- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
evet ınternette cogu sey daha uyguna zaten :)
yaa bugun halsız gıbıyım sankı havaların sureklı degısmesınden mıdır nedır bılemedım
Evet olabilir canım birde geç mi yattın ki acaba ya da dünkü temizlik mi yordu seni :) kesin yapmışsındır temizlikevet ınternette cogu sey daha uyguna zaten :)
yaa bugun halsız gıbıyım sankı havaların sureklı degısmesınden mıdır nedır bılemedım
Kızzz alemsin nasıl güldümm :) "mutlubulutsun seni bulutlar etkilememli" deyişinnn hiç güleceğim yoktu:)Ondandır canım.Dün benim de enerjim hat safhadaydı.Bugün yorgunluk var üzerimde.Yağmurlu, bulutlu hava böyle yapıyor.Ama sen mutlubulutsun seni bulutlar etkilememeliiii :)))))
Kızzz alemsin nasıl güldümm :) "mutlubulutsun seni bulutlar etkilememli" deyişinnn hiç güleceğim yoktu:)
Amin canım İnşAllah..Nasıl memnun olurum, evet canım hayırlısı.. :)
Yaaa şimdi bu konuda telkin verecek en son kişiyim :) Ben de sevmem canım yalnızlığı, iyi anlayabiliyorum.Ama seninki bayagı uzun bir süreç, öyle geçiştirmeliklerle olmaz ki.Hani iki üç çeşit yapma ama en azından bir şey pişir kendine.Ne kadar kaldı peki, belli mi ne zaman döneceği. İyi bari eşine izin vermişler o kadar
,Amin canım İnşAllah..
Kız ne bileyim öğlen dedemlere gidiyorum yiyorum orda, eve gelincede yapmak zor geliyordu:)
Ama öğlen bişeyler çıkardım buzluktan akşam gidince yapayım barii,, azcık kendime bakayım :)
Eşimin de ne zaman döneceği belli değil ayy yolunu gözlüyorum resmen... Hafta sonu gittim ya güneşten kararmış, zayıflamış, çökmüş, saç sakal birbirine girmiş, çok üzüldüm haline
Amin canım İnşAllah yaa. bizimde temennimiz o yönde bakalım zaman ne gösterecek.. Zaten yarın ameliyat olursa perşembe tatil, cuma günü de gelmez 1 gün için.. Bu hafta full time ankarada olur büyük ihtimal,
E o koşturuyor bir de , iyice ihmal etmiştir kendini.İnşallah tez zamanda iyi olur da kadıncagız, hem o iyi olur, sizin de düzen normale döner.
Aynen canım yap yap. Bir de diyorsun ki ne zaman dönecek belli değil, aman salma kendini..
Amin canım İnşAllah yaa. bizimde temennimiz o yönde bakalım zaman ne gösterecek.. Zaten yarın ameliyat olursa perşembe tatil, cuma günü de gelmez 1 gün için.. Bu hafta full time ankarada olur büyük ihtimal
Kızzz senin hamilelik takviminde ne yazıyo öyleee
duzelsın artık havalar.. ahahaha :))) dogru etılememelı :))) guldurdun benı he :)Ondandır canım.Dün benim de enerjim hat safhadaydı.Bugün yorgunluk var üzerimde.Yağmurlu, bulutlu hava böyle yapıyor.Ama sen mutlubulutsun seni bulutlar etkilememeliiii :)))))
nerden bıldınnn :)) p.tesi tabı gecen haftada hep temızlıkle gectı he bugun dınlenıyorum sonunda zaten salıları cok sevıyorum bır gun once yenı temızlık yaptıgımdan adam akıllı keyıf surulen tek gun :)Evet olabilir canım birde geç mi yattın ki acaba ya da dünkü temizlik mi yordu seni :) kesin yapmışsındır temizlik
Amin canım İnşAllah yaa. bizimde temennimiz o yönde bakalım zaman ne gösterecek.. Zaten yarın ameliyat olursa perşembe tatil, cuma günü de gelmez 1 gün için.. Bu hafta full time ankarada olur büyük ihtimal
Kızzz senin hamilelik takviminde ne yazıyo öyleee
hahaSen en azından önümüzdeki haftaya kadar beklentiye girme madem. Sen gidecek misin peki?
Hiç sorma canım yaa bugün coşmuşlar..
Artık ümidi kestim bende canım benim..Sen en azından önümüzdeki haftaya kadar beklentiye girme madem. Sen gidecek misin peki?
Hiç sorma canım yaa bugün coşmuşlar..
Ahh canım senin temizlik titizliğini biliyoruz artık..:)duzelsın artık havalar.. ahahaha :))) dogru etılememelı :))) guldurdun benı he :)
nerden bıldınnn :)) p.tesi tabı gecen haftada hep temızlıkle gectı he bugun dınlenıyorum sonunda zaten salıları cok sevıyorum bır gun once yenı temızlık yaptıgımdan adam akıllı keyıf surulen tek gun :)
haha
evet ınternette cogu sey daha uyguna zaten :)
duzelsın artık havalar.. ahahaha :))) dogru etılememelı :))) guldurdun benı he :)
nerden bıldınnn :)) p.tesi tabı gecen haftada hep temızlıkle gectı he bugun dınlenıyorum sonunda zaten salıları cok sevıyorum bır gun once yenı temızlık yaptıgımdan adam akıllı keyıf surulen tek gun :)
haha
Artık ümidi kestim bende canım benim..
Valla cumartesi günü de günüm var belki günden sonra giderim:) İnşAllah kötü bişey olmazda böyle rahat rahat giderim diye düşünüyorum..
Öyle öyle neyse daha fazla utandırmayım seni :)
Kızzz bu sen misin ben ilk defa görüyorum yüzünü, yaaa ne çabuk bu kadar oldun, daha geçen haftalarda pek bişey yoktu :) Oy MaşAllah size yaaaaa:)))
Oh misss ne güzel. :))
İnşallah canım, Allah ın izniyle bu amliyattan sonra daha iyi olur merak etme..
:)))Neyse ben meseleyi değiştireyim beş buçuk aylık miniğime bakın siiizz :))
yok bee degılım ınanAhh canım senin temizlik titizliğini biliyoruz artık..:)
Bende eşim gitti gideli 1 kere temizlik yaptım :) Ayy evi eşim kirletiyormuş yaa hiç bişey olmadı eve bi süpürsem yeterli olur zannımca.. Birde buzdolabını boşalttım akşama onu silcem kendime uğraş arıyorum bende işte :)
:)))
Oh misss ne güzel. :))
İnşallah canım, Allah ın izniyle bu amliyattan sonra daha iyi olur merak etme..
:)))Neyse ben meseleyi değiştireyim beş buçuk aylık miniğime bakın siiizz :))
değil mi yaa bu hamişlik pek bi yakışıyor size ahh ahh edacım sıra bizde hadi artık :) Ne tembeliz yahuu... Eşim her gördüğünde soruyo var mı bişey diye, ay dedim hep ayrıyız nasıl olmasını bekliyorsun :)yok bee degılım ınanhadı ya ıyı yapmıssın canım duzenlersın ne guzel :)
masallah sen ne tatlıs bır hamıle olmussun oyleee :)
Kızzz bu sen misin ben ilk defa görüyorum yüzünü, yaaa ne çabuk bu kadar oldun, daha geçen haftalarda pek bişey yoktu :) Oy MaşAllah size yaaaaa
Sağol canımcımm.. :))yok bee degılım ınanhadı ya ıyı yapmıssın canım duzenlersın ne guzel :)
masallah sen ne tatlıs bır hamıle olmussun oyleee :)
değil mi yaa bu hamişlik pek bi yakışıyor size ahh ahh edacım sıra bizde hadi artık :) Ne tembeliz yahuu... Eşim her gördüğünde soruyo var mı bişey diye, ay dedim hep ayrıyız nasıl olmasını bekliyorsun :)
Tütütü kız nazar değmesin hee:) Aynen öyle her bayana yakışıyor esmaya da çok yakışmış:) Ay ben rüyamdaEvet canım ta kendisiyim :)) Hiç sorma o size son yolladıgım fotografın bilgilerine baktım da tam bir ay önceymiş.4 hafta da nasıl farketmiş demi :))
Sağol canımcımm.. :))
Teşekkür ederiz kuzum ama bence hamilelik her bayana yakışıyor.İlk kilo aldıgım zamanları hatırlıyorsunuz, bunalım geziyordum. Şİmdi kendini böyle belli edince fazla kilo almış olsam da hoşuma gidiyor. Çok güzel bir şeymiş yaa :)) Rabbim tez ve hayırlı zamanda nasip etsin size de innnşallah. Ama dediğin doğru, nasıl bir beklenti içine giriyo eşin :))
Aynen Esma ya bayılmıştım zaten, maşallah. :)Tütütü kız nazar değmesin hee:) Aynen öyle her bayana yakışıyor esmaya da çok yakışmış:) Ay ben rüyamdatutkku yu görmüştüm bugün böyle beyaz badisi, altında kotu vardı, demek ki seni görcekmişim canım :)
Amin inşAllah canım, valla bende bilemiyorum leyleklerin getirdiğine mi inanıyo ne yapıyosa
valla oyle :) hayırlı zamanda gelecek ıns ama ne zaman :)değil mi yaa bu hamişlik pek bi yakışıyor size ahh ahh edacım sıra bizde hadi artık :) Ne tembeliz yahuu... Eşim her gördüğünde soruyo var mı bişey diye, ay dedim hep ayrıyız nasıl olmasını bekliyorsun :)
Evet canım hamile halini gördüm ama pek göbüşü yoktu, küçücüktü:) keşke senin gibi olabilsem diye içerleniyordum :)Aynen Esma ya bayılmıştım zaten, maşallah. :)
Hee hamile halini mi gördün.Bence de malum olmuş, aynı üstümde beyaz badi, altta da kot değil ama tayt. :))
Hayırlısı hayırlısı :) O da heveslidir illaki.Neyse dönsün de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?