• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

heh evet yakinmis bayaa :)
gecende dedin ya Ankarada hastanede diye, bende diyorum uzak simdi nasil gitcek acaba o kadar yolu masallah diyorum, kendim uzun yolucekemedigim icin herkezi kendim gibi saniyorum :)

corluya gelin vercez bile demistim ben sen degilmissin ozaman o,veya ben taa ozaman karistrdim corumla corluyu :)

MutluBulut_ MutluBulut_ dugunler basladi rahat yok yine desene :)
severim aslinda dugune gitmwyi, sende seversen git canim degisiklik olur hem, hemde annenlere gitmis olursun :)
Kız güldürdün beni alemsin...
Ama uzun yolculukta çok yaptım alışkınım gerçi :) Evet sen taaaa o zaman karıştırmışsın şekerim :)
Ayy bende severim yaa düğüne gitmeyi oynamam falan ama severim yani yinede :)

Ayy MaşAllah canım yaa, bende çok seviyorum mor rengini herşeyim mor benimde :)
Hadiiii bilmiyordumm...
Liseden beri takikim , yani gözüme direkt guzel görünüyor mor olunca...hatta bazen mor olduğunu anlamıyorum bile.ne güzelmiş bu diyorum eşim.mor ya Ondandir diyor aaaa mormus diyorum :D

Hadiiii bilmiyordumm...
Liseden beri takikim , yani gözüme direkt guzel görünüyor mor olunca...hatta bazen mor olduğunu anlamıyorum bile.ne güzelmiş bu diyorum eşim.mor ya Ondandir diyor aaaa mormus diyorum :KK70:
Heheh aynı ben yaaa :)))
Geçen ütü yapıyordum anneannemde yanımdaydı (eşim yok diye bizde kalıyor) Allah'ım kızın ütüsü bile mor diyo diyo gülüyoo kendi kendine

Hadi kızlar ben kaçtım docamın yanına gidiyorum :)
Kaynanamda iyileşseydi çok iyi olurdu ama hadi hayırlısı bakalım... görüşürüz mutlu hafta sonları sizee:)

Heheh aynı ben yaaa :)))
Geçen ütü yapıyordum anneannemde yanımdaydı (eşim yok diye bizde kalıyor) Allah'ım kızın ütüsü bile mor diyo diyo gülüyoo kendi kendine
Haha hadi ya...
Bana da herkes mor hediye alır hehehe cunki herkes bilir..bayılıyorum.bu duruma...
Hayırlı yolculuk canim, iyileşecek inşallah kayinvaliden merak etme...
Kendine iyi bakk görüşürüz tatlim:)

duman91 duman91 hayirli yolculuklar kuzum, guzel haberlerle gel tamamm :*

SirriEyvan SirriEyvan diimi 1 ayin kaldi nasipsee :)
ne cabuk gecmis zaman daha dun hamiislik haberini vermistir ya burda :)

dun kuzenlerle yuruyuse cikmistik, 4 hamis. tabi ben en kucuk gobuslu.
Allahim birtanesi ayina girdi sanirim artik masallah ne buyuk gobegiii.. kipir kipir masallah,artik icerde cani sIkiliyor herhalde heh :)

kizlar buarda isim.etikerliyorum kusuruma bakmayin, telden giriyorum bugun, alinti yapmak icin coook beklemem gerek

selam canlar benim için yazdıklarınızı okudum teşekkür ederim
kazanın şokunu daha yeni yeni atıyorum
çocuk iyiymiş.. hatasının bedelini canıyla ödemedi hiç değilse :KK14:

arabam daha 6 aylık sıfır bir arabaydı 15 yaşındaki çocuğun akılsızlığı yüzünden hem büyük hasar gördü hem büyük değer kaybetti hem de büyük maddi masraf çıktı karşı taraf da maddi durumu olmayan bir aileye benziyor bizim sigorta karşılamak istemiyor karşı taraftan almak istiyor karşı tarafın sigortası fln yok bu iş karışık baya anlayacağınız
soruşturma devam ediyor

düğüne 15 gün kaldı arabam yok balayına kendi arabamla gitmeyi hayal ediyordum (nişanlımın arabası yok) şu an arabasız zorlanıyoruz
sigorta geçici araba verebiliyor ama düz vites oluyor onlar ben otomatik kullanıyorum düz kullanamıyorum :(
şükür ki bana ve nişanlıma bir şey olmadı diyerek kendimi avutuyorum araba için üzülmemeye çalışıyorum
sonuçta saniye farkıyla benim oturduğum taraftan çarpışma olsaydı düğünümüz bile olmazdı en kötü ihtimal ölebilirdim :KK61::KK61::KK61:

ama kendinizi benim yerime koyun siz olsanız siz de üzülmez miydiniz çocuğummuş gibi seviyordum arabamı çünkü daha yeniydi de :KK61::KK61::KK61:

düğünüme 15 gün kaldı ve ben hiç mutlu değilim biliyor musunuz :KK43::KK43::KK43:
kaynanamla da aram hiç iyi değil hiç anlaşamadık hiç anlaşamıyoruz ve hiç anlaşamayacağız da nişanlımın ailesi beni çok üzüyor :KK43::KK43::KK43:

arabam daha 6 aylık sıfır bir arabaydı 15 yaşındaki çocuğun akılsızlığı yüzünden hem büyük hasar gördü hem büyük değer kaybetti hem de büyük maddi masraf çıktı karşı taraf da maddi durumu olmayan bir aileye benziyor bizim sigorta karşılamak istemiyor karşı taraftan almak istiyor karşı tarafın sigortası fln yok bu iş karışık baya anlayacağınız
soruşturma devam ediyor

düğüne 15 gün kaldı arabam yok balayına kendi arabamla gitmeyi hayal ediyordum (nişanlımın arabası yok) şu an arabasız zorlanıyoruz
sigorta geçici araba verebiliyor ama düz vites oluyor onlar ben otomatik kullanıyorum düz kullanamıyorum :KK43:
şükür ki bana ve nişanlıma bir şey olmadı diyerek kendimi avutuyorum araba için üzülmemeye çalışıyorum
sonuçta saniye farkıyla benim oturduğum taraftan çarpışma olsaydı düğünümüz bile olmazdı en kötü ihtimal ölebilirdim :KK61::KK61::KK61:

ama kendinizi benim yerime koyun siz olsanız siz de üzülmez miydiniz çocuğummuş gibi seviyordum arabamı çünkü daha yeniydi de :KK61::KK61::KK61:

düğünüme 15 gün kaldı ve ben hiç mutlu değilim biliyor musunuz :KK43::KK43::KK43:
kaynanamla da aram hiç iyi değil hiç anlaşamadık hiç anlaşamıyoruz ve hiç anlaşamayacağız da nişanlımın ailesi beni çok üzüyor :KK43::KK43::KK43:

canım benim biliyorum zor şimdi ama düşünme bunları, düğününe odaklan.
bak kendin söylüyorsun saniye farkıyla oldu herşey diye, çok şükürki kimseye birşey olmadı.
evet araban yeniydi, ve tamda arabaydı hani ama gerçekten cana geleceğine mala gelsin.
nasipse yılların hasreti bitecek bunları düşün. sağlık olsun çalışılır yine alınır o araba.

kaynananıda boşver, adı üstünde işte kaynana.ne uzak ol ne yakın, boşver. şimdiden takarsan düğünün tadını çıkartamazsın.
herşeyi gönlünce yap inşallah:nazar::KK19:

0
canım benim biliyorum zor şimdi ama düşünme bunları, düğününe odaklan.
bak kendin söylüyorsun saniye farkıyla oldu herşey diye, çok şükürki kimseye birşey olmadı.
evet araban yeniydi, ve tamda arabaydı hani ama gerçekten cana geleceğine mala gelsin.
nasipse yılların hasreti bitecek bunları düşün. sağlık olsun çalışılır yine alınır o araba.

kaynananıda boşver, adı üstünde işte kaynana.ne uzak ol ne yakın, boşver. şimdiden takarsan düğünün tadını çıkartamazsın.
herşeyi gönlünce yap inşallah:nazar::KK19:

Her bir araya geldigimizde mutlaka tartisma oluyor nisanlimi da cok etkiliyor her seyi ona yansitiyor maddi manevi her turlu problemi yaa her seyi zorlastiriyor bıktım :(
Surekli bana ogut veriyor ya ogut dinlemekten bıktım :mad::mad:

0

Her bir araya geldigimizde mutlaka tartisma oluyor nisanlimi da cok etkiliyor her seyi ona yansitiyor maddi manevi her turlu problemi yaa her seyi zorlastiriyor bıktım :(
Surekli bana ogut veriyor ya ogut dinlemekten bıktım :mad::mad:

he he de gec canim, biliyorum ogullarinu bu durum.cok etkiliyor zamanla onlar arada kaliyor..
hele bi al sen esini o evden, sonra versin duraun ogudunu.
baglilarmi cok birbirlerine, yani kv oglumda, oglum bi tipmi.
eger oyleyse yakinsinizda canim asil o konuda kolay gelsin demek isterim.
napalim, kv de iste annemiz degilki, her yaptiklari batiyor insana

he he de gec canim, biliyorum ogullarinu bu durum.cok etkiliyor zamanla onlar arada kaliyor..
hele bi al sen esini o evden, sonra versin duraun ogudunu.
baglilarmi cok birbirlerine, yani kv oglumda, oglum bi tipmi.
eger oyleyse yakinsinizda canim asil o konuda kolay gelsin demek isterim.
napalim, kv de iste annemiz degilki, her yaptiklari batiyor insana

Hic birbirlerine duskun degillerdi niyeyse simdi duskun oldular hic sasirtici degil di mi:KK14:

Evet ya her hareketleri gozume batiyor oyle boyle degil sevmiyorum iste sevemiyorum icim kipirdamiyo yapacak bir sey yok :KK14:

Hic birbirlerine duskun degillerdi niyeyse simdi duskun oldular hic sasirtici degil di mi:KK14:

Evet ya her hareketleri gozume batiyor oyle boyle degil sevmiyorum iste sevemiyorum icim kipirdamiyo yapacak bir sey yok :KK14:

bana cok yapmaciklik geliyo vic vic ohlum.sevgisi. kica herif olmuslar artik.

amaan salla gitsinnnn, esinle iyi olun insallah

bana cok yapmaciklik geliyo vic vic ohlum.sevgisi. kica herif olmuslar artik.

amaan salla gitsinnnn, esinle iyi olun insallah

InsaAllah iyi oluruz canim onun da annesine ailesine bu kadar acımasına sinir oluyorum sanki oglan evlendirip masraf yapan tek aile onlar herkes bu surecten geciyor sıkıntı yasıyor yani kolay mı cocugunu evlendirmek elbet maddi manevi bir şeyler yapılacak yorulacagız

duman91 duman91 hayirli yolculuklar kuzum, guzel haberlerle gel tamamm :*

SirriEyvan SirriEyvan diimi 1 ayin kaldi nasipsee :)
ne cabuk gecmis zaman daha dun hamiislik haberini vermistir ya burda :)

dun kuzenlerle yuruyuse cikmistik, 4 hamis. tabi ben en kucuk gobuslu.
Allahim birtanesi ayina girdi sanirim artik masallah ne buyuk gobegiii.. kipir kipir masallah,artik icerde cani sIkiliyor herhalde heh :)

kizlar buarda isim.etikerliyorum kusuruma bakmayin, telden giriyorum bugun, alinti yapmak icin coook beklemem gerek
zaman çabuk geçiyor evet tatlım
evet en az 1 ay.. bende inanamıyorum hehehe :KK68:

büyüdükçe öyle oluyor , hareketleri her yerden belli oluyor yani :KK45:
seninkide o hale gelecek inşaAllah , şaşıp kalacaksın :KK53:

soruşturma devam ediyor

sigorta geçici araba verebiliyor ama düz vites oluyor onlar ben otomatik kullanıyorum düz kullanamıyorum :KK43:

başına gelenlerden dolayı mutsuzsundur..
kayınvalidene de ısınamayınca batıyordur her şey gözüne...
üst üste gelmiş yani maalesef...

ama düğün üstü illa oluyor bir aksilikler :(
cana gelmemiş, ona şükret,,, evet insan malına da çok üzülüyor , fakat yine olur araban inşaAllah... üzülme artık düğünün keyfini çıkarmaya bak canım...

başına gelenlerden dolayı mutsuzsundur..
kayınvalidene de ısınamayınca batıyordur her şey gözüne...
üst üste gelmiş yani maalesef...

ama düğün üstü illa oluyor bir aksilikler :KK43:
cana gelmemiş, ona şükret,,, evet insan malına da çok üzülüyor , fakat yine olur araban inşaAllah... üzülme artık düğünün keyfini çıkarmaya bak canım...

Sağol canım olur mu böyle gerginlikler fln son günlerde ya annemin babamın gerginliği de bunalttı sanki evlenecek olan onlar yaao_O

Kızlaaaar günaydııın.. :)) Ben yine ara verdim birazcık..Geçen hafta salı günü rapor aldım dört gün. Hafta içi evdeydim hep, hafta sonu da İstanbul' da. Kardeşim le arkadaşım bendeydi dört gün. Sağolsunlar kıyı köşe temizlik yaptık, bana çok bir şey düşürmediler bile. Ben de bu süreçte bayağı bir kafamı dinlemiş oldum.Bayağı iyi geldi bu istirahat.Allah ın izniyle evde olacağım günlerin fragmanını yaşıyorum bu günlerde, Allah ım ne kadar huzur verici :)))
Dün de eşimin iş yerinden arkadaşına gittik oturmaya.Ah öyle tatlı bir kızları var ki, bal bal. :) Maşallah diyeyim, on dört aylık minik.. Kuzucuğuma özlemim depreşti iyice. :) Böyle gördükçe diyorum iyi ki beklememişim ve Rabbim şükür ki tez zamanda nasip etmiş böyle bir güzelliği bize. Oyyy oy hayırlısıyla geçse zaman da kavuşsak inşallah. :)

duman91 duman91 Canıımcım kayınvaliden nasıl oldu?? Sen nasılsın?

SirriEyvan SirriEyvan tutkku tutkku tatlı anneler sizler nasılsınız?? :)

MutluBulut_ MutluBulut_ Kuzum güzel bir kutlama olmuş geçen hafta sana, sevindim. :)) Sen nasılsın??

Haha hadi ya...
Bana da herkes mor hediye alır hehehe cunki herkes bilir..bayılıyorum.bu duruma...
Hayırlı yolculuk canim, iyileşecek inşallah kayinvaliden merak etme...
Kendine iyi bakk görüşürüz tatlim:)
Günaydın canım, ahh gittim geldim bile ne çabuk geçti hafta sonu.. Kayınvalidemi normal servise almışlar, çok daha iyiymiş çok şükür..
Kayınvalidemlerin evinde resmen inşaat başlattık, o gelmeden mutfağını yeniliyoruz.. Çok kötüydü bilirsiniz kerpiç evleri tezgahı falan yoktu, penceresi yarı açık gibiydi kışın bütün soğuk mutfaktaydı yani... Kadın birazda bu yüzden hastalandı... 3 gün aralıksız çalıştık gece 2'lere kadar ama sonuç güzel oldu... Gerçi tam bitiremedik olsun eşim orada kaldı, kalan işleri de bitirmek için.. Bgün ameliyet olup olmayacağı ya da taburcu olacağı belli olcak Hayırlısı bakalım

Back