Amin inşAllah canım benim yaa, dört gözle yolunu gözlüyorum bakalımm:)valla oyle :) hayırlı zamanda gelecek ıns ama ne zaman :)
Hadi kızlar ben kaçtım.Hepinize iyi akşamlar. Bugünduman91 MutluBulut_ sizden başkası yoktu gerçi. :) Hadi kalın sağlıcakla kısçeler. :))
Ahhh çıkış saati gelmiş bile gün nasıl geçti anlamadım.. :)
ıyı bak canım kendıne :=)Ahhh çıkış saati gelmiş bile gün nasıl geçti anlamadım.. :)
Hadi görüşürü canlar öpüyorum siziii hoşçakalınnn
Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bakalım?
tutkku 'cum bugün seni rüyamda gördüm hayrolsun İnşAllah :)
Hadi kızlar ben kaçtım.Hepinize iyi akşamlar. Bugünduman91 MutluBulut_ sizden başkası yoktu gerçi. :) Hadi kalın sağlıcakla kısçeler. :))
nolduuu kuzummm bızde senı sevıyoruz..bısey mı oldu..ooo yemekte yapıyorsun artık bulantı azaldı sanırım ne guzelkuzuum maşallah sizeee büyümüşsünüz iyicee
ay kızlar bugun duygusallığım üzerimde, hepinizi çoook seviyorumm, yakın arkadaşlardan bile çook
şimdi çıkayım yemek hazırlayayım öptümmm
nolduuu kuzummm bızde senı sevıyoruz..bısey mı oldu..ooo yemekte yapıyorsun artık bulantı azaldı sanırım ne guzel
Selam kızlar kaç zamandır yazamıyorum miniğimden fırsat bulamadımmmm :))) nasılsınız neler yapıyorsunuz arada fırsat bulunca uzaktan gözetliyorum sizlerii :):)
kuzuum maşallah sizeee büyümüşsünüz iyicee
ay kızlar bugun duygusallığım üzerimde, hepinizi çoook seviyorumm, yakın arkadaşlardan bile çook
şimdi çıkayım yemek hazırlayayım öptümmm
bilmiyorumkii
eşimin doğum gunu bugun, okuldan erken çıkıp eve geldimm, hevesle pastayı bile kendim yaptımm, çok şükür Rabbim güç verdi, amaa şimdi nebileyim, supriz felan hazırlıycaktım ama yalnız olmayacağımızı öğrendim ve çok moralim bozuldu
okula tekrar mı basladın 2 hafta gectı mı ne cabuk :)bilmiyorumkii
eşimin doğum gunu bugun, okuldan erken çıkıp eve geldimm, hevesle pastayı bile kendim yaptımm, çok şükür Rabbim güç verdi, amaa şimdi nebileyim, supriz felan hazırlıycaktım ama yalnız olmayacağımızı öğrendim ve çok moralim bozuldu
ooo canım hosgeldın ne kadarlık oldu bakalım mınıgın :)Selam kızlar kaç zamandır yazamıyorum miniğimden fırsat bulamadımmmm :))) nasılsınız neler yapıyorsunuz arada fırsat bulunca uzaktan gözetliyorum sizlerii :):)
Hoşgeldin canım benim, iyiyim çok şükür..nasılsınız kızlar
hayrolsun inşallah canım
nasıl biriydim
Hayırlı sabahlar canım ben geldim bile :)gunaydın kızlarr gelın hadı :)
Ohh maşAllah canım size,, iyisinizdir İnşAllah.. Nasıl gidiyor peki ?Selam kızlar kaç zamandır yazamıyorum miniğimden fırsat bulamadımmmm :))) nasılsınız neler yapıyorsunuz arada fırsat bulunca uzaktan gözetliyorum sizlerii :):)
Hayırlı sabahlar canım ben geldim bile :)
hoşbulduk canım, yok henüz eşim kırıkkale-Ankara arası mekik dokuyor.. Ben de özlediğimden ona sarıyorum... Aslında moralim bozuk
hoşbulduk canım, yok henüz eşim kırıkkale-Ankara arası mekik dokuyor.. Ben de özlediğimden ona sarıyorum... Aslında moralim bozuk
İşi çıkmıştır o yüzden yazamamıştır bişey kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?