• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hadi kızlar ben kaçtım.Hepinize iyi akşamlar. Bugün duman91 duman91 MutluBulut_ MutluBulut_ sizden başkası yoktu gerçi. :) Hadi kalın sağlıcakla kısçeler. :))

kuzuum maşallah sizeee büyümüşsünüz iyicee:nazar::nazar::nazar::anneadayı:

ay kızlar bugun duygusallığım üzerimde, hepinizi çoook seviyorumm, yakın arkadaşlardan bile çook:KK61::KK61:
şimdi çıkayım yemek hazırlayayım öptümmm:KK15:

ay kızlar bugun duygusallığım üzerimde, hepinizi çoook seviyorumm, yakın arkadaşlardan bile çook:KK61::KK61:
nolduuu kuzummm bızde senı sevıyoruz..bısey mı oldu..ooo yemekte yapıyorsun artık bulantı azaldı sanırım ne guzel

nolduuu kuzummm bızde senı sevıyoruz..bısey mı oldu..ooo yemekte yapıyorsun artık bulantı azaldı sanırım ne guzel

bilmiyorumkii:KK43:
eşimin doğum gunu bugun, okuldan erken çıkıp eve geldimm, hevesle pastayı bile kendim yaptımm, çok şükür Rabbim güç verdi, amaa şimdi nebileyim, supriz felan hazırlıycaktım ama yalnız olmayacağımızı öğrendim ve çok moralim bozuldu:KK51:

eşimin doğum gunu bugun, okuldan erken çıkıp eve geldimm, hevesle pastayı bile kendim yaptımm, çok şükür Rabbim güç verdi, amaa şimdi nebileyim, supriz felan hazırlıycaktım ama yalnız olmayacağımızı öğrendim ve çok moralim bozuldu:KK51:

Kız ben de seni seviyorum :)
Noldu esinle basbasa dogum gunu kutlama.planinizi kim bozdu bakayim.

okula tekrar mı basladın 2 hafta gectı mı ne cabuk :)
kv ler mı gelıyormus olsun canım dert edıp uzulme bosver
Selam kızlar kaç zamandır yazamıyorum miniğimden fırsat bulamadımmmm :))) nasılsınız neler yapıyorsunuz arada fırsat bulunca uzaktan gözetliyorum sizlerii :):)
ooo canım hosgeldın ne kadarlık oldu bakalım mınıgın :)
ben kendı adıma ıyıyım sen nasılsın nasıl gıdıyor annelık

nasılsınız kızlar

hayrolsun inşallah canım:KK19:
nasıl biriydim:KK30:
Hoşgeldin canım benim, iyiyim çok şükür..
Hayır hayır dünde söylediydim üstünde beyaz bi badi vardı, altında kot pantolon ama yüzün görünmüyordu, göbeğine bakıyorduk keşke bende senin gibi hamiş olabilsem ne kadar fitsin, göbüşünde minicik çıkmış falan diyordum...
Tamda bunun üstüne dün meltem resmini attı, onunda üstünde beyaz badi vardı :) demek ki bunu görecekmişim dedim bende :)
Ama ten olarak beyaz tenliydin ince uzundun :)

hosgeldın canım nasılsın bugun kv den haber varmı ?
Ladypurple Ladypurple de mesajı begendı ama yazmadı :)
hoşbulduk canım, yok henüz eşim kırıkkale-Ankara arası mekik dokuyor.. Ben de özlediğimden ona sarıyorum... Aslında moralim bozuk:(
İşi çıkmıştır o yüzden yazamamıştır bişey kesin :)

Kızlaaaaar.Hepinize günaydın..Nolur bana dua edin, hiç iyi değilim ben. Ağlamaklıyım masada, kalksam lavaboya gitsem iyice salıcam kendimi.Burda da kendimi sıkmaktan bir hal oldum, bugünü nasıl geçiricem burada bilmiyorum. :((((

hosgeldın canım nasılsın bugun kv den haber varmı ?
Ladypurple Ladypurple de mesajı begendı ama yazmadı :)
hoşbulduk canım, yok henüz eşim kırıkkale-Ankara arası mekik dokuyor.. Ben de özlediğimden ona sarıyorum... Aslında moralim bozuk:KK43:
İşi çıkmıştır o yüzden yazamamıştır bişey kesin :)

Back