• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım aman üşütmeyesin dikkat et bu havalarda kendine, ince şeyler giyinme şimdiden..
Yok canım beyin cerrahisi ve kalp doktoru ameliyatı önermemişler, izin vermemişler bazı değerleri yüksek ve riskli olur demişler.. Bu nedenle değerlerin normale dönmesi bekleniyor eğer dönmezse de taburcu edecekler başka uygun bir zamanda yapacaklar gerçi ameliyat değil operasyon gibi birşey ışın veriyorlarmış sanırım, hani kesi falan yok yani... Ama neden böyle oldu hala anlamış değiliz.. :(
Benimde çarpıntım çok fazla 3 saattir geçmesini bekliyorum hala geçmedi, iş yerimin aşağısında sağlık ocağı var bi tansiyonumu mu ölçtürsem diye düşünüp duruyorum, valla ellerim buz oldu, başımda yavaştan dönüyor... ayyyy

hadi ya e iyi bari bile bile almamislar.. bazilari is bitsin diye aliyor ameliyata.
eter zarari olmayacaksa iyi canim,.
tansiyonunmu dustu acaba, olctursen canim yolada cikacaksin. sen simdi corludan ankara taraflarami gideceksin, uzak degilmi :/
git bi olctur bence canim

hadi ya e iyi bari bile bile almamislar.. bazilari is bitsin diye aliyor ameliyata.
eter zarari olmayacaksa iyi canim,.
tansiyonunmu dustu acaba, olctursen canim yolada cikacaksin. sen simdi corludan ankara taraflarami gideceksin, uzak degilmi :/
git bi olctur bence canim
Yok canım çorumdan kırıkkalaye gitcem çorlu değil :) kız güldürdün beni... Kayınvalidem Ankara'da yatıyor ama eşim gelme dedi, ben kırıkkaleye geçiyorum dedi, bende oraya gitcem işte..
Sağlık ocağına da gittim 13-8 çıktı gayet normal dedi, ama çarpıntım var yaa,, çok koşturdum falan ya belki de bu yüzden oldu böyle bende bilemedim...
Birde durmadan su içiyorum o kadarda çok şey yemedim ama şekerim mi çıktı acep :( ne senaryolar yazdım yaa bende

Canım aman üşütmeyesin dikkat et bu havalarda kendine, ince şeyler giyinme şimdiden..
Yok canım beyin cerrahisi ve kalp doktoru ameliyatı önermemişler, izin vermemişler bazı değerleri yüksek ve riskli olur demişler.. Bu nedenle değerlerin normale dönmesi bekleniyor eğer dönmezse de taburcu edecekler başka uygun bir zamanda yapacaklar gerçi ameliyat değil operasyon gibi birşey ışın veriyorlarmış sanırım, hani kesi falan yok yani... Ama neden böyle oldu hala anlamış değiliz.. :KK43:
Benimde çarpıntım çok fazla 3 saattir geçmesini bekliyorum hala geçmedi, iş yerimin aşağısında sağlık ocağı var bi tansiyonumu mu ölçtürsem diye düşünüp duruyorum, valla ellerim buz oldu, başımda yavaştan dönüyor... ayyyy
Canim tezzamanda şifa versin Rabbim...
Gittikçe iyi olmasına sevindim..

Hay Allah sana ne oldu ki :( ?
Çok sıkıntı stres bu hale getirir insanı.. dikkat et kendine..

Canim tezzamanda şifa versin Rabbim...
Gittikçe iyi olmasına sevindim..

Hay Allah sana ne oldu ki :KK43: ?
Çok sıkıntı stres bu hale getirir insanı.. dikkat et kendine..
Allah razı olsun canım Amin..
Kesin canım babaannenin ölümünden de baya etkilenmiştim, şimdi de sıkıntı stres birikti işte... Rabbim hayırlısını versin tansiyonum normalmiş iyi bari :)

Allah razı olsun canım Amin..
Kesin canım babaannenin ölümünden de baya etkilenmiştim, şimdi de sıkıntı stres birikti işte... Rabbim hayırlısını versin tansiyonum normalmiş iyi bari :)
Kesin ondandir canim...
Cikileta ye bitane sen şeker için... :)
İyi gelir kuzucum..
Benim de çarpıntım oluyor kalbim 120lerde atıyor arada...
Ama hamilelikten oluyormus..
Çok yüksek olması tabii yine İui değil..
Hayırlısı dikkatli olmak lazım..

Kesin ondandir canim...
Cikileta ye bitane sen şeker için... :)
İyi gelir kuzucum..
Benim de çarpıntım oluyor kalbim 120lerde atıyor arada...
Ama hamilelikten oluyormus..
Çok yüksek olması tabii yine İui değil..
Hayırlısı dikkatli olmak lazım..
Yok canım yaa hiç canım tatlı istemiyor :)
Aaa hamilelikte de mi kalbin ritmi atıyormuş bak bunu da bilmiyordum öğrenmiş oldumm..:)
Aynen öyle canım ama dikkat edemiyoruz maalesef ki:(

Sen nasılsın ne yapıyorsun?

Süper olmuş tatlim, mutlu olmussun oh ohhhh...:))
Rabbim daim etsin mutluluğunu eşimle, sevdiklerinleee...
Bide tabii aşkinizin meyvesiyle insaAllaaahhh:))
Cook mutlu oldum..., yıllardır bana süpriz yapılmıyor çok üzülüyorum:/etrafımda adam gibi adam yok galiba , yine az kaldı doğum günüme ama artik hayal kurmuyorum:)

Aminn canım cok sagoll :)kuzum belkı bu sefer olur hem olmasada bebısın yeter ya :)
heheh kız biz sana ne dedik, kalk hazırlan mayışma dedik sen hiç dinlemedin bizim lafımızı...
Ama çok güzel olmuş canım senin için çok sevindim senin adına valla ne yalan söyleyim hayal kırıklığına uğrayıp sinirlenmen daha kötüydü tabi...
Annenlerde geldi mi canım?
valla haklısın dedınız meyve yer kalkarım dıyodum kımet olmadı :))
kesınlıklıe :)
geldıler canım annem,babam,kayınvalıdem,kayınpederım,arkadaslarım,akrabalarım tam 1 aydır herkesın haberı varmıs :)

geldimm kizlarr..
okul cok soguktu, derse parkta devam ettik, simdi basim catliyo.
sicacik iyiydi ama ruzgar iyi gelmedi sanirim.

MutluBulut_ MutluBulut_ yaaaa bakk ne guzel olmuss :)
cok sevindim kuzum guzel gecmesine :)
tabii demistik biz sana hazirlln diyee, ama olsun boyle daha dogal olmus :)
gelenler arkadaslarinmiydi

duman91 duman91 canim kv cikmismi ameliyattan
valla oyleee erkenden kalksaydımm :) yukarıdada yazdıgım gıbı annemler kv ler akraba arkadas toplanmıslardı :)

Yok canım beyin cerrahisi ve kalp doktoru ameliyatı önermemişler, izin vermemişler bazı değerleri yüksek ve riskli olur demişler.. Bu nedenle değerlerin normale dönmesi bekleniyor eğer dönmezse de taburcu edecekler başka uygun bir zamanda yapacaklar gerçi ameliyat değil operasyon gibi birşey ışın veriyorlarmış sanırım, hani kesi falan yok yani... Ama neden böyle oldu hala anlamış değiliz.. :KK43:
kuzum tabı kac gundur can sıkıntısından olmustur dıkkaet et kendıne..

Aminn canım cok sagoll :)kuzum belkı bu sefer olur hem olmasada bebısın yeter ya :)

valla haklısın dedınız meyve yer kalkarım dıyodum kımet olmadı :))
kesınlıklıe :)
geldıler canım annem,babam,kayınvalıdem,kayınpederım,arkadaslarım,akrabalarım tam 1 aydır herkesın haberı varmıs :)

valla oyleee erkenden kalksaydımm :) yukarıdada yazdıgım gıbı annemler kv ler akraba arkadas toplanmıslardı :)

kuzum tabı kac gundur can sıkıntısından olmustur dıkkaet et kendıne..
Ayy çok iyi olmuş canım hepsinin gelmesi ne hoşş... birde dert yanıyordun anneciğinden bak sevindirdi seni :)
Evet canım büyük ihtimal o yüzden oldu:(

Yok canım çorumdan kırıkkalaye gitcem çorlu değil :) kız güldürdün beni... Kayınvalidem Ankara'da yatıyor ama eşim gelme dedi, ben kırıkkaleye geçiyorum dedi, bende oraya gitcem işte..
Sağlık ocağına da gittim 13-8 çıktı gayet normal dedi, ama çarpıntım var yaa,, çok koşturdum falan ya belki de bu yüzden oldu böyle bende bilemedim...
Birde durmadan su içiyorum o kadarda çok şey yemedim ama şekerim mi çıktı acep :( ne senaryolar yazdım yaa bende

he iyi bari canim normalmis.
strestendir ozaman.. gecer insallah ..
.hadi ya ben niye corlu hatirliyorum heh :)
merak ettim ne arada kaliyo bi bakayim :)

SirriEyvan SirriEyvan aynn esmam, ilacta icemeyince gecmesini beklemek gerek ki oda insani yoruyor iyice agir geliyor.
sen nasilsin, park yatak almissiniz hayirlisi olsunn bebisin uslu uslu uyusun insallah icinde :)

SirriEyvan SirriEyvan aynn esmam, ilacta icemeyince gecmesini beklemek gerek ki oda insani yoruyor iyice agir geliyor.
sen nasilsin, park yatak almissiniz hayirlisi olsunn bebisin uslu uslu uyusun insallah icinde :)
İnşAllah canım
Bilmem yakın ya isimler o yüzden karıştırmış olabilirsin hem çorlu sana yakın kız ondan öyle düşünmüşsündür :)
Ankara civarı yine, zaten 1 saat uzaklıktayız kayınvalidemlere, ankaraya da 2 saat, yakınız yani..

Ayy çok iyi olmuş canım hepsinin gelmesi ne hoşş... birde dert yanıyordun anneciğinden bak sevindirdi seni :)
Evet canım büyük ihtimal o yüzden oldu:KK43:
evet canım cogu ılk defa geldı daha 1 yıl olacak :)
uzme kendını dıcem ama elınde degıl tabı bılıyorum

MutluBulut_ MutluBulut_ ne guzel herkez gelmis :)
demekki gecenki annenin gelmeyin diye tavri bunun icinmis, onlar gelecegi icin :)
yok kuzum ondan degıl gıttı cunku nıkaha :)
haftaya yıne dugun var bızım oradan komsu ılla sızıde davet ettı gelın kalın diyo ama naparız hıc bılmıyorum dugune gıtmek ıstemıyorum aslında ama :)

evet canım cogu ılk defa geldı daha 1 yıl olacak :)
uzme kendını dıcem ama elınde degıl tabı bılıyorum

yok kuzum ondan degıl gıttı cunku nıkaha :)
haftaya yıne dugun var bızım oradan komsu ılla sızıde davet ettı gelın kalın diyo ama naparız hıc bılmıyorum dugune gıtmek ıstemıyorum aslında ama :)
Olsun olsun iyi olmuş senin için...

Amiiin kuzum amiiinnn
Aldık mor rengi Hehe :)))
Çok alemim , vazgecemiyorum mor renginden...

Ben iyiyim şükür ne olsun, her zamanki gibi, dün kutlu doğum programi vardı eşim görevliydi ordaydik , bugun evdeyiz...dinlenmedeyiz :))
Butun eksiklerini aldık kuşumun artık sıra valiz hazırlamada.nasipse...:)

İnşAllah canım
Bilmem yakın ya isimler o yüzden karıştırmış olabilirsin hem çorlu sana yakın kız ondan öyle düşünmüşsündür :)
Ankara civarı yine, zaten 1 saat uzaklıktayız kayınvalidemlere, ankaraya da 2 saat, yakınız yani..

heh evet yakinmis bayaa :)
gecende dedin ya Ankarada hastanede diye, bende diyorum uzak simdi nasil gitcek acaba o kadar yolu masallah diyorum, kendim uzun yolucekemedigim icin herkezi kendim gibi saniyorum :)

corluya gelin vercez bile demistim ben sen degilmissin ozaman o,veya ben taa ozaman karistrdim corumla corluyu :)

MutluBulut_ MutluBulut_ dugunler basladi rahat yok yine desene :)
severim aslinda dugune gitmwyi, sende seversen git canim degisiklik olur hem, hemde annenlere gitmis olursun :)

Yok canım yaa hiç canım tatlı istemiyor :)
Aaa hamilelikte de mi kalbin ritmi atıyormuş bak bunu da bilmiyordum öğrenmiş oldumm..:)
Aynen öyle canım ama dikkat edemiyoruz maalesef ki:KK43:

Sen nasılsın ne yapıyorsun?
Evet olabiliyormus canim..

İyiyim..minnosun son eksiklerini hallettik şükürler olsun bitti hepsi :))
Bende onun mutluluğu ile başbaşayim...kargoyla geliyorlar netten sipariş vermiştik son şeyleri..geldiğinde paylasrim Hehe :)

Amiiin kuzum amiiinnn

Ben iyiyim şükür ne olsun, her zamanki gibi, dün kutlu doğum programi vardı eşim görevliydi ordaydik , bugun evdeyiz...dinlenmedeyiz :))

ee tabiki moor olucak heh :)
kizinada sevdir moru :)
ne guzel eksiklerde bitmis , nasipse artik bebis beklemek var :)

Amiiin kuzum amiiinnn

Ayy MaşAllah canım yaa, bende çok seviyorum mor rengini herşeyim mor benimde :)

ee tabiki moor olucak heh :)
kizinada sevdir moru :)
ne guzel eksiklerde bitmis , nasipse artik bebis beklemek var :)
Eveeett sevdirecegim bu gidişle canimm...

Bebisi beklemeye başlayacağız attık dediğin gibi , nisan bitiyor artık şükürler olsun, 1 ay kaldı oyyy ne guzeell:))

Back