha fazla

tutkku m sanada altıntı yaptım ama cıkmamıs :) hosgeldın nasıl gecıyor staj

Ah hem de nasıl, üzerimden kocaman bir yük kalktı sanki. :) Daha önce de demiştim ya bu ara moralim bozulsun bir şeye, sanki koca bir felaket üzerimdeymiş gibi etkileniyor bünyem, çöküyorum bir anda. :) Şuan çok iyiyim. Dengesiz ruh halleri işte :)))

hehe olsun canım sımdı ıyısın ya :) valla ben hamıle olmadan oyleyım sanırım :)

Birkaç gün sürekli kaldı yanında hiç ayrılmadı, ama son bir haftadır sürekli git-gel yapıyor, Mutfağı falan yeniledik ya kalan işler vardı onları yapmış falan, çocukların kahvaltısını hazırlıyorum diyo daha çok sinirleniyorum, benim annemde ben 10 yaşındayken bel fıtığına yakalandı, yataklardan kalkamadı, ben yemekte yapıyordum, 6 yaşındaki kardeşimi banyo bile yaptırıyordum, diğer kardeşleri kocaman insanlar yapabilirler yani de işte, nasıl olsa abileri yapıyor gerek duymuyorlar, ben onu öyle gördükçe üzülüyorum işte...
Yok canım gitmesem olur mu hiç? hatta soruyorlarmış bile eşin neden gelmiyor diye.. Sanki keyfime gelmiyorum işim gücüm var öyle her istediğim zaman izin alamıyorum, birde dedikodu yapıyorlar arkamdan ama dedim eşime kim ne derse desin hiç umrumda değil, uzaktan davulun sesi hoş gelir herkesin kendine göre işi var, ben onlar gibi boş insan değilim dedi, neyse ki eşimde ben onlara gereken cevabı veriyorum sen takma kafana dedi.. hafta sonu yine giderim büyük ihtimal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…