• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Sizlere de günaydın canlaaarr :)

Şuan için uykuluyum, ayılamadım ben :)

Sende kardeşimin azmini gördüm kuzum.O da lise çağında fena kiloluydu.70 lere çıkmıştı. Sonra bir hırslandı ki sorma 1-2 sene içinde eridi resmen. :) Bir de onun ergenlik dönemiydi de, boy falan da attı.Şimdi eski halini gören inanamıyo. :) Ki sen 30 kilo kadar verdim diyosun. Maşallah yaa. :))

Sen eski kıyafetlerimi çıkardım deyince aklıma geldi. Onun kilolu zamanından kalma bazı kıyafetleri vardı ben de onları yürüttüm. :)) Tersine oldu. Ayy hatta bu gidişimde annemin kıyafetlerinden bile aldım, kendikilerim olmuyor diye. :)

Neyse canım ne mutlu sana sabredttin muradına eriyorsun, bundan sonra alırsın artık istediğin gibi. :)
aaa ne guzel ama o korumayı basarmıs ınsallah bende basarırırm :) daha once dedıgım gıbı cok yanlıs yaptım almam sandım yedımde yedım :)
ıyı yapmıssın nasılsa o kullanmayacak sende bu donemde gıy valla bende atmıcam o yuzden :)

aaa ne guzel ama o korumayı basarmıs ınsallah bende basarırırm :) daha once dedıgım gıbı cok yanlıs yaptım almam sandım yedımde yedım :)
ıyı yapmıssın nasılsa o kullanmayacak sende bu donemde gıy valla bende atmıcam o yuzden :)

Korumak ne kelime, hele şu son birkaç ay daha bi hırslandı, iyice inceldi kız yaa.Diyorum tam zamanıydı , bana inat yapıyorsun sanki :))
Hmmm yaa bir kaç yıl bile o kadar farkediyormuş ki.İnsanın yaş ilerledikçe metabolızması yavaşlıyor.Eskisi gibi yediğim halde daha çok kilo alıyorum.O yüzden cidden dikkat etmek gerek canım.
Aynen bol kıyaftelerini kesinlikle atma canım.İnşallah bariz bir kilo artışın olmaz o zaman ama yine de ihtiyacın olur mutlaka.

Evet canim hamilelikten oncede iyi olur ustune katlanmaz verirsin basla simdi.yavas yavas yaza istedigin gibi olursun :)
Valla bende dugunden beri demeyim ama diyete basladigimdan beri 9.aydir bisey almadim desem nee dersin belki :)) evdeyim nasilsa dedim tayt giyiyorum disari cikarken eskiden hic giymezdim ama o bol geldi etti gibi sorunu olmuyo birde ben daha once dd zayifladigimdan kimini atmisim ama kimini saklamisim o kiyafetlerle idare ettim arada :)) ama su ara cogu kiyafete bay bay dicem artik :)) ama dun eski pantolonlarimi cikardim sakladiklarimi 4 tanesinden 1 tanesi tam suanlik 3 tanesinin 2-3 kilo vermeye ihtiyaci var iyiki saklamisim dedim kalanlarid annem at zayiflayamazsin artik dedigi icin atmistim :)) sende al kuzum madem begenmissin ihtiyacinda var napican mecbur :KK43: ihtiyacta bitmiyo..kiminin takintisi var bir dugunde giydigini bi daha giymiyo arkadasim oyle mesela :)) benim hic umrumda olmaz valla 10 dugune giyerim aradan kac sene gecer :))
Ayy canım ne bileyim eşim olsaydı akşamları yürüyüşe çıkıyorduk ama 10 gündür şiştim evde iyice.. Birde tek çıkmak da istemiyorum açıkcası bakalım hani böyle kalsamda sorun değil ama birkaç kilo versem çok daha güzel olur diyorum :)
Ahh canım kıyamam bende öyle zayıfkenki kıyafetlerimi atmıyordum, şuan çok şükür çok fazla geri alma gibi bir durumum olmadı. Ama bak sende almamışsın birşeyler bazen ihtiyaç oluyor, hatta ben birşeyler alınca ohh rahatlıyorum yaaa tipik bayan modeli :)
Yok o kadarda değil her düğün için ayrı bir kıyafet hobim yok benim :) Çok deforme ya da çok demode olmadığı sürece giyerim yıllar boyu :)

Ahh günaydın canımcımm ben erken yattım çok şükür iyiyim bugün ::KK66: Sende açılırsın birazdan yada minnak uykulu yapıyor seni :)

Hmmm, ne güzel :))

Galiba. Çok da geç yatmadım ki 12ydi. Herhalde onda yatağa girmek gerekecek anlamadım ben..

Ayy canım ne bileyim eşim olsaydı akşamları yürüyüşe çıkıyorduk ama 10 gündür şiştim evde iyice.. Birde tek çıkmak da istemiyorum açıkcası bakalım hani böyle kalsamda sorun değil ama birkaç kilo versem çok daha güzel olur diyorum :)
Ahh canım kıyamam bende öyle zayıfkenki kıyafetlerimi atmıyordum, şuan çok şükür çok fazla geri alma gibi bir durumum olmadı. Ama bak sende almamışsın birşeyler bazen ihtiyaç oluyor, hatta ben birşeyler alınca ohh rahatlıyorum yaaa tipik bayan modeli :)
Yok o kadarda değil her düğün için ayrı bir kıyafet hobim yok benim :) Çok deforme ya da çok demode olmadığı sürece giyerim yıllar boyu :)

Eşin gelmedi mi canım hala tek misin?

Evet canım hala gelmedi :KK43: Bekarım ben bu aralar...:KK48:
Bakalım bugün belli olacak tekrardan ameliyata alabilirler...

Neyse sağlık olsun da sabır az daha kuzum.. Ama bu kadar komleksi duymamıştım böbrek taşının.Ağır geçirdi sanki kayınvaliden.Rabbim şifa versin inşallah.

Eşim zaten en erken geliyor sekiz buçukta. Bir de onda yattı mı hiçten görüşemiycez :)))
Pardon canım o ayrıntıyı unutmuşum ben.. ehh ne yapacaksın o zaman biraz sabredeceksin canım benim :( Senin tayinin eşinin iş yerinin olduğu yere çıkma ihtimali yok mu? Böyle gerçekten çok zor oluyordur hem eşin için hem senin için?

Neyse sağlık olsun da sabır az daha kuzum.. Ama bu kadar komleksi duymamıştım böbrek taşının.Ağır geçirdi sanki kayınvaliden.Rabbim şifa versin inşallah.
Evet baya baya ağır geçirdi canım, ben ilk duyduğumda bişey olmaz herkeste var sonuçta merak etme falan dedim ama başka rahatsızlıkları da ağır geçirmesine tuz biber oldu, mesela tansiyon hastasıymış aslında ama hiç bilinmiyrmuş.. Tansiyonunu bir türlü düşürmediler... Eve gelsin diyetler onu bekliyor :)

Korumak ne kelime, hele şu son birkaç ay daha bi hırslandı, iyice inceldi kız yaa.Diyorum tam zamanıydı , bana inat yapıyorsun sanki :))
Hmmm yaa bir kaç yıl bile o kadar farkediyormuş ki.İnsanın yaş ilerledikçe metabolızması yavaşlıyor.Eskisi gibi yediğim halde daha çok kilo alıyorum.O yüzden cidden dikkat etmek gerek canım.
Aynen bol kıyaftelerini kesinlikle atma canım.İnşallah bariz bir kilo artışın olmaz o zaman ama yine de ihtiyacın olur mutlaka.
ohh masallahh :) sende yaparsın canım bebıs dogsun :)
kesınlıkle dıkkat etmek sart bakalım korkuyorum dıyetten sonrası ıcın ama ortalama boyle devam edıcem

yuruyus yapmanız ıyı barı ben hep evdeyım :)
evett ya bayanlar hep aynı sanırım ama benım ınanılmaz ıhtıyacım var oyle boyle degıul spor ayakkabı,canta bunlar bıle dahıl kıı kıyafetı soylememe gerek yok resmen herseyı 0 dan alıcam ınsllah bebek gıbı :)) cok pahalı almam tabı hatta dıyet bıtsın kendımı bakırkoy pazarına atıcam hıc gıtme fırsatın oldumu bılmıyorum ıstanbula geldın mı ama bol cesıt daha uygun fıyat :) gercı son senelerde fıyatlar magazaları yakalayacak neredeyse :)
bende oyle valla zaten bır elbısede ne olabılır kı :) hatta benım bır arkdasım degıl cogu arkadasım oyle :)

ohh masallahh :) sende yaparsın canım bebıs dogsun :)
kesınlıkle dıkkat etmek sart bakalım korkuyorum dıyetten sonrası ıcın ama ortalama boyle devam edıcem

yuruyus yapmanız ıyı barı ben hep evdeyım :)
evett ya bayanlar hep aynı sanırım ama benım ınanılmaz ıhtıyacım var oyle boyle degıul spor ayakkabı,canta bunlar bıle dahıl kıı kıyafetı soylememe gerek yok resmen herseyı 0 dan alıcam ınsllah bebek gıbı :)) cok pahalı almam tabı hatta dıyet bıtsın kendımı bakırkoy pazarına atıcam hıc gıtme fırsatın oldumu bılmıyorum ıstanbula geldın mı ama bol cesıt daha uygun fıyat :) gercı son senelerde fıyatlar magazaları yakalayacak neredeyse :)
bende oyle valla zaten bır elbısede ne olabılır kı :) hatta benım bır arkdasım degıl cogu arkadasım oyle :)
Yok canım benim sadece birakç parça kıyafete ihtiyacım var özel günler için.. Yoksa ayakkabı hastası olduğum için baya baya var yani :)
İstanbul'a gittim de öyle ahım şahım gezemedim yaa, Fatih pazarına gitmiştim ama o zamanda küçüktüm ne anlarım elbiseden falan :) bizim için baya zor kıyafet konusu çok kısıtlı ve fiyatlar 2-3 katı fazla.. Bazen netten alıyorum bende :)

Pardon canım o ayrıntıyı unutmuşum ben.. ehh ne yapacaksın o zaman biraz sabredeceksin canım benim :KK43: Senin tayinin eşinin iş yerinin olduğu yere çıkma ihtimali yok mu? Böyle gerçekten çok zor oluyordur hem eşin için hem senin için?
İhtimal var ama boşluk yok canım.Beklemedeyiz. Boşalacak bir yer var ama o da istanbul da bir yer için tayin bekliyormuş. Hatta İstanbul daki de başka bir yer için :KK70: Yani benim durum böyle zincirleme pamuk ipliğine bağlı.İstanbul daki giderse, bizim merkezdeki de gider, ve ben de onun yerine geçerim :)) Hayırlısıysa olsun inşallah..Yoksa evet şuan o yol çekiyo, ben onun yolunu gözlüyorum. Bakalım, zaman..

Evet baya baya ağır geçirdi canım, ben ilk duyduğumda bişey olmaz herkeste var sonuçta merak etme falan dedim ama başka rahatsızlıkları da ağır geçirmesine tuz biber oldu, mesela tansiyon hastasıymış aslında ama hiç bilinmiyrmuş.. Tansiyonunu bir türlü düşürmediler... Eve gelsin diyetler onu bekliyor :)

Aynen canım ben de şaşırmıştım ama başka bir hastalık durumu tetiklemiş demek anladım. Neyse tansiyonunun oldugunun da farkına varmış oldu en azından, dediğin gibi bundan sonra daha çok dikkat eder.

İhtimal var ama boşluk yok canım.Beklemedeyiz. Boşalacak bir yer var ama o da istanbul da bir yer için tayin bekliyormuş. Hatta İstanbul daki de başka bir yer için :KK70: Yani benim durum böyle zincirleme pamuk ipliğine bağlı.İstanbul daki giderse, bizim merkezdeki de gider, ve ben de onun yerine geçerim :)) Hayırlısıysa olsun inşallah..Yoksa evet şuan o yol çekiyo, ben onun yolunu gözlüyorum. Bakalım, zaman..

Aynen canım ben de şaşırmıştım ama başka bir hastalık durumu tetiklemiş demek anladım. Neyse tansiyonunun oldugunun da farkına varmış oldu en azından, dediğin gibi bundan sonra daha çok dikkat eder.
Ahh canım benim senin için dua edelim o zaman:) bu işler öyle yaaa biraz sabret o zaman kuzucum hakkında hayırlısı olsun..
Ayy şu hastaneyi oldum olası hiç sevmiyordum eşim ankaraya gitmiş bu seferde yarın olcak ameliyat diyorlarmış valla böyle bekar bekar hiç çekilmiyor yaa, Yemek yapasım bile gelmiyor hatta hiç yapmadım, 12 gün oldu :(

Yok canım benim sadece birakç parça kıyafete ihtiyacım var özel günler için.. Yoksa ayakkabı hastası olduğum için baya baya var yani :)
İstanbul'a gittim de öyle ahım şahım gezemedim yaa, Fatih pazarına gitmiştim ama o zamanda küçüktüm ne anlarım elbiseden falan :) bizim için baya zor kıyafet konusu çok kısıtlı ve fiyatlar 2-3 katı fazla.. Bazen netten alıyorum bende :)

ohh canım hepsını gule gule gıyy :))
tabı ya o zaman umrunda degıldır :) kotuymus canım..kıyafettede her zaman bedende tutmuyor kumasına vs gore degısebılıyor ben hıc almadım netten

ohh canım hepsını gule gule gıyy :))
tabı ya o zaman umrunda degıldır :) kotuymus canım..kıyafettede her zaman bedende tutmuyor kumasına vs gore degısebılıyor ben hıc almadım netten
Teşekkür ederim canım benim, ayy evet yaa o zamanlar ne umrumda olacak benim :)
Ya tabi her zaman istediğim şeyi bulamayabiliyorsun ama yine de hesaplı olması açısından güzel oluyor :)

Teşekkür ederim canım benim, ayy evet yaa o zamanlar ne umrumda olacak benim :)
Ya tabi her zaman istediğim şeyi bulamayabiliyorsun ama yine de hesaplı olması açısından güzel oluyor :)
evet ınternette cogu sey daha uyguna zaten :)
yaa bugun halsız gıbıyım sankı havaların sureklı degısmesınden mıdır nedır bılemedım

Ahh canım benim senin için dua edelim o zaman:) bu işler öyle yaaa biraz sabret o zaman kuzucum hakkında hayırlısı olsun..
Ayy şu hastaneyi oldum olası hiç sevmiyordum eşim ankaraya gitmiş bu seferde yarın olcak ameliyat diyorlarmış valla böyle bekar bekar hiç çekilmiyor yaa, Yemek yapasım bile gelmiyor hatta hiç yapmadım, 12 gün oldu :KK43:

Nasıl memnun olurum, evet canım hayırlısı.. :)

Yaaa şimdi bu konuda telkin verecek en son kişiyim :) Ben de sevmem canım yalnızlığı, iyi anlayabiliyorum.Ama seninki bayagı uzun bir süreç, öyle geçiştirmeliklerle olmaz ki.Hani iki üç çeşit yapma ama en azından bir şey pişir kendine.Ne kadar kaldı peki, belli mi ne zaman döneceği. İyi bari eşine izin vermişler o kadar

Back